این بازی یه بازی معمایی فکری است که در اون شما با استفاده از یه تفنگ که فقط بر روی یه جا های خاصی پرتال(حفره)میسازه باید معما هایی که طی مراحل بازی به وجود می اید رو حل کنی .نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است که شما با تفنگ می تونی یه پرتال آبی و یه نارنجی بسازی و وقتی از نارنجی وارد میشی از آبی در میایی و بالعکس.
در کل با این پرتالا کارای خاصی میشه انجام داد مثلا در یک مرحله شما باید نور لیزر را به جایی برسونی تا در باز شه و به مر حله ی بعد بری که این کارو با استفاده از پرتال ها به را حتی انجام میدی.
در ضمن با نزدیک شدن به مراحل پایانی بازی چیز های دیگه ای مثل ژله ی آبی و سفید و قرمز به بازی افزوده میشه.
ژله ی آبی:هنگامی که بر روی این ژله میپری با قدرت زیادی به بالا پرت میشی که برای حل معما های داخل بازی این ژله لازمه.
ژله ی نارنجی:هنگامی که روی این ژلخ راه میری سرعت زیاد میشه که این هم برای حل معما ها لازمه.
ژله ی سفید:این زله هر جا ریخته بشه شما میتونی اونجا پرتال بسازی.اینم بعضی جا ها نیازه
پرتال:حفره ای که با استفاده از تفنگی که داری میتونی در جاهای خاصی اونو بسازی.و همون طور که گفتم
وقتی از نارنجی وارد میشی از آبی در میایی و وقتی از آبی وارد میشی از نارنجی در میایی.
داستان این بازی هم در نوع خود بی نظیره چون من که تا بحال تغریبا تمام بازی های فکری رو بازی کردم ندیدم بازی به این صورت داستانی زیبا داشته باشه.
دهنم کف کرد یه تشکر حداقل بزن.:40: