خب بلاخره دیشب بعد از کلی امتحان دادن لیسانس A1 رو گرفتم کلی هم حال کردمحالا هم برای اینکه خستگی امتحان رو فراموش کنم میخوام برم یک ماشین توپ بگیرم و کالی گاز بدم
بهترین ماشینش چی مسلم جان هست پولش مهم نیست
Printable View
خب بلاخره دیشب بعد از کلی امتحان دادن لیسانس A1 رو گرفتم کلی هم حال کردمحالا هم برای اینکه خستگی امتحان رو فراموش کنم میخوام برم یک ماشین توپ بگیرم و کالی گاز بدم
بهترین ماشینش چی مسلم جان هست پولش مهم نیست
من سعی میکنم تا جایی که ممکنه هیچ وقت الکی حرفی نزنم که بی پایه و اساس باشه ! این چیزی که من دارم میگم یعنی فعال بودن AA تاثیر کاملا مستقیم تو گیم پلی اینجور بازیها داره ! تو یکی دوتا بازی هم تست نکردم از نسخه جی تی ای سن آندریاس به این نکته رسیدم که بعد از فعال کردن AA گیم پلی ماشین ها یه حالت خشکی میگرفت و اون نرمی سابق رو نداشت ! بعد از اون حساس شدم تو چندتا بازی دیگه این موضوع رو تست کنم که آخریش همین TDU بود . ربطی هم به ضعیفی کارت گرافیکی نداره و من گرافیکم 5850 هست و فریمی که تو بازی میگیرم بدون AA بالای 50 - 60 هست و با AA بالای 45 و اصلا افت فریمی ندارم که بخواد تاثیر بزاره رو گیم پلی ! اما من بارها تو اینجور بازیها تست کردم و فعال شدن AA گیم پلی وسایل نقلیه رو خشک میکنه ! حتی اگه بالای 45 فریم بگیری ...نقل قول:
در مورد گرافیک این بازی هم فکر کنم همه کسایی که میگن گرافیکش بده رو PC بازی نکردن و فقط نسخه کنسول رو بازی کردن چون اگه رو PC با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی می کردید حتما نمره بالای 9 به گرافیک بازی می دادید ! یکی میاد میگه بازی گرافیکش مثل بازیهای سال 2006 هست :18: خوب مشخصه که کسی که این حرف رو میزنه یا رو کنسول بازی کرده یا اصلا بازی نکرده ... به جای اینکه این بحث های کارشناسی رو بکنید صبر کنید چندتا سایت معتبر به گرافیک نسخه PC نمره بدن و بعد نظر بدید ! نه اینکه با PC یه قرن پیش بازی کنید و در مورد گرافیک نظر بدید ...
همه کارشناس تشخیص گرافیکی شدن ! شما این بازی رو روی PC با بهترین تنظیمات گرافیکی بازی کن و بعد اینطوری با کمال اطمینان نظر بده ...نقل قول:
من فن بازی نیستم و برعکس از نسخه دوم خیلی خوشم نیومد یعنی بعد از یه مدت بازی کردن خسته شدم اما گرافیک بازی با توجه به اینکه محیط های بازی خیلی وسیع و با جزئیات بود در حد عالی بود ! اینکه شما میگی قابل قبول نبود یا رو کنسول بازی کردی یا اینکه PC خوبی نداشتی که بتونی گرافیک بازی رو ببینی !
برادر اینقدر کشش نده دیگه....مسئولین انجمن که نمیتونن از رو کینه و تعصب نظر به بد بودن بازی خاصی بدن!شما هم بهتره این بحث رو داخل پروفایل ادامه بدی اینجا هم فقط در مورد مراحل و داستان بازی بحث بشه نه سر اینکه گرافیکش خوبه یا نه...نقل قول:
همه کارشناس تشخیص گرافیکی شدن ! شما این بازی رو روی PC با بهترین تنظیمات گرافیکی بازی کن و بعد اینطوری با کمال اطمینان نظر بده ...
+
یک نکته خیلی جالب و تاسف بار دارم میبینم تو بعضی تاپیکها که فقط دارم بحث در مورد گرافیک بازیها می خونم واقعآ خسته شدم.بهتر نیست همه چیز رو گرافیک بازی نبینیم!؟الان تاپیک crysis 2 , tdu2 , dead space2 فقط شده بحث گرافیک بازی...!
خواهشآ عاجزآ تمومش کنید این بحث کلیشه ای و تکراری رو...
سلامنقل قول:
در مورد گرافیک این بازی هم فکر کنم همه کسایی که میگن گرافیکش بده رو PC بازی نکردن و فقط نسخه کنسول رو بازی کردن چون اگه رو PC با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی می کردید حتما نمره بالای 9 به گرافیک بازی می دادید ! یکی میاد میگه بازی گرافیکش مثل بازیهای سال 2006 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب مشخصه که کسی که این حرف رو میزنه یا رو کنسول بازی کرده یا اصلا بازی نکرده ... به جای اینکه این بحث های کارشناسی رو بکنید صبر کنید چندتا سایت معتبر به گرافیک نسخه PC نمره بدن و بعد نظر بدید ! نه اینکه با PC یه قرن پیش بازی کنید و در مورد گرافیک نظر بدید ...
دوست من این که سیستم دوستان قویه یا نه خب میدونی الان این کارت گرافیک شما خوبه ولی مطمئن باشید دوستانی که اومدن و گفتن در روی نسخه pc امتحان کرده و گرافیک رو ضعیف دیدن حتما سیستم بالایی دارن وگرنه هیچ وقت تا تست نکنن چیزی رو نمیگن
کارت گرافیک GTX460 کارتیه که با پردازنده جدیدی کار شده و ملس همچین تست هایی هستش الان هومان رو این کارت تست زده پس نگرانی از بابت قوی یا ضعیف بودن نداریم.
گرافیکش هیچوقت مال 2006 نیست ولی امروزی هم نیستش الان فورزا 3 از این خیلی قویتره گرافیکش ولی امیدوارم بازی کرده باشی و دیده باشی فورزا رو چون در غیر این صورت صحبت بی دلیله.
مرسی تبریک میگمنقل قول:
بهترین ماشینش کویینینگن هست که 417 تا میره و فکر کنم 1010 اسب بخار قدرت داشته باشه قیمتش 2.2 میلیون دلاره که البته منباش حال نکردم. ولی بوگاتی هم هست که 1.6 و 1.9 میلیون قیمت داره 1001 اسب بخار قدرتشه و 407 تا میره ( من تا همین قدر پرش کردم ) که به نظر من خیلی بهتره.
به قول دوست عزیزمون همه تاپیکا شده مقایسه گرافیکی......... .نقل قول:
عزیز دل من من که امتیاز سایت vandal رو برای شما گذاشتم نسخه pc و کنسول 8.5 بودن سایتای معتبر دیگه هم اگر اختلافی داشته باشن در گرافیک فوق فوق فوق فوقش نیم یا 1 نمره امتیاز pc بیشتر از کنسول میشه که اونم فکر نکنم اینطوری بشه....... .
شما که خودت همه رو متهم به بازی نکردن نسخه pc می کنی خودت نسخه کنسولی رو بازی کردی اصلا؟؟از کجا میدونی نسخه کنسولی اشغاله که میگی؟؟؟
+
بعد فکر می کنی ازمدیر انجمن گرفته تا ناظم انجمن و کاربرای فعالش میان حرف بیهوده میزنن و چیزی رو که تجربه نکردن میگن؟؟؟مگه بیمارن که نظم تاپیکو بهم بزنن؟؟؟
اینقدر یک جانبه و عصبانی به بحث نگاه نکنید .........مطمین باشید کسانی که میگن با pc تجربه کردن حتما با pc تجربه کردن..... .
+
گرفیک بازی هم از فورزا... 2 سال پیش کلی عقبتره یعنی یه گرافیک واسه سال 2006...2007....این نظر منه شاید شما باهاش موافق نباشید .
+
واسه اون AA هم اصلا با عقل جور درنمیاد........حذف کردن AA فقط فریم رو بهتر می کنه دیگه به گیم پلی کاری نداره.........
اگر به ادعایی که کردین مطمین هستید یک منبع معتبر خارجی رو ذکر کنید که این مورد رو نوشته باشه و در موردش بحث کرده باشه اونوقت ما هم قبول می کنیم.......
این که ناراحتی نداره....... .:11:
.
.
آقای عزیز! صحبت من سر بکار نبردن این کلمه (گیم پلی) برای بیان مطلبتون هست. در جایی غلط ازش دارین استفاده میکنین. (عین قضیه وسعت شدش!! :31:)نقل قول:
شما اصلا به صحبت های من دقت نکردین!... :20:
بحث ما نسبی هست شما میایید مقایسه می کنید ولی در اوج اشتباه غوطه ور شدید ولی متاسفانه خودتون بی خبرید که در اوج اشتباه دارید نظریه صادر می کنید...نقل قول:
ما دو چیز رو با دو محک متفاوت امتحان نمی کنیم عزیزم... نمی دونم میزان درجه هوشی شما در چه اندازه ای هست ولی با فرض نرمال بودنش من این مسائل رو مطرح می کنم تا کمی ذهنتون روشن بشه!
شما منو دارید تشویق می کنید که بازی رو روی PC با نهایت کیفیت بازی کنم این معنیش چیه؟ معنیش اینه که شما دارید منو به استفاده از یک محک دیگه تشویق می کنید.
محک فعلی من چی هست؟ بله ایکس باکس 360 روی همین سنگ محک من بازی فورزا 3 رو برتر از TDU2 دیدم. یا بهتره NFS رو در نظر بگیریم. گرافیک NFS HP روی ایکس باکس برتر از TDU2 هست حالا شما به من میگید از یک PC قوی استفاده کنم تا ببینم که گرافیک TDU2 چقدر بالاست خوب آقای دکتر من اگه NFS HP رو با همین PC که شما می فرمائید امتحان کنم باز هم NFS HP توی این مقایسه برنده هست دیگه! یعنی تناسب برقراره وقتی TDU2 روی ایکس باکس 360 گرافیکی کمتری نسبت به NFS HP نسخه کنسولیش داره پس روی یک PC ثابت هم همین برتری حفظ میشه دیگه یعنی ما بیاییم نسخه PC هر دوی اینها رو روی یک سیستم واحد مقایسه کنیم باز هم شاهد این خواهیم بود که NFS روی PC هم برتر از TDU2 هست. قضیه وسعت رو هم فراموش کنید چون کمترین ربطی به تکسچر و لود شدنشون توسط موتور گرافیکی بازی نداره! رندر شدن هر فریم که شما شاهدش هستی ربطی به وسعتش نداره البته کاش می دونستم منظور شما از وسعت چیه چون فاصله مکان ها از هم زیاده شما حرف از وسعتش می زنید؟ اگه وسعت به اینه که باید ماریو رو وسیع ترین بازی در نظر بگیریم چون اگه شما از بالای پرچم می پریدی اونور یه مسیر بینهایت پیش رو داشتی که بی پایان بود! ببینید شما توی معنی وسعت هم کمی مشکل دارید و باید برای خودتون تعریف مناسبی از وسعت گیر بیارید تا دچار سردرگمی نشید. وسعت اگه به جاده های طولانی هست که شما اونو طی می کنید که باید خیلی از بازی ها رو به لحاظ وسعت بینهایت فرض کرد و لب به تمجید از گرافیکش باز کرد!
شما نمی تونید فورزا رو با TDU2 مقایسه کنید چون بی فرجامه و من واسه همین روی NFS HP مانور دادم چون هر دو عنوان هم نسخه PC دارن هم کنسولی که نسلشون هم یکسانه ولی شما می بینید که NFS HP در گرافیک از TDU2 بالاتره چه کنسول چه یک PC فوق العاده قدرتمند...
دوست عزیز ... چند صفحه قبل هم شما یه سری عکس از بازی گذاشته بودید که از لحاظ گرافیکی هیچ چیز خارق العاده ای رو من توی اون عکس ها مشاهده نکردمنقل قول:
اگه پاشیدن گل روی ماشین برای شما ملاک گرافیکی هست ، باید بگم دو یا سه سال پیش ( دقیق یادم نیست ) بازی Sega Rally این افکت رو با کیفیت خیلی خیلی بالاتر از این بازی به نمایش گذاشته بود
محیط وسیع بازی هیچ ربطی به کیفیت مدل و متریال و ... نداره که شما در جواب به بحث های گرافیکی این کلمه رو به کار میبری ! سیستم occlusion culling پس برای چیه ؟! :31: این سیستم قسمت هایی از بازی که توی دید دوربین نیستن رو رندر نمیکنه و باعث میشه که قدرت سخت افزار روی رندر کردن قسمتی که توی دید دوربین هست صرف بشه . چیز جدیدی هم نیست که بگیم این بازی همچین چیزی نداره ... مدت ها پیش توی بازی های خیلی معمولی هم این سیستم به کار رفته.نقل قول:
من فن بازی نیستم و برعکس از نسخه دوم خیلی خوشم نیومد یعنی بعد از یه مدت بازی کردن خسته شدم اما گرافیک بازی با توجه به اینکه محیط های بازی خیلی وسیع و با جزئیات بود در حد عالی بود ! اینکه شما میگی قابل قبول نبود یا رو کنسول بازی کردی یا اینکه PC خوبی نداشتی که بتونی گرافیک بازی رو ببینی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بالا از بازی Forza Kinect گرفته شده ... اگر چه توی عکس بالا AI و کلا اسکریپت های مربوط به کنترل بازی در حال اجرا نیستن ولی فکر نمیکنم Test Drive Unlimited 2 هم توی قسمت خرید ماشین روی PC همچین گرافیکی داشته باشه. در کل من نمیدونم شما چه چیز عجیبی توی گرافیک بازی دیدی که اینقدر به گرافیک بازی دل بستی !!
سلام...
خوب من سعي ميكنم ديگه با بحث هاي قبلي كاري نداشته باشم...گفته ها رو گفتيم وشنيده ها رو شنيديم...هر كسي كه دلش ميخواد اون بحث هارو ادامه بده :46:
مسلم جان koengsegg CCRX درسته قويتره از ويرونه البته يكمي و شتابگيريش خيلي خوبه اما به نظر من لذت ويرون رو نداره !
درسته جفتشون از كيفيت بالايي برخوردار هستند تو طراحي و شبيه بودن به واقعيت اما نظر شخصي من رو ويرون گرند اسپرت هست...
جفتشون رو كه داشتم تست ميكردم فهميدم ويرون نفس بهتري تو سرعتهاي بالاي 300 داره به خاطر گيربكس 7 دنده تيپ ترونيكش و رانندگي لذت بخش تري داره
حالا بايد بازم بيشتر تستشون كنم
اما واقعا ايول به بازي كه وقتي با همچون سوپر اسپرتهايي تو سرعتهاي بالاي 300 ميري هيجان خيلي زياد ميشه و نزديك 400 كه ميشي ديگه واقعا فوق العاده ميشه :40: آدم واقعا فكر ميكنه هميچن ماشيني رو داره
راستي حتما حتما بريد نمايندگي ماشينهاي انگليسي كه كترهام هم داره و اون آخر اون ariel atom 300 رو تست كنيد كه تجربه اي فوق العادست...شتابش حتي انزو هم جا ميزاره و در آخر ميگم هر كسي ميتونه يه ويل هر موقعي كه شد تهيه كنه چون لدت اين بازي با ويل بگم 10 برابر ميشه اغراق نكردم !
و اونموقعس كه واقعا تفاوت ماشين دف جلو و دف عقب و 4wd و اسپرت و سوپر اسپرت واستون مشخص ميشه چون حسش ميكنيد اگه ويل حرفه اي باهش و اونوقته كه يه چيزي مثل گرافيك شايد تو رتبه سوم چهارم براتون ارزشمند بشه :31:
( به زودي فيلم ميگيرم با G25 ميزارم اينجا تا ببينيد چي ميگم )
در كل من با اين ورژن خيـــــــلي حال كردم و ازش 100 % راضي هستم :8: ( ميخوايد به حساب تعصب ... چميدونم فن بازي ... يا هرچيز ديگه بزاريد :27:)