دمت گرم داش حامد کلی حال کردیم با یه گیمر حرفه ای رفیخیمممممممممممم:10:
خیلی مخلصیم داش حامد:40:
راستی چقدر وقت واسه بازی گذاشتی ؟
Printable View
دمت گرم داش حامد کلی حال کردیم با یه گیمر حرفه ای رفیخیمممممممممممم:10:
خیلی مخلصیم داش حامد:40:
راستی چقدر وقت واسه بازی گذاشتی ؟
مرسی امیر جان
والا الان یه نگاه کردم چیزی د رحدود 18 ساعت وقت بازی شده...
حامد داداش من به تو افتخار میکنم....................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی امیر جان
والا الان یه نگاه کردم چیزی د رحدود 18 ساعت وقت بازی شده..
واقعا پشتکارتو تحسین میکنم.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت در شبكه live نشستن هم بيام تو منو ميگيرن : دينقل قول:
حامد بیا بریم لایو 2 نفری لجندری رو بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیومدی مسعود که همون اولا تموم کردی تو بیا بریم :D
جون حامد كار خيلي عجيبي نيستا ... احتياج به عكس و اينا نيست چون اصلا چيز مهمي نيست به نظرم... هر خواست باور كنه و هركي هم نخواست نكنه... اصلا من حرفم مدركه : دينقل قول:
مسعود جان شما بیا مدرک رو کن تصویر اچیونت رو حال کردی دو تا خود به خود واسه هیرو هم بازش کرد.
كلا من تو بازي اي كه دنبال اچيو باشم دور اول رو سخت ترين درجه ميرم و دور بعدي رو آسون ترين اينطوري ميشه اكثر اچيو ها رو به دست آورد.. چون رو سخت ترين درجه كه بري اچيو هاي درجه سختي هاي ديگه هم باز ميشه
سلام دوستان...من ديروز اين بازي رو تموم كردم....خيلي باحال بود...فقط من نفهميدم داستان بازي چي بود؟ يعني ربطي به آخر بازي halo 3 نداشت...
بين 2 بازي halo 3 و halo reach يك بازي به نام halo odst هم اومد...اون چيه ؟ كسي اطلاعاتي داره؟
داستان اين بازي مربوط ميشه به چند دقيقه قبل از Halo Combat Evolved ....نقل قول:
فقط من نفهميدم داستان بازي چي بود؟ يعني ربطي به آخر بازي halo 3 نداشت...
دوست عزيز بازي halo odst با reach و halo 3 فرق داره يا يك پچ تكميلي براي اونا هست؟منظورم اينه كه يك بازي جداگانه كامل هست يا همون halo 3 هست با تفنگ ها و ماشين ها و مپ هاي جديد؟نقل قول:
دوست من ODST یک بازی مجزا هستش نه پکه نه پچه نه DLC هستش و مپ های جداگونه برای خودشو داره.نقل قول:
داستان مجزای خودشو داره...
ولی odst مضخرفه. نگیریا ! ریچ کجا و اون کجا.
بچه ها من هر روز دارم فقط هالو لایو می زنم. کسی تون نیست بیایم با هم لایو بزنیم؟
ولي براي افرادي كه كه داستان سري هيلو براشون مهم هست،بازي خيلي خوبي بود...نقل قول:
ولی odst مضخرفه. نگیریا ! ریچ کجا و اون کجا.