یه برنامه بدنسازی برای یه دختر 20ساله(خودم)میخواستم.......
Printable View
یه برنامه بدنسازی برای یه دختر 20ساله(خودم)میخواستم.......
سلامنقل قول:
راستشو بخوای حالت عضلات سینه ت و قفسه سینهت به خاطر حالت بد سرشونه و گردن و عضلات کوله و با تقویت اونا بهتر و بهتر میشه .
باید یه سری حرکات کششی و انقباضی به بالا رو تکرار کنی. یه سری رو که تو نت میتونی پیدا کنی . اما یه سری رو خودم ابداع کردم ! که البته سخته اینجا گفتنش ! نشون دادنیه ! :21:
میتونی همونطور که رو صندلی نشستی شونه هات رو بیاری بالا تا اونجا که میتونی شونه هات رو به نرمه گوشت نزدیک کنی . همونجا به مدت 2 3 ثانیه مکث بده و آروم بیا پایین . چندین بار انجام بده اینو .
حرکت بعدی برای باز شدن قفسه سینه و رفع قوز پشته .
دستات رو به صورتی که آرنجت با ساعدت زاویه 90 درجه بسازه بیار جلوی بدنت و آرنجهات رو از جلو به هم بچسبون . بعد بدون تغییر زاویه آرنجت و ساعدت از هم دورشون کن تا جایی بده عقب که قفسه ت کشیده شه و باز شه .
آخخخخخ گفتنش چقد سخت بود !!!!
از حرکات کششی درجا هم میتونی استفاده کنی
میگردم اگر شد عکساشو برات بزارم
دست دوستان درد نکنه:11:
استفاده بردیم:40:
خب اول باید ببینیم هدفت از وزنه زدن چیه ... فیت شدن ، کاهش ، افزایش ، تمرین برای یه رشته ورزشی دیگه ، یا خیلی چیزای دیگه ...نقل قول:
برا دخملا باید خیلی مسایل رو لحاظ کرد .
سلام
سوزن وینسترول یک میلش چند قیمته؟
عوارض و اینا چی چی داره ؟
با تشکر
lahij جان مرسی . خیلی استفاده میکنیم از اطلاعاتت .
مخلصیم .
لاهیج جان من یه مشکل این چنینی دارم ببین واسه ما توصیه ای نداری حل شه ؟ممنوننقل قول:
من از بس پای میز مطالعه موقع درس خوندن یا پای میز کامپیوتر بد نشستم و سرم رو پایین کردم این گردنم یه خورده رفته جلو به خاطر همین موقعی که راه میرم کمرم صافه ولی گردنم جلوئه!!:13:
البته الان دیگه درست میشینم
تمرینی هست که این استخونای گردنم که این طور شکل گرفته برگرده عقب؟
وسایل بدنسازی هم تو خونه دارم
ممنون میشم یه راه حل بدی درست بشه
داداش ورزش های فراخی دهنده ی سینه چیا هستن ؟
من دچار بی انگیزگی شده ام چی کار کنم؟
:5: هیسسسس ! سوزن موزنو بیخیال شو داداش!نقل قول:
درباره وینسترول ( استانازول *) باید بدونی پرمصرف ترین استروئید بین ورزشکاراست ( بدنسازا بخصوص . پاورلیفتر ها وزنه بردار ها دوندگان دو سرعت و ... )
قیمت خوراکیش بالاست ولی تزریقیش ارزون تر .
بدت نیاد ولی مصرف اصلی وینسترول برای دامپزشکیه .
قیمتش تا جایی که من میدونم و خرید میکنم ( واسه ماهی های آکواریومم !!! ( بماند که چه حرفایی از داروخونه نشنیدیم که پسرجان نخور و نزن و نبر ! ضرر داره ! حالا یکی بیاد بگه بابا من واسه ماهی های آکواریومم میخوام ! واسه رنگ و رشدشون با غذاشون میدم بخورن ! ) ) وینسترول دزما دونه ای 6200 باید باشه .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Stanozolol
از عوارضش جونم برات بگه اولین جایی که هدف میگیره کبده . البته شکل تزریقیش از ورود مستقیمش به کبد تا حدودی جلوگیری میکنه .
در موارد مصرف این استروئید بزرگ شدن قلب ( با وسعت قلب فرق داره ها ! ) رو دیدم تو بچه هایی که برای چکاب میرفتن پیش پزشک .
در نواحی که تزریق میشه و بعد به نسبت در کل مفاصل بدن کارایی غضروف ها کم شده و به اصطلاح همه میگن خشک شده مفاصلمون .
... ( فکر کنم دیگه ادامه ندم بهتره ! )
جالب اینه خیلی راحت تو بچه ها دارو رو جا میندازن و حتی خیلیا تو چشات نگاه میکنن و میگن بدون دارو هم مگه میشه ورزش کرد ؟!!؟!؟!؟! جالب تر از اینم هست : تو گوگل یه سرچ کنی وینسترول میبینی که استروئید ها پست های صفحات اول گوگل رو گرفتن و همه و همه و همه سایت های بدنسازی هستن که دارن دربارش فتوا صادر میکنن !
:46:خودمونیم باحال راه میریا ! :46:نقل قول:
Amirdb
من از بس پای میز مطالعه موقع درس خوندن یا پای میز کامپیوتر بد نشستم و سرم رو پایین کردم این گردنم یه خورده رفته جلو به خاطر همین موقعی که راه میرم کمرم صافه ولی گردنم جلوئه!!
البته الان دیگه درست میشینم
تمرینی هست که این استخونای گردنم که این طور شکل گرفته برگرده عقب؟
وسایل بدنسازی هم تو خونه دارم
راستش خودمم به خاطر زیاد پشت کامپیوتر نشستن خیلی وقتا درد بدی وسط گردنم حس میکنم که انگار تا پس گردنم کشیده میشه این درد .
این چنتا حرکت رو چه موقعی که نشستی چه سرپایی انجام بده هم خستگیش درمیره هم تقویت میشه :
حرکات معروف انقباضی : دستت رو بزار روی پیشونیت و سرت رو فشار بده سمت جلو و با دستت مقاومت کن که سرت نره جلو . برای هر 4 طرف ( جلو پشت سر راست و چپ ) انجام بده و 10 ثانیه مکس بده تو حالت مقاومت .
حرکت بعدی چرخش نصفه ست .یادت باشه همه اونایی که سرشونو دایره ای حول گردنشون میچرخونن اشتباه بزرگی مرتکب میشن . شیوه درست و بدون آسیب چرخش از حالت وسط به سمت راست و بالا و بعد برگشتن به سمت چپ و بالاست . نیم دایره ای . و بعد از 10 20 تکرار حالا از پشت همین نیم دایره رو تکرار کن .
حرکت بالا کشیدن شونه ها هم که گفتم تو گردن تاثیر زیادی داره .
حرکت بعدی هم اینه که دستت رو قلاب کنی پشت سرت و بعد در همون حالت آرنجهات رو بیار جلو صورتت و به هم بچسبون . 3 ثانیه مکث و بعد باز کن تا جایی که میتونی از هم دورشن . باز هم 3 ثانیه مکث ...
احساس میکنم گردنت دیگه خوب شد :31::46:
یدونه ای :10:نقل قول:
ُS A M S U N G
lahij جان مرسی . خیلی استفاده میکنیم از اطلاعاتت. مخلصیم
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
ورزش که نمیشه گفت راستش بگیم حرکت های افزایش حجم قفسه سینه بهتر باشه .نقل قول:
اکثر حرکاتی که فاصله دست ها از هم باز باشه و حرکاتی که کشش رو در قفسه سینه ت ایجاد که به مرور زمان باعث فراخی ! میشه . البته درکنارش 100% باید سرشانه هایی عریض و برجسته و عضلات بالای پشت و پایین پشت ( یا به قول بدنسازا زیربغل ! ) حجیم هم داشته باشی تا سینه هم حجیم به نظر بیاد .
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
:5: این یکیو هیچوقت تجربه نکردم !نقل قول:
ولی حس میکنم یه جور تلقین هم باشه . تو باشگاه تمرین میکنی ؟ همونجام اگه میری تنها تمرین میکنی یا با دوستی یا کسی ؟
تو باشگاه شادی و بگو بخند یا فقط گیر تمرینی و تیریپ رونی کولمنی بر میداری ؟ :46: اینا همش تاثیر داره .
اگر همه اینا رو حل کردی پس 1 هفته استراحت کن و فکر کن اصلا باشگاهی وجود نداره و ورزشی نیست. بعد دوباره برو سر تمرینت .
البته راه حل خییییلی زیاده برای حل این مشکلات بی انگیزگی و ... ولی خب دیگه بیشتر از سهمیه م حرف زدم این سری !
از طرفیم باید برم هم سوال طرح کنم برا امتحان فردای بچه ها ! ماهی هام هم غذا نخوردن ! شلوارمم اتو نزدم و ... !!!
:31::19: