چرا تی وی خراب میکنه ؟! تی وی ترانس داره ها ! حتی وقتی برقم میره این برق داره تا خودت مثل بچه ی ادم خاموشش کنی!نقل قول:
اره 1 ترا هست
Printable View
چرا تی وی خراب میکنه ؟! تی وی ترانس داره ها ! حتی وقتی برقم میره این برق داره تا خودت مثل بچه ی ادم خاموشش کنی!نقل قول:
اره 1 ترا هست
درسته که شما ترانس داری اما بولتاژ tv 220 است اما ولتاژ هارد حدود 12(مطمئن نیستم 12 باشه ولی بین 9 تا 15)نقل قول:
و وقتی که شما هاردو به tv وصل میکنی ممکنه ولتاژ زیادی بفرسته به هارد و اونو داغون کنه!
خب ترانس کارش همین تنظیم ولتاژ هست دیگه ! تازه ماله من اداپتورم داره!
دوست عزيز منظورم اينه كه هاردي كه براي آرشيو استفاده ميشه بهتر جاي ديگه اي ازش استفاده نشه (براي امنيت بيشتر)نقل قول:
اگه هارد شمااز نوع آداپتور دار باشه و با USB وصلش ميكنين مسئله خاصي نداره ولي خب ممكنه مثلا از پشت تلويزيون بيافته زمين يا بخاطر كاركرد بالا زودتر مستهلك بشه
امااگه هارد شما بدون اداپتور باشه ممكنه پورت USB توان لازم براي روشن كردنش نداشته باشه و به هارد صدمه بزنه
منظور من اينه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اهان :31: نه ماله من سیگیت 1 ترا با اداپتور هست ! کلا این اداپتوری ها امکان خراب شدنش کمتره ؟!
نسبت به پرتابلها در اينجور استفاده ها (استفاده در TV ها ) بلينقل قول:
بابا ترانس برق رو برای تی وی تنظیم میکنه(220).اما برقی که میره تو مدار های تی وی ممکنه مثلا 3-4 ولت بیشتر از برق هارد باشه و اونوقت بزنه هاردتو داغون کنه!نقل قول:
دوست من مشکل گرافیکم ربطی به قطعاتی که تعویض شد نداشت. ان قطعه ای که مشکل داشت رو عوض کردند. علاوه بر این فن گرافیکو که اصلا مشکل نداشت رو عوض کردن با یه شکسته. بعدا که شاکی شدم یه نو جلوم انداختن که خودم اکبندشو باز کردم. پس قطعه نو دارن.فقط میخوان بندازن به مردم.هرکی فهمید عوض میکنن نفهمیدم که.....نقل قول:
خداروشکر بردش رو چون سریال داشت نتونستن وگرنه مطمئنن اونم عوض میکردن.
ماهیت گارانتی های معروف مثل سازگار تو ایران واقعا خوبن ولی این استاد کار ها هستن که فک میکنن با این کارا جیبشون پر میشه و بیخودی مردم رو اذیت میکنن و هزار تا(ببخشید) فحش و ناسزا پشت سرشونه!
با سلام
یک هارد اکسترنال می خواهم که 1.5 یا2 ترا باشد
دوستان چه مارکی بگیرم خوب هست؟
usb2 خوب هست یا usb3 ؟
با آدپتور بهتره یا بدونآدپتور؟
مممنون میشم من را راهنمایی کنید