دوست من امیدوارم عرایض بنده رو به معنای بی ادبی تفسیر نکنید::n16:
نقل قول:
عزیز من اگه شما منتظری تا فرد مقابلت نظر شما رو تایید کنه و در غیر اینصورت حرف طرف رو اشتباه می دونید ما دیگه حرفی نداریم!
من هرگز همچین چیزی رو نخواستم در غیر این صورت هیچ وقت با کاربرهای دیگر در پست های گذشته بحث نمی کردم!!!منظور من این بود که یک وقت یک فردی هست از یک نقدی ایراد می گیره و در حین نقد هایی که می کنه هر بار موضع خودش رو عوض می کنه.و اگر واقعا پی ببره اشتباه می کنه برای اینکه مثلا غرورش از نظر خودش جریحه دار نشه به اشتباه خودش پافشاری می کنه!!!در ضمن شما مثل اینکه تاپیک های من رو با عجله می خونی من که در پست گفتم:
نقل قول:
من در مورد یکی شون برای شما به صورت علمی بیان کردم خواه شما قبول کنید و یا نکنید.و باز هم می گویم که از ارزش های ناسا کم نمیشه و خیلی خدمات برای بشر کرده است
من یک جایی در پست گفتم
نقل قول:
دوست من یک بار همه ی فیلم ها رو نگاه کن و این نکته رو در نظر بگیر که اگر فضانورد در موقع فرود به خاطر گرانش کم ماه اون قدر اهسته و با ریتم خاصی فرود میاد چرا موقع پریدن که داره زور می زنه بپره و با توجه به اینکه گرانش ماه کمه قشنگ نمیتونه بپره؟!
و شما در پاسخ گفتید:
نقل قول:
شما چطور می گین "نمی تواند"؟
اراده شخصی طرف هست. شاید دلش نمی خواهد خیلی بپرد!
اگر شما نخواهید بپرید، من می توانم بگویم شما توانایی پریدن ندارید؟
این سوال از base غلطه! من علم حضوری به تمایل طرف ندارم
اما راجع به فیلم های قدیمی تری که گذاشتین، به نظر می پریدن! (راحت و سخت رو از خود فرد بپرسین)
واقعا این جواب شما علمیه؟؟!!!!! این که بگویید اراده شخصی طرف است که قشنگ نمیپره شد جواب؟؟؟!!!!! وقتی مسئله به این مهمی رو خیلی کودکانه و سطحی جواب میدید من هرچه بگویم شما میگید شاید دلش نمی خواد!!!!شاید!!!!شاید!!!!!
نقل قول:
به هوا رفتن خاک - آن هم در محیطی بدون هوا - دلیلی بر بودن اصطکاک نیست. اتفاقا حضور جسمی که بتواند حین شتاب گرفتن فرد در جهت خلاف حرکت کند، عامل کاهش شتاب هست. (درست مثل اینکه با پا روی یک اسکیت بُرد فشار دهید و بخواهید راه بیفتید. چون اسکیت بُرد به عقب می رود پس شتاب شما رو کاهش می ده (مبحث شتاب نسبی و مطلق نسبت به مرجع ثابت))
ضمنا من مثالی آوردم برای نقض حرف شما. کاهش وزن دلیلی بر راحتی راه رفتن نیست وگرنه روی ماشین های اسپرت و فرمول 1 باله نمی گذاشتن تا به زمین فشرده بشه
عزیز مقایستون خیلی اشتباهه.مگه فضانورد تو کره ماه سوار اسکیت برده؟!!!!!!مایلم ابتدا بیش تر در مورد این اسکیت برد توضیح بدید.
نقل قول:
متاسفانه شما اصلا مثال من را نخوانده اید!
مثال من:
اگر در یک استخر با خط قائم به صورت 45 درجه در بیایید (که کافیه دست و پا را حرکت نداده و خود را به سمت جلو بیندازید) دیگر نمی توانید با قدرت پاهایتان خود را عمودی کنید. (مثال من ناتوانی شما در عمودی کردن خودتان بود)
علت: پاهایتان را نمی توانید به جایی گیر بدهید - اصطکاک نیست
مگر من در زیر چی گفتم:
نقل قول:
اولا اینکه شما وقتی در استخری که در روی زمین هست می خواهید که نسبت به سطح استخر یک زاویه 45 درجه ای بسازید اما نمی توانید به این خاطره که اولا نیروی تکیه گاهی به اندازه کافی ندارید تا زور بزنید و خودتون رو ایستاده نگه دارید.
من حرف شما رو متوجه شدم اما شما از توجیه پدیده ای مثل استخر رو داری به تماس کفش های فضانورد بر روی خاک نسبت میدی.شما رسما با این توجیهات داری میگی که اصطکاک ناچیز کف پا در استخر برابر است با اصطکاک کفش ها بر روی شن و خاک !!!!! البته امیدوارم که زیر حرفتان نزنید!!!!!
باز در جای دیگه ای گفتید:
نقل قول:
نکته مهم:
- اولا چرا فشار هوای اتمسفر را حس نمی کنیم؟ چون از همه جهت و از درون و بیرون وارد میشود
با توجه به نکته فوق، فلسفه آزمایش و تمرین در آب این هست که:
به دلیل اینکه بدن اندکی در آب شناور میشود (و با افزودن هوا می توان شناوری را زیاد تر کرد- قابلیت تنظیم داریم) نیروی ارشمیدس (اختلاف فشار هوا و آب) سبب میشه که نیروی همسانی به شما وارد بشه که مخالف جاذبه هست (و تمایل داره شما را به سطح آب بیاورد ولی نمی تواند) و سبب میشود جاذبه - نیروی گرانش - برآیند کاهش پیدا کنه.
این گونه جاذبه سطح ماه را روی زمین شبیه سازی می کنند.
حال می توانید کل آب و زمین و ... را حذف کنید و سیستم رو با سیستمی با گرانش کمتر جایگزین کنید (انگار روی ماه هستیم) پس مثالی که من زدم کاملا relevant هست و اگر شما نتوانید درون استخر از زاویه 45 بایستید روی محیط با گرانش معادل و اصطکاک معادل هم نخواهید توانست. این دو سیستم دقیقا هم ارز هستند
و در قسمتی از این نقل قول گفتید:
نقل قول:
و اگر شما نتوانید درون استخر از زاویه 45 بایستید روی محیط با گرانش معادل و اصطکاک معادل هم نخواهید توانست. این دو سیستم دقیقا هم ارز هستند
اخه قربونت برم یعنی چی هم ارزه؟؟!!!شما فقط گیر دادی به بحث شناور بودن!!!!! و اون رو دلیل و توجیه گذاشتی.خداوکیلی اگه شما بتونی از همون استخر شبیه سازی شده کره ماه بتونی بیش تر از زمانی که در بیرون اب قرار داری پرش کنی به خدا اسمم رو عوض می کنم!!!!!!
نقل قول:
به همان دلیلی که بالا توضیح دادم. و به همان دلیلی که اصلا در مرحله اول برای تمرین از استخر استفاده می کنند.
یک توضیح کلی:
ما در فیزیک سیستم های هم ارز داریم بدین معنی که شکل فرمول ها و شرایط فیزیک دو مسئله کاملا یکسان هست (در هر دو سیستم)
مثال:
گرانش را در خارج از جو چگونه شبیه سازی می کنند؟ (همانظور که می دانید چون در فضا گرانش نیست پاهای فضانوردان ضعیف میشود)
یک محور که توانایی چرخش با سرعت دلخواه را دارد در نظر بگیرید.
بر روی آن یک تخت می بندیم و فرد مورد نظر روی تخت دراز می کشد. نکته: مرکز ثقل شخص خارج از مرکز و به سمت پاها هست.
سپس زیر پاهای شخص یک صفحه قرار می دهیم
حال اگر میز شروع به چرخش کند به دلیل نیروی مرکزگرا (همان مثلا گریز از مرکز) نیرویی به کف پای فرد وارد میشه که با تنظیم سرعت دوران میشه نیروی وارده را برابر نیروی وزن فرد در هر سیاره ای کرد.
این "سیستم" (اگر در فضای بدون جاذبه باشد) و اگر با میز بچرخیم - با سرعت ثابت - معادل سیستمی روی زمین هست. یعنی هم ارز هستند.
اخه دوست من شما داری میگی شبیه سازی و تاکید داری که مثلا با یک سیستمی میشه با تنظیم دوران نیرویی که به پاهای فرد وارد میشه برابر وزن در هر گرانشی کرد.این سیستمی که عرض می کنی میاد یک پارامتری مثل وزن رو شبیه سازی می کنه.ایا به نظر شما فردی که برای اون سیستم دراز کشیده بیاد بلند شه و حرکات اضافی انجام بده اون سیستم همچنان وجود داره؟؟؟!!!!!!شما اگه یک سیستم گرانشی هم مثل بالا درست کنی فرد حق هیچ گونه کار اضافی رو نداره!!!!!!!اما در مورد استخر شما گیر دادی به شناور بودن.یک جایی از نقل قول گفتی:
نقل قول:
حال می توانید کل آب و زمین و ... را حذف کنید و سیستم رو با سیستمی با گرانش کمتر جایگزین کنید (انگار روی ماه هستیم) پس مثالی که من زدم کاملا relevant هست و اگر شما نتوانید درون استخر از زاویه 45 بایستید روی محیط با گرانش معادل و اصطکاک معادل هم نخواهید توانست. این دو سیستم دقیقا هم ارز هستند
اخه چه ربطی داره دوست من.کجا اصطکاکی که تو استخره با خاک کره ماه یکیه؟؟؟!!!!!شما چون داری می گی چون گرانش شبیه سازی شد پس اصطکاک هم شبیه سازی شد!!!!اینها رو خودتون تو نقل قول می گید و این توجیهات از شما که رشته فیزیک رو می خونید بعیده.(بدون جسارت)عین همین توجیهات رو برید به یک مربی شنا بزنید و پاسخشون رو ببینید.(البته بدون جسارت این رو میگم).برادر من تو کره ماه اطراف فضانورد اصطکاکی وجود نداره(نه ابی و نه چیز دیگه ای) و هم اینکه گرانش ضعیفه و هم اینکه اصطکاک بین کفش فضانورد با خاک خیلی متفاوت از اون چیزیه که بین جسمی و اب وجود داره!!!اگه اصطکاکی وجود نداره چه جوری فضانورد به خاطر نیروی کنش و واکنش که بین تماس پا و سطح کره هست می تونه جست وخیز کنه؟؟؟!!!!!و چرا نمیتونه با وجود گرانش کم و اصطکاک کم محیط (یعنی ابی وجود نداشته باشه و هر چیز دیگه ای) و همچنین اصطکاک خوب بین پاهای فضانورد و سطح کره نمی تونه مردونه بپره؟؟!!!! حتما باز شما در پاسخ می خواهید بگید که چون دلش نمی خواد!!!!!!!!
نقل قول:
حالا "علمی" از دیدگاه شما چیست من اطلاع ندارم
دقیقا همون چیزی که شما در فیزیک می خونی
نقل قول:
تنها چیزی که هنوز نفهیمدم تکان خوردن پرچم هست که باید بررسی بشه
دوستانه میگم دوست من.اول در مورد این قضیه بالا توصیه می کنم اطلاعاتت رو بیش تر کنی(بدون نیش و کنایه)
نقل قول:
ما هم در مجامع آکادمیک هیچ وقت تا حرف اثبات شده ای نداشته باشیم پسوند "علمی" به آن نمی چسبانیم. صرفا بیان می کنیم: به نظر من و به فلان دلیل باید این گونه باشد
قضیه این پسوند علمی جریان داره!!!! و اون اینه که وقتی با یکی از این کاربرها داشتم بحث می کردم همش می گفت از نظر علمی و علمی وعلمی.و به این خاطر من هم عادت کردم به این پسوند:n02:
نقل قول:
به حال من هم فرقی نمی کند. صرفا هدفم اینه که اگر کسی می خواهد ثابت کند که سفر به ماه انجام نشده با دلایل متقن این گفته را اثبات کند نه دلیلی که من هم بتوانم آن را زیر سوال ببرم.
به شرط اینکه حساب شده زیرسوال ببری.مثل این می مونه که یک استادی داره به شاگردش یک مطلب علمی اثبات شده ای رو یاد میده و دانشجو صرف اینکه متوجه نشده داره گیر به غلط بودن مطالب میده.البته باز میگم به شما جسارت نمی کنم.:n16: