black xs ؟نقل قول:
bijan black ؟
آنتونیو باندراس black ؟
.....؟
Printable View
black xs ؟نقل قول:
bijan black ؟
آنتونیو باندراس black ؟
.....؟
اصلا من با آرم وزارت بهداشت تاحالا ندیدم (شایدم باشه ولی بدون آرم هم اصلیش هست ، یعنی اصل بودن صرفا این نیست که آرم داشته باشه)نقل قول:
امروز رفتم کوچه مروی هر مغازه ای رفتم بولگاری اکوا با لیبل وزارت بهداشت نداشتن
پیشنهادم اینه که اگه خواستی بگیری یا از همونجا بگیری یا بری تو خیابون ولیعصر از 4 راه ولیعصر به پایین بگیری مغازه زیاده قیمتش هم تو همین مایه هست 100 میلش.
یکی از دوستام بولگاری اکوا 1 ماه پیش از مروی خرید با لیبل وزارت بهداشت ولی من امروز گیر نیاوردم و Dolce & Gabbana Light Blue گرفتم به نظرم بوش از بولگاری اکوا بهتره و لیبل وزارت بهداشت هم داره شما نظرتون در مورد این ادکلن چیه؟نقل قول:
این گل سنگ فروشگاه معتبری تو کوچه مرویه؟نقل قول:
دوست عزیز من و دوستام از این فروشگاه ادکلن میخریم و فروشگاه معتبری هستش و یه دونه ادکلن هم تو این فروشگاه پیدا نمیشه که لیبل وزارت بهداشت نداشته باشهنقل قول:
لیبل اصلا چیز مهمی نیست گاهی اوقات ممکنه باعث افزایش قیمت هم بشهنقل قول:
یکی از دوستام بولگاری اکوا 1 ماه پیش از مروی خرید با لیبل وزارت بهداشت ولی من امروز گیر نیاوردم و Dolce & Gabbana Light Blue گرفتم به نظرم بوش از بولگاری اکوا بهتره و لیبل وزارت بهداشت هم داره شما نظرتون در مورد این ادکلن چیه؟
این ادکلنی هم که گفتید متاسفانه من تست نکردم
شما تست کنید و در مورد ماندگاری و پخش کنندگیش و همچنین شباهت بوش به سایر ادکلن ها توضیح بدید
جدیدا لیبل که زیاد شده.به هر کی بگی میگه بیا برات بچسبونم!:27:نقل قول:
بوی خوبی داره.فکر کنم سه سال پیش عطر سال شد.(تو جهان)
پخش کنندگیش خوبه ولی موندگاری آنچنانی نداره!
ببخشید کامل ننوشتم روش نوشته black indescenceنقل قول:
من این CK ONE رو نشنیده بودم تا الان.. کلا ادکلن خوبی هست؟؟ منظورم اینه که اصل هست یا فیک؟ کمپانی سازندش معروفه؟؟نقل قول:
دوستان بی زحمت یه مشاوره بدین . یه ادکلن تقریبا تلخ با بالاترین موندگاری و پرتاب بوی خیلی زیاد لطفا معرفی کنین .
یکی دیگه هم با شرایط بالا ولی با بوی چوب معرفی کنید .
خیلی ممنون ... :40::11: