سلام
بچه ها یه برنامه میدیریت بلوتوث میخوام واسه PRO64
یا خود ویندوز اصلا حال نمیکنم
این BLUE SOLEIL آخرین ورژنش رو دانلود کردم اما رو ویندوز این لپ تاپ اصلا نصب نمیشه
ممنون از کمکتون
Printable View
سلام
بچه ها یه برنامه میدیریت بلوتوث میخوام واسه PRO64
یا خود ویندوز اصلا حال نمیکنم
این BLUE SOLEIL آخرین ورژنش رو دانلود کردم اما رو ویندوز این لپ تاپ اصلا نصب نمیشه
ممنون از کمکتون
با سلام به شمادوستان عزيز...
بنده چندي پيش اين لپ تاپ را خريدم ... در روزهاي اول خيلي ازش راضي بودم ... اما به مرور سرعتش خيلي خيلي كند ... شد.در حدي كه نميشد باهاش كار كرد.
ديروز كه آمدم نوت بوك را روشن كنم ... ديدم .... ويندوز خراب شده و بالا نمياد.... من سالهاست كه با انواع لپ تاپ ها سرو كار دارم اما اين شكلي مشكل نديدم. سي دي هاي ريكاوري هم كار نميكنند ... امكانش هست به من آموزش دهيد چگونه با چهار دي وي دي موجود لپ تاپ را ريكاوري كنم؟
بنده به اورجينال بودن ويندوز خيلي اهميت ميدم ...
تا چندي پيش من روي لپ تاپ هام از اكس پي استفاده ميكردم كه هيچ گاه به اين مشكل برنخوردم ... دوستان كمك كنيد كه كم مونده سكته كنم!:41:
دوست گرامی اگه درایو ریکاوری رو پاک نکردید احتیاجی به دی وی دی ریکاوری ندارید و فقط کافیه زمان بوت شدن سیستم کلید F9 رو چندبار بزنید. بعد که وارد ریکاوری شدید گزینه اول رو انتخاب کنید و بزارید سیستم خودش بقیه کار رو انجام بده.
بچه ها ببخشید این سوالو اینجا میپرسم اگه یه جای یه بازی گیر کنم باید از کجا بفهمم چطوری ردش کنم منظورم سایتی یا جایی هست؟
من الان تو call of duty 5 گیر کردم یه جایی هست که سربازا پشت یه پناهگاه بتونی وایسادن منتظر تا بازیکن راه رو باز کنه از بالا هی میگه پناهگاه رو با شعله به آتیش بکش bunkers هی میگه به آتیش بکش دینامیت هم هست اما تاثیری نداره پناهگاه در چوبی داره نه آتیش ناثیری داره نه دینامیت هیچ جایی هم نیست که دیگه بشه ازش رفت کسی می تونه کمک کنه؟
کسی نیست؟چقدر بچه ها تنبل شدن استقبال از تاپیک کم شده
حذف شد......
نقل قول:
دوستان نشد.كار ديگري نميشود كرد؟ :41::41::41::41:
نقل قول:
شرمنده دوست عزیز
ولی اصلا اینجا جای این سوال نیست
لطف کنید تو تاپیک مربوطه بپرسید
اون در رو باید با لگد بشکنی. بدو سمت در و محکم یک لگد بهش بزن. این کارو چند بار تکرار کن تا بشکنه. :31:نقل قول:
فکر کنم در قسمت بازیهای کامپیوتری تاپیکش بپرسی بچه ها بیشتر بتونند راهنماییت کنند.
دوستان چرا بحث هاي متفرقه ميكنيد؟ اينجا كلوب Asus N61JQ هست ....!!!!
دوستان عزيز بنده در نهايت نتونستم كاري بكنم ... كسي ميتونه كمكم كنه؟ مثل اينكه فايل بك آپ رو نميتونه پيدا كنه ...
از طريق سي دي چطور ميشه اينكارو كرد؟؟؟؟ :(
:41::41::41::41::41: