سلام
همین چند روز پیش دوباره همسر آقای مهراد از صدا و سیما شکایت کرده بود!
به خاطر پخش بی اجازه آثار فرهاد از تلوزیون.
بار اول و دوم هم نیست!
تو فیلم هم فکر نکنم باشه!!
بنده خدا میگفت اون موقع که باید ، کسی صداش رو نشنید ... حالا ...
دوستش دارم!
Printable View
سلام
همین چند روز پیش دوباره همسر آقای مهراد از صدا و سیما شکایت کرده بود!
به خاطر پخش بی اجازه آثار فرهاد از تلوزیون.
بار اول و دوم هم نیست!
تو فیلم هم فکر نکنم باشه!!
بنده خدا میگفت اون موقع که باید ، کسی صداش رو نشنید ... حالا ...
دوستش دارم!
اینکه مردم یک چهره جدید رو از بین چهار نفر بعنوان بهترین بازیگر انتخاب میکنند اتفاق خوبیه.( نقش اول مرد فیلم جدایی نادر)این یعنی مردم طالب چهره های تازه هستند. نتیجه مثبتش اینه که شناخته شده ها باید بیشتر زحمت بکشند .
امشب چه کسی مهمان برنامه هستش؟
اصلا پخش میشه؟
آره پخش میشهنقل قول:
در برنامه این هفته سینمایی «هفت» قرار است فیلم سینمایی «قصه پریا» ساخته فریدون جیرانی نقد و بررسی شود. . . .
گزارش سرویس فرهنگ و هنر برنا، در برنامه این هفته سینمایی «هفت» قرار است فیلم سینمایی «قصه پریا» ساخته فریدون جیرانی نقد و بررسی شود.
در این برنامه قرار است فیلم سینمایی «قصه پریا» با حضور مرتضی شایسته، فریدون جیرانی و مسعود فراستی نقد شود.
«قصه پریا» توسط مرتضی شایسته در «هدایت فیلم» تهیه شده است و مهناز افشار، باران كوثری، مصطفی زمانی، آهو خردمند، مهناز انصاریان، شراره دولتآبادی، رسول توكلی، حبیب ثامنیه، علیاصغر طبسی،بیژن امكانیان و ستاره اسكندری در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
همچنین در بخش بعدی قرار است مشكلات صنف پخشكنندگان با حضور داریوش بابائیان و علی سرتیپی مورد تحلیل قرار میگیرد.
مصطفی زمانی نیز بازیگر این هفته است. همچنین پشت صحنه «من همسراش هستم» نیز پخش خواهد شد. و علی سلطانی نیز در مورد جشنواره فیلم پلیس مطلالبی را ارائه خواهد كرد.
قسمت نقد امشب خیلی باحال بود ! بدجوری تمایل پیدا کردم برم این فیلم رو ببینم.
جیرانی یجورایی داشت یاد میداد که وقتی فراستی چپ و راست ضعف فیلم رو میگه چطوری باید جواب داد بجای اینکه قضیه رو سیاسی کنی یا بزنی تو صحرای کربلا .
ژانر : نشون ندادن چهرا زنان در حین گزارش مردمی
انگار زنان لولو خورخوره هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژانر 2 : در گرمای 35.40 درجه شال گردن انداختن و لباس زمستونی پوشیدن!!!
برنامه امشبم خوب بود
با مصطفی زمانی خیلی حال کردم که گذشته کاریش رو بدون هیچ عبای گفت و گفت که فقط یک سال و نیم می رفتم تست میدادم و ...
مثل بعضی از بازیگران نیست که بگه نه من از اولین کارم انتخاب شدم و اصلا اهل تست اینا نبودم و این حرفا
نظر سنجی برنامه رو هم دیده ام همون اول خوشم نیومد و به درستی هم فراستی گفت نظرسنجی رو قطع کنید چون به شخصیت جیرانی مربوط میشد
و هر کار جیرانی از جمله نویسندگی و روزنامه نگاری و اجرا هر کدوم ارزش خود رو داره و مقایسه اش باهم کار درستی نیست یا میتونستن گزینه آخر رو بزارن همه موارد نه هیچگدام:13:
تو قسمت نقد هم جیرانی نشون داد که چطور باید از فیلم ساخته خود دفاع کرد و جلوی منتقد بازی رو از ثانیه اول نباخت
به شخصه فریدون جیرانی رو در همه زمینه های کاریش خیلی قبول دارم
و کاراش برام خاطره انگیز هم هست چون من با خانواده فقط سه بار سینما رفتیم که هر سه تا هم ساخته جیرانی بوده:31:
من به کافه سینما دسترسی ندارم، یکی لطف کنه مشروح این برنامه که اومد، بذاره اینجا ...
ممنون میشم ...
خلاصهاش هم بگید خوبه : دی
فراستی چیا گفت در نقد قصهی پریا ؟! فریدون چی جواب داد ؟! بیشتر شایسته حرف زد یا فریدون ؟! وسط نقداش مجریگری هم کرد؟! :دی
نقل قول:
مجری گری رو سپردند به فراستی تو بخش نقد فیلم
اول از همه بگم به نظرم به شایسته بی احترامی شد تو این برنامه چون اصلا اجازه صحبت بهش داده نشد و همش میپریدند تو حرفش در حقیقت فقط الکی دعوتش کرده بودند اونجا بشینه
فراستی فیلم رو کوبید و اصلا قبولش نداشت .. چیزی که خیلی روش تاکید داشت این بود که فیلم سفارشیه در رابطه با اعتیاد که حاوی پیامه و خارج از منطقه که در جامعه امروز این فداکاریهای عشقی صورت بگیره و غیر قابل باوره که فردی به خاطر عشقش که معتاد هست خودشم معتاد بشه تا بهش بفهمونه چه شرایط بدیه .. خیلی از دیالوگهارو هم اعتقاد داشت که در نیومده (عینا اصطلاح خودش ) و اعتقادش بر این بود که فیلم حاوی پیام بود بیش از حد و این پیامه که اعتیاد فلان میکنه با زندگی فقط خودنمایی میکرد و این حرفها .. با تدوین فیلم هم مشکل داشت .
جیرانی سیاست جالبی به خرج داد اجازه نمیداد فراستی بیشتر از یه دقیقه به صحبتهاش ادامه بده و فورا کات میکرد تا قافیه رو نبازه بتونه توضیح بده .. گاها رو اعصاب راه میرفت چون بیش از حد سعی میکرد توضیح بده و به فراستی اجازه نمیداد خیلی مانور بده .. و به قول دوستمون به کارگردانا یاد داد که چطور با یه منتقد بحرفند .. شایسته هم که گفتم دقیقا نقش مترسک رو داشت و دعوت کردنش کلا یه کار مسخره و بیخود بود
در کل معلوم شد که فیلم خوبی نیست این ساخته جیرانی ..
ولی واقعا هم نکته جالب برنامه امشب الان که فکر میکنم این بود که مصطفی زمانی شال گردن انداخته بود با کت اسپرت ... یه جورایی این تیپ با این فصل نمیخونه حتی اگر زیبا باشه .
«مصطفی زمانی» در برنامه هفت حاضر شد و از خاطرات دوران بازیگریاش گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته برنامه هفت به نقد و بررسی فیلم «قصه پریا» ساخته فریدون جیرانی اختصاص داشت و در بخش بازیگر هفته، مصطفی زمانی مهمان جیرانی بود تا از نقشآفرینیهایش در «یوسف پیامبر»، «آل»، «کیفر» و «قصه پریا» بگوید.
ویدیوی حضور مصطفی زمانی در برنامه هفت
کد:http://www.caffecinema.com/images/stories/Video/zamani-haft.wmv