رنگ قرمزش چطوره؟
یه مغازه میگه میتونم قرمزش رو برات 820 تومن سفارش بدم بیارن
Printable View
رنگ قرمزش چطوره؟
من دیدم اگه به صفحه نمایش دل نمره20 بدی به صفحه نمایش ایسر باید 17.5 - 18 بدینقل قول:
بین این 2تا مدل 5010دل و 5742ایسر این نمره میدم:5:
من هر دوشونو ديدم در حالت ديفالت به نظرم دل 5010 يه مقدار كنتراستش بهتره ولي 5742 رو يه مقدار با تنظيمات تصويرش كنتراست و گاما و... ور رفتم و كاليبرش كردم الان خيلي بهتر شدهنقل قول:
زاويه ديد هم تقريبا مثل همه زاويه افقي بد نيست ولي مثل خيلياي ديگه زاويه عموديش جالب نيست
رنگ قرمزش چطوره؟
البته تا 810 تومن راضی میشه
گارانتی سازگار
من رنگای سنگین رو بیشتر میپسندم.نقل قول:
ای بابا!
امروز دوباره رفتیم برای خرید!
و دوباره این فروشنده ها تا میتونستن از ایسر بد گفتن!:19:
حالا ما موندیم بین ایسر و دل 5010
خداییش یکی بیاد و راهنمایی کنه!
کدوم بهتره؟(انصافا راستشو بگین!!!)
من به شما مطمعنا بیشتر از فروشنده ها اطمینان دارم!
با تشکر از همه:11::40::10:
به حرفاي فروشنده ها اصلا نبايد گوش كرد فروشنده ها خيلي سياست بازن يه فروشنده ممكنه هردو اينا رو داشته باشه ولي تاكيد زياد ميكنه كه شما حتما 5010 بگيري و با اينكه ايسر رو هم داره به شما ميگه بدرد نميخوره اما اينا هيچكدوم به خاطر شما نيست فقط و فقط سود و سود هست كه اين حرف رو ميزنن .نقل قول:
بعضي فروشنده ها هم كه تكليفشون روشنه چون خودشون بيشر يه مارك رو كار ميكنن توصيه شونم همون ماركه.
.
ببين دو مسئله هست يكي در مورد پرفورمنس سخت افزاري و يكي هم طول عمر، من حدود 8 ماه پيش واسه كسي 5010 گرفتم الان هم 5742 گرفتم با اين قيمت ار نظر قدرت سخت افزاري به جز يه مقدار در مورد صدا و تا حدود كمي صفحه نمايش بهتر دل ، 5742 بهتره در مورد طول عمر هم هنوز زمان زيادي ازشون نگذشته كه قضاوت كنم اما بعد از اين 8 ماه ، اتفاقي كه واسه 5010 افتاده اينه كه چون پنل جلوش فلزي هست الان وقتي تو شارژ باشه لمسش كه ميكني برق مي گيرتت البته خفيف.
تا بوده همین بوده و تا هست همین هست این فروم برای شما خریداره تا بیای و نظرات جفت طرف رو بپرسی و اقدام به خرید کنی.
یا حق
سلام به تمامي دوستان كه 5742g دارن و با mafia2 مشكل دارن روشي كه دوستمون در صفحات قبل نوشتند كار نمي كنه روش اينه به مسير زير بريد با ويرايش فايل داخل پوشه save عدد پنجم رو به0 تغيير بدين با اين كار بازي از حالت fullscreen خارج ميشه اون فايل كه ويرايش كردين هم از پراپيتز به readonly تغير بدين كه ديكه تغيير نكنه،بعد حالشو ببرين برا منم دعا كنيد،فقط به عشق شما acer دارها!
از اين مسير c:/user/your user name/appdate/local/2k games/mafia II/saves فايل videoconfig رو ويرايش كنيد،براي مشاهده appdate بايد فايلهاي hidden قابل نمايش باشند و با نت پد ويرايش كنيد.
سلام
من کلی دنبال این لبتاب بودم برای خرید و رنگ قرمزش رو حتی 790 هم گیر اوردم برای خرید :31: یک مغازه توی مجتع پارسیان این قیمت میداد. نگین کامپیوتر هم توی بازار رضا قرمزشو 800 میداد .مشکیش خیلی کمه و قهوه ایش هم که تقریبا میشه بگی نایاب هست هر چند من همه رنگاش رو دیدم و مشکیش بهتر از همش بود.قرمزش یک قرمز خیلی رنگ و رو رفته شبیه لبتاب کهنه هست یک رنگی بین صورتی و قرمز
من به چند دلیل نخریدمش.یکی سایز بزرگ 15.6 که هم به اندازه سایز 14 زیبا و جلف نیست و هم از لحاظ حمل و نقلش و مصرف باطریش که حدود 1.5 برابر مدل 4741 مصرف داره.یک مدل توپ از 4741 دیدم که اگر گیر بیارم سریع خریدمش
Acer 4741G(482G50Mnkk
cpu:core i 5 460
VGA: GT 540 1 gig
hdd:500
ram:2 gig DDr3
14 LED
فقط رمش کم هست که یک دو گیگ میندازم روش اگر گیرم بیاد این مدل و صفحه داخلش هم ضد خش اشتیل مانند هست خیلی شیک تره داخلش نسبت به 5742 .