راستی یه سوال مکانیک پلی تکنیک بهتره قبول شم یا تهران؟؟؟ به نظر خودم پلی تکنیک که احتمالش صفره با 660 قبول شم. تازه سهمیه بومی ما رو هم که کم کردن، دیگه بدتر...
Printable View
راستی یه سوال مکانیک پلی تکنیک بهتره قبول شم یا تهران؟؟؟ به نظر خودم پلی تکنیک که احتمالش صفره با 660 قبول شم. تازه سهمیه بومی ما رو هم که کم کردن، دیگه بدتر...
ولشون کن بابا بزار هر چی میخوان بگن:27:نقل قول:
بچه ها یه چیز بگم جالب :
ما همسایه مون مثل من امسال کنکور داشت منتهی تجربی ؛ بعد کنکور در حالیکه ما دپرس بودیم و به زمین و زمان فحش میدادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این روز بعد شاد و شنگول اومد و گفت چه امتحان پشمکی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اختصاصی اش رو در حد 90-80 زدم به جز ریاضی که 40-30 زدم ، زبانش رو هم چک کرد گفت 80 زدم ... آقا من دیگه گفتم این زیر 100 رو آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ درسش خوب ولی دیگه نه تا این حد ، تو آزمون جامع ها حدود 3 هزار میاورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش که نتایج اومد رتبه اش شد 11000 :18:داشتم شاخ در میاوردم ، همه ی درصداش دور و بر 30-20 درصد بود ؛
جالب اینکه زیاد عکس العمل نشون نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ناراحت شد ولی فقط گفت اعتراضم کنیم که به هیچ جایی نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هووووونقل قول:
توهین نکن 11000 مگه چشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه 11000 از زیر 100 هم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توهین چیه ؟ من خودم با شمام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم تقلب گسترده در پشت پرده تصحیح پاسخنامه ها بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بهشتی ترم 1 دارو نمیگیره . باید یه ترم انصراف بدی:41:نقل قول:
ملت شریف یکی اینجا کسی رو میشناسه کامپیوتر شریف بخونه به من معرفی کنه؟
خواهشا یکی بگه آدم برق تهرانو اول بزنه بهتره یا کامپیوتر شریف؟
کدومشون بازار کار بهتری داره؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکریم(اینو گفتم بلکه یکی راهنمایی کنه)
يعني چي؟ چرا انصراف بدم؟؟ بابا زيرديپلم حرف بزنين! :41:من خودمم همين الان تو دفترچه دبدم ترم 1 نميگيره...نقل قول:
هنوز سایت سنجش راهنمای انتخاب رشته رو نگذاشته!!!
رییس سازمان سنجش گفته بود یکشنبه روی سایته!!
سلام به همه. الان رفتم سایت گزینه 2 دیدم یک نرم افزار انتخاب رشته گذاشته.می تونید حداقل تا قبل اومدن نرم افزار سنجش اینم امتحان کنید.