حرف حسام تایید میشه ، زدی ترکوندی کنسولو برادر :دی
با آپدیت داشبورد نیمه کاره اصلا کاری نداره...
وقتی کنسول رو روشن میکنی چراغ درایو چشمک میزنه؟؟؟
Printable View
حرف حسام تایید میشه ، زدی ترکوندی کنسولو برادر :دی
با آپدیت داشبورد نیمه کاره اصلا کاری نداره...
وقتی کنسول رو روشن میکنی چراغ درایو چشمک میزنه؟؟؟
ببین علی قضیه از این قراره :نقل قول:
1. کنسولی که وسط آپدیت گیر میکنه میشه ال تی زد اما هیچ تغییری نمیکنه رو همون حالت میمونه !
2. الان وقتی کنسول روشن میکنی چراغ پاور کنسول چشمک زنه ؟
3. اگه آره ، پس میشه همون که گفتم ؛ درایو نیم سوز و دی وی دی کی اگه پریده باشه پس کنسولم پریده :(
4. الان فایل آپدیت 13599 یا 13146 رو بزن رو یه فلش وصل کن به اکس باکس ببین چی میشه !
5. اگه گزینه 2 درست باشه هیچ راه برگشتی نداره !!!!
من یه بار یه کنسول آوردن برام دی وی دی کی ــش از قبل پریده بود ، بعد ما هم زدیم کنسولو گفتیم شاید در بیاد ! نصفه شب بود خسته بودم چشم و چارم نمیدید اشتباه زدم :دی درایو یه صدای مهیبی داد و یه تیکش آتیش گرفت بعد از اون به بعد پاور چشمک میزد و رو Oppening گیر کرده بود ! شانسی که داشتم این بود از قبل بریک بود ، بریک ترش کردم :دی
یکم ور برو ببین چی کارش میکنی !
ﻧﻪ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﮏ ﻧﻤﯿﺰﻧﻪ ﺛﺎﺑﺘﻪ !
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﻪ ﺻﺪﺍﯾﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﻧﻪ ﺁﺗﯿﺸﯽ ﮔﺮﻓﺖ !
پس فیلم کردی ما رو؟؟؟ سالم سالمه :دی
پس چی شده ؟ جانگل که نمیشناسش . DVD Key هم که ندارم . Tray هم که بیرون نمیاد . چکار کنم من الان ؟
Tray کلاً نمیاد بیرون ؟! به زور بکشش بیرون !
بعد یه فلش با فایل آپدیت داشبورد 13146 یا 13599 بزن بهش که از حالت گیر کردن وسط آپدیت در بیاد ببینیم تو داشبورد چی میگه !
:-؟ آخه اگه پکیده بود هم جانگل باید میشناخت !! ساتا ها رو دستکاری کن
ممنون . پس لینک آخرین آپدیت رو بده . یه سوال چه جوری به زور بکشمش بیرون . دیشب چنین خوابی رو دیدم :دی
بیا اینجا :
کد:http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates
ای خدا میخوام آپدیت دشبرد کنم دسته رو به هیچ وجه نمیشناسه ! :((
سلام
ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- برای بازی های GOW 3 و BATMAN چه آپدیتی لازمه ؟
2- و اینکه ایا لطف میکنید منبع خارجی برای آموزش بذارید ؟ آخه عکس ها کاملا پاک شده اند!
ادیت :
3- ریسک های فلش کردن چیا هستند ؟ از کار افتادن کل ایکس باکس یا فقط سوختن درایو ؟ قیمت یک درایو چنده و آیا اینکه به فروش میره جداگانه یا خیر ؟!
4- توی آموزش هایی که در سایت های خارجی بود دیدم که برای گرفتن Key از یک سوزن بر روی بورد استفاده میکردند.
توی آموزش پست دوم این بخش رو ندیدم :-؟
لینک آموزش :
5- طبق این عکس درایو من باید فیلیپس باشه ولی در آموزش ها ندیدم نامی از این درایو برده شده باشه. (کنسول نوع الیت هستش و برای سال 2009)کد:http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-152/jungle_flasher_tutorial_for_stock_74850c_lite-on_pictures_included-785066/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]