شقایق دهقان فقط بلده شلوغ بازی در بیاره و صورتشو اون شکلی کنه لبشو ببره بالا و یا خل بشه من از این و بهاره رهنما و مادرش (کلا فقط شلوغ بازی در میارن)خیلی بدم میاد اخه چی هستن اه اه مرداشون نویسنده یا فیلم نامه نویس بودن اومدن اینا هم بازیگر شدن.
Printable View
شقایق دهقان فقط بلده شلوغ بازی در بیاره و صورتشو اون شکلی کنه لبشو ببره بالا و یا خل بشه من از این و بهاره رهنما و مادرش (کلا فقط شلوغ بازی در میارن)خیلی بدم میاد اخه چی هستن اه اه مرداشون نویسنده یا فیلم نامه نویس بودن اومدن اینا هم بازیگر شدن.
بهاره رهنما چی کاره ی ایناست؟؟؟نقل قول:
این و بهاره رهنما
همسر پیمان قسم خوانی هستش .نقل قول:
امشب چه ساعتی پخش میشه ؟
وای خدا من هیچ وقت ساعت 8 تا 9 خونه نیستم ...
ساعت چند تکرار می کنه ؟
من امروز هم ندیدم ساعت چند تکراره؟؟؟
امشب 23:55 هست تکرارش.
فردا رو نمیدونم...
دقیقا" منم همین طور. به هر کی میگم از رادش خوشم میاد، بهم میخنده!!نقل قول:
منم نصفه نیمه دیدم فقط بگم نسترن اومده بود دید ستاره لباس عروس پوشیده بهش گفت خیلی ذوق نکن؛...
آخرش فضایی ها داشتن با سیاره شون ارتباط برقرار میکردن که فرید میاد اتاقشون ؛ پشت سرش عموئه هم اتفاقی میاد تو و میفهمه اونا مستاجر خونه و فضایی هستن و قلبش میگیره همونجا میفته و ... ادامه دارد.
چقدر جالبه رادش که ادا بازی در میاره طنزه اون وقت شقایق دهقان خل و چله ؟نقل قول:
تازه اگه اون اداهایی که رادش در میاورد یه زن در میاورد چیزی نبود ولی رادش که مرده
برید اندیشه کنید ببینید اولای داستان که رادش خیلی ادا بازی در میاورد بهتر بود یا الآن که کمتر ادا بازی در میاره و شقایق دهقان واقعا به نحو احسن داره کار خودشو میکنه :10:
منم بد جوری طرفدار مهران مدیری هستم ولی اینجا باید یه واقعیتی هم قبول کنید که این فیلم از لحاظ طنز واقعی (بیان واقعیتهای جامعه همراه با خنده)هیچ چیزی کمتر از مهران مدیری نداره انصافا من تو این چند قسمت فقط دارم میخندمنقل قول:
چیزی نبود؟ خودت فکر کن ببین یه هنرپیشه زن اونم تو تلویزیون (حالا سینما یا تئاتر یه چیزی) میتونه از اون حرکات محیر العقول انجام بده؟نقل قول: