برای نصب اپرا مینی و 98% برنامه ها و بازی های آیفون از سایدیا برنامه installous 4 رو دانلود کنید و در اون برنامه می تونید برنامه ای رو که نیاز دارین سرچ کنید و به صورت رایگان و کرک شده دریافت کنید .نقل قول:
Printable View
برای نصب اپرا مینی و 98% برنامه ها و بازی های آیفون از سایدیا برنامه installous 4 رو دانلود کنید و در اون برنامه می تونید برنامه ای رو که نیاز دارین سرچ کنید و به صورت رایگان و کرک شده دریافت کنید .نقل قول:
میتونی بری 4.3.3...نقل قول:
اگه هم میخواین روی پی سی دانلود کنین و بعد بریزین روی آیفون هم میتونین برین توی apptrackr.orgنقل قول:
Par3a جان مرسي،اوبرا مينيو دانلود كردم منتها بازش كه ميكنم صفحه سفيده و ميخواد لود شه ولي بعد يكي دو دقيقه بيغام connection failed ميده و ميكه كه تنظيماته شبكرو بررسي كنيد،باكش كردمو دوباره ريختم ولي بازم همينو ميكه،جيكارش كنم؟فيكس بوكو ميخوام اخه،ميكن اكه از اوبرا بري ----- نيسنقل قول:
راستي به جز installous برنامه ديكه اي واسه نصب لازمه؟
سلام به همه دوستان:5:
میخواستم بپرسم آیپاد تاچ هم مثل گوشی های موبایل باید برای شارژ اولیه 10 - 12 ساعت تو شارژ باشه؟؟
ممنون جواب بدین :40:
با وی P ان برین... چون تا جایی که میدونم اوپرا مینی رو ترکوندن :دی واسه ی فیس بوک هم نرم افزار فیس بوک رو میتونین از App Store به صورت فری دانلود کنین... ولی اونم وی P ان میخواد...نقل قول:
واس نصب فقط از گوشی همون اینستالوس هست فقط...
یه عده میگن آره و یه عده میگن نه... من هم میگم نیازی نیس و باطری های جدید این قرتی بازیا رو نمیخوان :دی آیپاد خود منم طعم شارژ اولیه رو نچشیده و عین .... (خطر بن شدن بود گفتم خودم سانسور کنم :دی) داره کار میکنه...نقل قول:
Par3a جون مرسي ولي من تازه كارم،جه جوري بايد با vpn برم،راستي به wifi دسترسي ندارما
با سلامنقل قول:
مسیر زیر رو برید:
setting - V P N - add V P N Configuration
اینجا اشتراک وی پــی ان رو بسازید.
اگه به وای فای هم دسترسی ندارید که نمیشه وی پــی ان روی گوشی فعال کنید.
موفق باشید.
سلام به همه ی دوستان :40:
من یه آیپاد تاچ دارم و وقتی برای شارژ کردن به کامپیوتر وصلش میکنم هیچ وقت 100% شارژ نمیشه چرا؟
:41:
البته روی آیکون باتری علامت دوشاخه برق میاد ولی کنارش نوشته 45% و وقتی از کامپیوتر جداش میکنم همون 45 % شارژ داره!!
راستی وقتی هم بیشتر تو شارژ میزارمش از 45% میاد پایین تر!!:13:
ممنون اگه جواب بدین . . .
:11:
فک کنم عمر مفید باتریتون و سلامتش رو به موته و نمیتونه بیشتر شارژ بگیره.:31:..فک کنم باس بدی تعمیر.:13:..من یه گوشی داشتم شاژ نگه نمیداشت دادم بهش شوک الکتریکی زدن:41::31: سلولای باتریش دوباره فعال شد و بیشتر شاژ نگه میداشت:20:نقل قول: