دوستان فرق نمی کنه مال کدوم کشور باشه؟همشون مثل همه؟؟؟فقط مهم اینه که آنلاک فکتوری باشه؟؟؟
Printable View
دوستان فرق نمی کنه مال کدوم کشور باشه؟همشون مثل همه؟؟؟فقط مهم اینه که آنلاک فکتوری باشه؟؟؟
16 گیگ 910000 تومن
32 گیگ 1030000 تومن
کمترین قیمت موجود،آنلاک فکتوری
رايان جان قيمتا مال كدوم مغازس؟
جدی ۹۱۰ تومن ؟!
خوبه
من 2 هفته پیش خریدم قیمت 1020 هم بود ولی نمیشد بهش اطمینان کرد چون رنج بازار 1080 بود ولی اون میگفت 1020000 ....
برا همین من گفتم 50 تومان چیزی نیست که برم و بعدا ببینم انلاک نیست...بچه ها مواظب باشی { چون مغزه دارها اکثرا
کلاه بردارند }
این مغازه ای که من ازش قیمت می گیرم خیلی وقته که میشناسمش.همیشه قیمت هاش به نسبت بهتره.نقل قول:
دوستان برای اینکه شکشون بر طرف بشه در مورد آنلاک یا لاک بودن گوشی میتونن چند نمونه گوشی دیگه رو هم قیمت بگیرن و قیمتهاش رو با جاهای دیگه مقایسه کنن،به نظر من که خوبه.
علاالدین طبقه همکف پلاک 18 موبایل ایران زمین.نقل قول:
یه فیلم خیلی عالی از مقایسه سفید با مشکی برای دوستانی که قصد خرید دارن و دو دل هستن بین این دو رنگ خیلی خوب و زیبا و توضیح میده معایب و مزایا رو:
نتیجه گیری کلی در خود فیلم: سفید به هیچ وجه خط و خش رو نشون نمیده و اثر انگشت روش باقی نمونه یا حداقل قابل رویت نیست اگه دقت نکنید از نزدیک ولی مشکی کوچکترین خط و خشی بیفته تو نور ویزیبل هستش..ضمنا نقاد فیلم خودش مشکیش رو داره و میگه من مشکی رو دوست دارم ولی برد از لحاظ کارایی و سالم موندن با سفیدشهکد:http://www.youtube.com/watch?v=aYXb6__PabQ
تنها نکته منفی سفید به نظر من همین عدم هارمونی رنگ گوشی از دید بغل هست که یه طرف سفیده یه طرف مشکی! و ظاهر زیاد جالبی نداره اما مشکیش خیلی هارمونی داره
من که به احتمال 97.054 درصد همون سفید رو میگیرم.
والا در حال حاضر موضوع خیلی مهمتر از رنگ، موضوع ترک هست.
من که از دیشب تا حالا سر درد گرفتم سر این موضوع ترک های پشت گوشی.
واقعا گیج شدم.
لطفا شما هم یه تحقیقی بکنید ببینید این ترک چه حساب و کتابی داره و چیکار باید کرد؟تو 3Gs جنس پشت تغییری نکرده؟
محمد تو 3GS جنس هیچ تغییری نکرده
خیالت راحت باشه