شماره 5 : چرا زنا همیشه تو زمان عادت ماهیانشون میخوان با شما باشن؟؟؟من تنها مردیم که تا حالا این سوال براش پیش اومده؟؟؟معمولا شما فکر میکنید تنها دلیلی که ما نمیخوایم شما بیاید اینور اینه که تنها کاری که ما میخوایم بکنیم فاکه(خدایی نتونستم واسه ترجمش کلمه درست پیدا کنم)...اینو باور نکنید چون اون چرت و پرتا دروغه...دلیل اینکه ما نمیخوایم شما بیاید اینور اینه که ما نگرانیم...نگران سلامتتیتون... اومدن خونه یه مرد وقتی شما خونریزی داری خیلی خطرناکه...حالا بهتون میگم چرا...شما میدونستید که کوسه ها میتونن بوی خون رو از فاصله 1 مایلی بشنون؟؟؟جدی میگم یه واقیته...واینم یه واقیته که خونه هر مرد تو این کره خاکی فاصلش با نزدیک ترین کوسه یه مایله.... فکر کردی من چه جور مردیم که بزارم تو خودت رو تو این جور خطرا بندازی؟؟؟اونم وقتی پایه منم گیرمیوفته،این کوسه ها زنا رو گاز نمیگیرن ، باچاقو ضربه میزنن...حالا خودت رو نگاه کن اوفتادی زمین داری از دوتا سوراخ خون ریزی میکنی... میدونی چقدر سریع میتونه این قضیه تبدیل بشه به یه کیس شبیه او جی سیمسون چون این الان جفت مارو تهت تاثیر میزاره...وی تو فاک آپ مای لایف(:31:) اونم چرا چون تو فقط میخواستی یکم اروم بشی؟؟؟وی تو گو بیچ...وی تو گو...با ترجمه شاید یک سووم زبون اصلیش هم خنده دار نشد...
HOTDAMNiROCK---5 MORE Things I Don't Understand About Women