نه اتفاقا ! اشتباه نكن...روزانه و شبانه هيچ فرق ندارن...فقط تو شبانه بايد هر ترم مبلغي رو بسلفي!:31:نقل قول:
Printable View
نه اتفاقا ! اشتباه نكن...روزانه و شبانه هيچ فرق ندارن...فقط تو شبانه بايد هر ترم مبلغي رو بسلفي!:31:نقل قول:
نمیشه بعدا طرف فکر میکنه حق با اون بوده و دوباره رفتارشو ادامه میدهنقل قول:
رفتم قلم چی این سی دی شو گرفتم 8000
دوستان بنظرتون ارزش داره 150 کیلومتر راهو بکوبم برم یه شهر دیگه پیش مشاور؟
چون فکرکنم اوناهم از همین برنامه و... استفاده میکنن
وگرنه از بالا شروع کنی رتبه تاپا رو بزنی که همه میدونن
یه سوال دیگه: این رشته های نیمه متمرکز همون بین اللمله دیگه!؟!؟
شهریه هاش خیلی از آزاد بیشتره!؟!؟(نیمه متمرکزو میدونم حدود 20 میلیونه ولی اگه با نیمه متمرکز یکی نباشه نمیدونم)
بین آزاد و نیمه متمرکز کدوم ارزش رفتن داره!؟!؟
نقل قول:
اين روزا راحت ميشه تغيير رشته داد... طرف هوا فضا مي خونه ؛ دو ماه بعد مي بيني زمين شناس شده..!
سلام دوستان
پستهای نا مربوط پاک شد؛
لطفا در چارچوب قوانین انجمن پست ارسال بفرمایید تا ناگزیر از بستن پیش از موعد تاپیک نشم.
ممنونم :)
من اين تاپيك رو پيگيري نكردم
بهترين رتبه اي كه اينجا اعلام شده چنده؟
تو منطقه ش برام مهمه
يكي از دوستان كه اطلاع داره بهم جواب بده لطفا
رشته شونو هم بنويسين
آخر به چی اعتماد میشه کرد ؟!
سنجش ، گزینشگر ، یادگار؟!
پارسالیا چیه نظرشون ؟!
پ.ن:رااستی آقای nits شما کنکورو چیکار کردی؟! خیلی دوس دارم بدونم...
ریاضیو 100 زدی؟
دوستان من 22000 آوردم, یعنی باید قید امیر کبیر و صنعتی شریف رو بزنم؟ :دی من خیلی امیدوارم.
یعنی مهندسی بهداشت توالت و دستشویی هم قبول نمیشیم تو این دانشگاه ها؟ :دی
نقل قول:
آخر به چی اعتماد میشه کرد ؟!
سنجش ، گزینشگر ، یادگار؟!
پارسالیا چیه نظرشون ؟!
پارسال من همه رو امتحان کردم...یکی از یکی بدتر!!!!!رشته های شوتو واست میزنن که حتماً قبول شی...
سنجش که کاری به علاقه نداره...قلم چی هم فقط بلده پول بگیره...یه انتخاب رشته تحویلت میده که رتبه 1000 تا از رتبه خودت بدتر هم قبول میشن!!!!
به نظر من گزینه دو با اینکه هیچ پولی نمیگیره ولی یه انتخاب رشته منطقی بهت میده...پارسال که به نظرم از اونا همه بهتر بود امسالو نمیدونم
نقل قول:
مگه اين كه تا 21999 يه مشكلي براشون پيش بياد نتونن برن دانشگاه تا شما برين جاي اُونا !..