دوستان كمي بي انصافن.. سريال خوبيه در حدش خودش ؛ بازيگرانشم خوب بازي مي كنن البته به جز
امير حافظ..
حالا يه سوال اين ليلا بلوكات كجاست..؟
Printable View
دوستان كمي بي انصافن.. سريال خوبيه در حدش خودش ؛ بازيگرانشم خوب بازي مي كنن البته به جز
امير حافظ..
حالا يه سوال اين ليلا بلوكات كجاست..؟
نقل قول:
پسر بزرگ دیگه
خب اسمشو نمیدونستم :دی من از قسمت 10 اینا به بعد رو دیدم و این آقا محمد روی هم 30,40 ثانیه حضور داشته ! کلآ هدف از حضورش توی سریال چیه ؟! یعنی اگه نبود چی کم میشد ؟!!نقل قول:
بيا!! اين دوستمون بازيگر به اين خوبي رو نميشناسن.بابا نامزد اسكار امسال ديگه.... برادر اكرم و افسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبود بايد ماهي كلي پول نوكر و كلفت ميدادن!نقل قول:
بنده خدا همه كاريم ميكنه: تلفن جواب ميده.در بازميكنه.مهمون بدرقه ميكنه.ماشين پارك ميكنه.بچه داري ميكنه.
احتمالا تو قسمت بعد هم آب حوض خالي كنه:31:.
خداييش نقشي نداره اون اول كه گفتن محمد سفره من گفتم الان رابرت دنيرو جاش بازي كرده!
بچه ها ملیحه رو.....(لیلا بلوکات اینجاست):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم جاي اين اسماعيل بودم طرفش مي رفتم.. انسي كيلو چنده...!
چند صفحه قبل عكس هاي انسي رو هم نگاه كن شايد نظرت برگشت:31: تازه آتنه جان 42 سال سن دارن!نقل قول:
بعضی از صحبت های شخصیت ها به حدی چرت و بی معنیه که حتی دیگه نمیشه بهش گفت ادبی! خیلی توش افراط شده... مثلا نمونش همین این قسمت که انسی میگه: شونه من شده گاو آهن!:2:
دیالوگ های زیر هشت به مراتب جذاب تر و تاثیر گذارتر از جراحت بود...:13:
اصلا یه اصطلاحاتی تو این سریال گفته میشه که ما که فارسی زبانیم و اهل همین مملکت یبارم نشنیدیم و بکار نبردیم .نقل قول:
بعضی از صحبت های شخصیت ها به حدی چرت و بی معنیه که حتی دیگه نمیشه بهش گفت ادبی! خیلی توش افراط شده... مثلا نمونش همین این قسمت که انسی میگه: شونه من شده گاو آهن!:2:
دیالوگ های زیر هشت به مراتب جذاب تر و تاثیر گذارتر از جراحت بود...:13:
واقعا موندم اینا رو کی ابداع کرده ؟!؟ چقدرم که نچسب و مزخرفه !
دیالوگای زیر هشت رو به هیچ وجه نمیشه با این سریال مقایسه کرد ..... .
مادربزرگه امشب میگفت : زندگی ما را کشت ! ای مرگ بیا ! (دو بار تکرار) : ))نقل قول:
بعضی از صحبت های شخصیت ها به حدی چرت و بی معنیه که حتی دیگه نمیشه بهش گفت ادبی! خیلی توش افراط شده... مثلا نمونش همین این قسمت که انسی میگه: شونه من شده گاو آهن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب موهای دختر خواهرش را هم شونه میکرد.آچار فرانسه ای هست واسه خودش.لامصب توی هر نقشی میره میشینه روش.:31:نقل قول: