میگم Man of the Match بازی انگلیس - آمریکا، تیم هاوارد شد...نه؟!:20:
Printable View
نظر کارشناسانه جالبی بود ! :31::31: بسی لذت بردیم ... ممنون !:31:نقل قول:
ناراحتم نشدیم کلی شاد شدیم !
انتقاد بكنباوئر از تيم ملي انگليس
فرانتس بکنباوئر بازي تيم انگليس را مقابل حريف آمريکايي «بزن و در رو» خواند و يادآور شد: تيم انگليس با پتانسيل زياد بازيکن، بايستي بازي بهتري را ارائه ميکرد.
وي گفت: آنچه من از تيم انگليس مقابل آمريکا ديدم کيفيت ناچيزي از يک تيم با سابقه بود.
چهره 64 ساله ژرمنها که به عنوان بازيکن و مربي توانسته عنوان قهرماني جام جهاني کسب کند و به عنوان چهره اسطورهاي و قيصر اين ورزش کشورش محسوب ميشود، افزود: آنچه من از بازي انگليس درک کردم، حمايت از حضور يک سري جوان حرف گوش نکن بود که ميخواستند بازي بزن و دررو انجام دهند. باور دارم فابيو کاپلو هيچ گاه چنين خواسته اي نداشته و انگليس براي رسيدن به مراحل بالاتر و موفقيت بايستي در اين مدل بازي خود تجديد نظر کند.
بکنباوئر گفت: براي انگليس با آن همه سابقه و داشتن ليگي که بهترينهاي جهان را جمع کرده، چنين مدل فوتبالي زيبنده نيست.
یک زن دلیل اشتباه فاحش دروازهبان انگلیس!
مهر- یک روزنامه انگلیسی در خصوص اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در دیدار با آمریکا نوشت: نامزد کانادایی رابرت گرین مقصر اصلی این لغزش است.
به گزارش یورواسپورت، پس از اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در گلی که از آمریکا دریافت کرد رسانه های انگلیس انتقادات تندی را نثار این بازیکن 30 ساله تیم وست هام کردند.
در این راستا روزنامه دیلی میرور انگلیس نوشت: رابرت گرین در این دیدار آشکارا ویران بود چون قبل از جام جهانی دچار شکست عاطفی شدیدی شده و نامزد کانادایی اش وی را ترک کرده است."
به اعتقاد این روزنامه انگلیسی، دلیل این لغزش که در روزهای اخیر به یک خبر جنجالی در تمام دنیا تبدیل شده است به هم خوردن قرار ازدواج گرین است که موجب شد تمرکز این دوازه بان کم شود.
این درحالی است که اندی ایوانز، وکیل گرین ضمن تکذیب این ادعا توضیح داد: "به هم خوردن قرار ازدواج هیچ اثری بر روی تمرکز رابرت نداشت."
پخش شایعات درباره علت اشتباه رابرت گرین در شرایطی دنبال می شود که تیم فابیو کاپلو در حال آماده سازی برای رویارویی با تیم ملی الجزایر است.
دیدار انگلیس و الجزایر جمعه شب در شهر کیپ تاون انجام می شود. کاپلو در خصوص استفاده از دروازه بان وست هام در دیدار جمعه شب هنوز تصمیم گیری نکرده است.
دوست عزیز! منبع خبر رو هم ذکر می کردی بد نبود...:20:نقل قول:
حالا خوبه استرالیای 10 نفره رو بردن!... اوکی! بردین... آفرین!:20:نقل قول:
بکنباوئر گفت: براي انگليس با آن همه سابقه و داشتن ليگي که بهترينهاي جهان را جمع کرده، چنين مدل فوتبالي زيبنده نيست.
آره ... خدا لعنتش کنه :دی ... تو منچستر هم بودش همش ما رو حرص میدادنقل قول:
واقعا green گندشو زد می تونستیم ببریم.
به هر حال تا قبل از 10 نفره شدن استرالیا هم بازی کاملا در اختیار المان بود و دو گل زد و چند گل هم نزد و بدون اخراج باریکن استرالیا هم روند بازی تغییر نمی کردنقل قول:
حالا خوبه استرالیای 10 نفره رو بردن!... اوکی! بردین... آفرین!
حالا خوبه که شما گفتید من با فوتبال آلمان مشکلی ندارم ولی همش از پست های ضد آلمانی در انجمن تشکر می کنی و می خوای پیروزی آلمان رو هم کمرنگ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بچه های آلمان میان بحث میکنن.؟؟!!!
تیم آمریکا تیم قوی بود که ما با هاش بازی کردیم...
همیشه با زی های اول زیاد مهیج نیست منتظر بازی روز جمعه باشین...
تازه گل گرین هم مشکل از توپ بوده... که خیلیا تایید کردن...
بله! قبول دارم! حرفت درسته... چه بسا اگه یار استرالیا اخراج هم نمیشد، شاید آلمان این تعداد گل رو میزد. اما حرف من اینه که تازه بازی های دور اوله! قبول دارید آلمان ضعیف ترین تیم گروهش رو مقتدرانه برد؟؟؟ (کاری به تاثیر 10 نفره شدن استرالیا نداریم) واقعا با چیدن این شرایط و دیدن نتایج سایر گروه ها و همچنین نتیجه بازی اول انگلیس، میشه نتیجه گرفت که این حرف بکن باوئر حرف زیاد کارشناسانه ای نبوده و بیشتر واسه ایجاد تزلزل تو روحیه انگلیس و پر و بال دادن به کینه های قدیم انگلیس - آلمان بوده... حساب هم کنی انگلیس بازی اولش با مهمترین حریفش تو این گروه بود... خلاصه هنوز هیچی معلوم نیست! باید منتظر بود و دید! امیدوارم نتیجه نهایی قهرمانی انگلیس:40: باشه (بگو ایشالا!:31:)نقل قول:
باز هم میگم که من نه تنها با آلمان، بلکه با هیچ تیم دیگه ای مشکل ندارم و البته ازشون هم متنفر نیستم! راستی بعد از خوندنه اون قسمت بولد شدت اینجوری شدم==:18:نقل قول:
دوست عزیز! آیا من واسه تشکر کردن از یه نفر، باید بیام از شما یا کسه دیگه ای اجازه بگیرم!؟!
یه توضیحی بدم که شما از این توهمات (ببخشید که اینقدر صریح میگم:20:) در بیای که فلانی یه چی میگه، پشت بندش به یه چیز دیگه عمل می کنه... ببینید... من کلا از حرفای جالب و منطقی استقبال کردم و ازشون تشکر کردم! واسم هم فرق نمی کنه که زننده اون حرف طرفدار آلمانه یا مخالف آلمان... ضمن اینکه پیش اومده یه نفر یه پست دو بخشی داده! مثلا یه جا اومده یه حرف جالب و منطقی زده! بعد تو بخش دوم حرفش به آلمان انتقاد کرده (حتی انتقاد غیر منطقی) اگه من از اون طرف تشکر کردم، بابت بخش اول حرفش بوده... نه بخش دوم از حرفاش!:20: ضمن اینکه من آلمان ببره یا ببازه، میام نظرم رو راجع به بازیش میگم...کما اینکه گفتم و خیلی از رفقای شما اومدن این کاره منو زیره سوال بردن!:13:تازه هیچ وقت هم سعی نکردم برد مقتدرانه یه تیم رو کم رنگ کنم... حالا بیخیال:31:
یاعلی:11: