عجب فیلتری داره
ایرانسل
فقط مونده وی پی ا/ ن هم امتحان کنم
ببینم چی میشه
Printable View
عجب فیلتری داره
ایرانسل
فقط مونده وی پی ا/ ن هم امتحان کنم
ببینم چی میشه
دوست عزیز میشه یک پینگ از سایت irib.ir اینجا بزاری.نقل قول:
با سلام.میخواستم بگم سرویس وایمکس من یک هفته است که فعال شده و من ازش راضیم.با حرف بعضی از دوستان که میگن خوب نیست مخالفم شاید در منطقه آنها پوشش شبکه ضعیف باشه و بعد از مدتی پوشش کامل میشه.لازم به ذکر است که سرویس وایمکس که تقریبا تکنولوژی روز دنیاست با این قیمت ایرانسل خیلی خوب میباشد همین الان شرکتهای دیگر مانند لایزر شاتل پارس و ... سرویس وایمکس 128k رو بالای 100 هزار تومان میدن.من به دوستانی که اینترنت پرسرعت میخوان وایمکس ایرانسل را پیشنهاد میکنم.
بچه ها سه تا سوال ...
اول اینکه مودم رو امانی میدن ؟؟ دوم اینکه میشه واسه مودم چک داد یا باید پول حتماً نقد باشه ؟؟؟ 110 زیاده خدایی
سوم اینکه هزینۀ هر گیگ میشه 10 هزار تومن ؟؟؟ چون نوشته هر مگ 10 تا تک تومن
چرا بعضی ها از روی تعصب حمایت بیخود میکنن؟
این نرخها که خیل بالاست.
نقل قول:
مودم امانی نداره تا اونجایی که میدونم. با چک هم نمیدن.مگه اینکه خود نمایندگی اینکارو بکنه که اونم بعیده
برای گیگهای اضافی هم بسته های افزایشی داره که فکر کنم خیلی ارزونتر دربیاد تا حدود نصف قیمت
اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید لطفا. اینا که گفتم با توجه به سایت خود ایرانسل بود
نقل قول:
اگه با adsl مقایسه کنی بله، گرون در میاد ولی در مقایسه با wireless مناسب هست. مخصوصا 128k .چون سرویس بالاترش مثلا 256k خیلی گرون میشه (دو برابر) که البته برای حجم محدود خیلی منطقی به نظر نمیاد.
در کل این تکنولوژی برای کسایی گسترش پیدا کرده که امکان استفاده از adsl و ... رو ندارن
درسته كاملا موافقمنقل قول:
با حرف بعضی از دوستان که میگن خوب نیست مخالفم شاید در منطقه آنها پوشش شبکه ضعیف باشه و بعد از مدتی پوشش کامل میشه
مثل سيم كارتهاي ايرانسل كه ابتدا آنتن دهيش ضعيف بود اما العان واقعا عالي شده فك ميكنم وايمكس هم روال رو خواد داشت
قیمتها نسبت به وضع اینترنت اسف باری که داریم خیلی خوبه فقط به شرطی این قیمتها موقتی نباشه. چون احتمال داره یک دفعه بعد از بهمن قیمتشون رو مثلا 2 برابر کردن. اینهایی که الان گرفتن پشیمون میشن. در ضمن کیفیتش هم باید خوب باشه. البته قاعدتا بعد از یه مدتی که به رقابت افتاد دانلود شبانه هم میذاره.نقل قول:
با سلام.
بجای مودم شرکت ایرانسل از مودم وایرلس لب تاب میشه استفاده کرد ؟