رفیق میگم که قبول دارم:31: تیکن3 درسته خشونت و خونریزی زیادی مثل کمبت نداشت ولی ضربات و فنون خیلی طبیعی داشت در زمان خودش.. در ضمن من خیلی وارد بودم تو تیکن تو محل ما کسی نمیتونست یه راند بزنه!:31::8:نقل قول:
Printable View
رفیق میگم که قبول دارم:31: تیکن3 درسته خشونت و خونریزی زیادی مثل کمبت نداشت ولی ضربات و فنون خیلی طبیعی داشت در زمان خودش.. در ضمن من خیلی وارد بودم تو تیکن تو محل ما کسی نمیتونست یه راند بزنه!:31::8:نقل قول:
به نظر من ستینگ تیکن باگ داشت می تونستی کلی کارا توش بکنی.ولی اون دایناسور کوچیکه شاخ ترینشون بود فقط یکم نینا با اون روبات گنده اذیت می کردن بقیه زیر چند ثانیه می زدم.بدترین شخصیتشم تو بازی جین بود که همش ادعا بود
تو کمبتم که دیگه سکتور خیلی باهاش حال می کردم.واقعا چه دورانی بود
اولندش اینجا تاپیک مورتاله من چرا از تیکن حرف میزنم:31: ولی اون دایناسوره فنونای قشنگی داشت؟!:31: پس پاول چی؟ یا کینگ؟ یا یوشیمیتسو؟.... اگه تو این بازی حرفه ای باشی میدونی هر کدوم 10 ضربهایی دارن و یا بدل دارن.....یا سالتو میزنن در حد علیرضا دبیر:31:
از اساتید پوزش میخوام:11:
دوستان میشه لینک دانلود ایمولیتر ps2و مورتال آرماگدون رو برام بزارید تا با pc یه دست بزنم
البته قابل اجرا باشه
ویندوزم 7 و 32 بیتی هست
اقا برا کامپیوتر من :31: کی میسازن این بازی رو؟
سلام بر دوستان گلم:40::40:نقل قول:
احتمالش ضعیفه.سازنده گفته به pc امیدواریم ولی نگفته میزنه یا نمیزنه.ولی من میگم میزنه
می زنه ولی دیر تر از نسخه های دیگه
ا
پس دیگه عمرآ نمیزنه !!! : دینقل قول:
ولی من میگم میزنه
+
امکان پورت شدنش واسه pc خیلی ضعیفه.اصولآ بازیهای فایتینگ لازمش داشتن جویستیک هست که pc هم فعلآ در این زمینه به گرد کنسولها نمیرسه.پس بهتره بیخودی دلتون رو صابون نزنین که واسه pc هم میاد(این حرفهای اد بون رو هم جدی نگیرید...جو گیر شده یه چیزی گفته!: دی)
دوستان شرمنده کسی سایتی میشناسه که عکس تمام کاراکترارو به صورت تکی داشته باشه؟ ( مثلا دوستمون چند صفحه پیش عکس jade رو گذاشته بود)
اینجا خوبه. هر کارکتری رو انتخاب کنی عکس بزرگش به علاوه عکس متحرکش موجوده:نقل قول:
دوستان شرمنده کسی سایتی میشناسه که عکس تمام کاراکترارو به صورت تکی داشته باشه؟ ( مثلا دوستمون چند صفحه پیش عکس jade رو گذاشته بود)
کد:http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Mortal_Kombat_%282011_video_game%29#Confirmed_Characters
من میگم اونایی که کنسول ندارن و خیلی هم مشتاق برای بازی کردن این بازین به جای اینکه منتظر باشن برای پی سی مثلا کی می خواد پورت بشه یا نشه برن یه کنسول بخرن که فکر کنم اون موقع که بازی منتشر میشه هم اتفاقا قیمت های اون یکمی پایین میادنقل قول:
امکان پورت شدنش واسه pc خیلی ضعیفه.اصولآ بازیهای فایتینگ لازمش داشتن جویستیک هست که pc هم فعلآ در این زمینه به گرد کنسولها نمیرسه.پس بهتره بیخودی دلتون رو صابون نزنین که واسه pc هم میاد(این حرفهای اد بون رو هم جدی نگیرید...جو گیر شده یه چیزی گفته!: دی)
الان خود همین وحید هم قول داده بعد از عید کنسول بخره :31: