من هم دیروز یک C695 از نمایندگی سامسونگ برای یکی از دوستانم گرفتم که پشتش حتی Made by samsung هم نزده . به نظر من مونتاژ ایرانه چون توی کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی بود و دفترچه راهنمای انگلیسی نداشت . یک چیز جالب دیگه اینکه وقتی تلویزیونو از تو کارتن درآوردیم ٫ ته جعبه پوست آدامس شیک بود !!!!!! :18: :41:
باور کنین راست میگم . فکر کنم آدامسه هدیه سام سرویسه که خودشو خوردن٫ پوستشو انداختن تو جعبه :31:
توی منوها جستجوی دیجیتال فعال بود ولی هرچی جستجو کردیم چیزی پیدا نکرد . البته آنتن هم رومیزی بود و تعریفی نداشت ولی فکر کنم ----T هم نداشته باشه . ( فروشنده با اطمینان میگفت داره ولی آقایی که برای نصب اومد میگفت نداره !! )
آخر ما نفهمیدیم این مدل ----T داره یا نه :20:
از این حرفها که بگذریم کیفیت تصاویر SD راضی کننده و کیفیت تصاویر HD واقعا عالیه . دوست ما که از کیفیت تصویرش خیلی راضی بود و من هم تونستم یک نفس راحت بکشم .
یک سوال هم داشتم :
من یک سری فیلم HD دارم که داخل خودش زیرنویس داره .منظورم اینه که زیرنویسش یک فایل جدای srt نیست . توی کامپیوتر به راحتی میتونم زیرنویس رو فعال و غیر فعال کنم تا زیرنویس رو نشون بده یا نده . ولی توی TV زیرنویس نشان داده نمیشه . کسی با این مشکل برخورد داشته ؟ چه جوری میتونم زیرنویس رو فعال کنم ؟ یک فیلم که زیرنویسش srt بود گذاشتم و زیرنویسو پخش کرد ولی اونا رو پخش نمیکنه .
توی یکی از منوها یک گزینه به اسم زیرنویس داره که به طور پیش فرض غیر فعاله و نمیشه هم تغییرش داد .کسی میدونه چجوری میشه این گزینه رو تغییر داد ؟ خیلی ازتون ممنونم .