منظورتون از4درس چیه؟نقل قول:
آخه نرم افزار قبولیش توکنکورسخته وهمچنین درساش وفکرمیکنم که قبول نمیشم اونم سراسری!
براهمین...پس شماپیشنهادتون اینه؟؟
Printable View
منظورتون از4درس چیه؟نقل قول:
آخه نرم افزار قبولیش توکنکورسخته وهمچنین درساش وفکرمیکنم که قبول نمیشم اونم سراسری!
براهمین...پس شماپیشنهادتون اینه؟؟
منظور از 4 درس:نقل قول:
ادبیات.عربی.دینی.زبان(عمومی و اختصاصی)
البته هر کدومشون چندتا کتابه
برای کاردانی به کارشناسی مگه بیرون یه سری کلاسای امادگی کنکور نیستش؟خوب چرا از اونا استفاده نمی کنید؟
سراسری چه نرم افزار چه زبان باید تلاش خیلی زیاد کنید فرقی نداره.
من جای شما بودم اگه امکانشو می بینید زود بتویند نرم افزارو قبول شید ادامه می دادم(البته اگه علاقه بهش دارید)
یکسال عمرمو برای کنکور نمی زاشتم ولی اگه علاقه به زبان بیشتر دارید بشینید 1 سال خوب بخونید با تلاش زیاد حتما قبول می شید.
موفق باشید
سلام
لطفا یه تخمین رتبه هم واسه من بزنید.منطقه 3 هستم
ادبیات 56
عربی 20
دینی 88
زبان عمومی 50
اختصاصی 30
بد نزدی باید حدود 800 بشی(تو منطقه 3)نقل قول:
شما کجا هستی؟کدوم استان؟
یه پی اچ دی باید داشته باشی تو اون رشته اکثر این افراد هم همون افرادی هستن که بورس شدن برای پی اچ دی رفتن خارج از ایران خوندن حالا برگشتن .البته ثبت نام خودی ها و بند پ ای ها همیشه همه جا هستش!نقل قول:
معنی این جمله که قبلاگذاشته بودین چیه؟من معنی کلماتیشوکه نمیدونستم ازدیکشنری پیدا کردم ولی درست مهنیشونفهمیدم.
{Why can't we treat our fellow men, With more respect and a shake of their hands}}????????
Save me !!! اینجا save meیعنی منونجات بده؟؟؟
If you can see me
اون امضا قبلیم رو میگید؟نقل قول:
اولی:معنیش:
چرا ما نمی تونیم با مردممون با کمی احترام بیشتر و حمایت برخورد کنیم؟
(منظور:احترام گذاشتن بیشتر و حمایت کردن از یکدیگر)
اره یعنی منو نجات بده
معنی با دیکشنری مقداری سخته چون جمله ها اکثرا تحت اللفظی معنی میشن تو فارسی.
باید سعی کنید هر کلمه ای معنیشو یاد گرفتی کاربرد های مختلفش هم تو جمله رو یاد بگیری.و گرنه با دونستن معنی کلمه 50 درصد راه رو رفتید.
موفق باشی
pop art تو امضای جدیدتون یعنی چی؟
pop art یه جنبش هنری دهه 50 60 میلادی بودش یه سبکه برای مردم عادی ....راستش بخوام اینجا بنویسیم خیلی طولانی میشه .فکر کنم همین کفایت کنه.
ممنون.می خواستم فقط بدونم یعنی چی