مطمئنم دقیقا سر همون بوی خودکار ، کیانوش لو میره ، مطمئنم
Printable View
مطمئنم دقیقا سر همون بوی خودکار ، کیانوش لو میره ، مطمئنم
بچه ها این دوتا صحنه پخش شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا پشت صحنه هست مهسا جان
آره موافقم .نقل قول:
ممکنه یه چکی یادداشتی چیزی برای بهزاد یا فرامرزی با اون خودکار نوشته باشه .
راستی این احمد رضا سیا سوخته نیست که این خجسته همش بهش میگه .
مطمئنی ...نقل قول:
به نظر نمی یاد:18::18:
نقل قول:نه پشت صحنه نیست .نقل قول:
مطمئنی ...
به نظر نمی یاد
اولی که کیک تولد نوه هاشم خانه .(اسمشو درست گفتم؟).
دومی هم اوایل فیلمه .
این قنبر خانوم خیلی باهاله با اون راه رفتنش من فکر میکنم که فیلمهای طنز بیشتر به این قنبر خانوم بیاد خیلی باهال حرف میزنه
نمیدونید کجاییه؟
واقعا یعنی این سوتی هایی که ما متفق القول(!) از سریال میگیریم و مثلا میگیم فلان دیالوگ مسخره بود و فلان شخصیت این کار مسخره رو کرد، خود کارگردان و دستیارا و این همه عوامل که دارن اون صحنه رو میگیرن نمیفهمن که این تو ذوق بییننده میزنه؟!
مگه میشه نفهمن؟!:13:
به نظر من اینا این کارو میکنن تا علاوه بر اینکه بیننده های ثابت خودشونو داشته باشن، بقیه هم حتی شده برای خندیدن و سوتی گرفتن بشینن سریالو ببینن...
مثل پیام بازرگانی ها که یا باید خیلی تمیز ساخته شده باشه تا تو ذهن مخاطب بمونه یا خیلی آشغال!:31:
حالا که اکثرا نمیتونن کار قشنگی ارایه بدن تیزر هایی مثل "مای بی بی" و "کوشا جان پشتیبانت"! رو میسازن که از بس مسخرست تاثیر گذاره...
امشبم که فقط کشش دادن
فقط معلوم بود که کیانوش دزدیده شایسته رو که من میدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقطه ی اوجش اون تیکه ی گریه کردن پونه و داداشش بود....
واقعا این داداشش قشنگ بازی میکنه...با اینکه مجری بوده و خیلی قشنگ بازی میکنه...حسابی حس میگیره
ولی میگم این کاوه گناه داره...بگیرن زندانیش کنن نامردی میشه...چون شایسته خیلی اذیتش کرد ...حقش بود هرکاری کرد باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیی...اینا چرا همشون تلپ میشن رو سر این نرگس جون؟این نرگش جون منو یاد مریم مقدس میندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب قسمت چندمش بود؟من تو روزنامه خوندم 52 قسمت بیشتر نیس.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاطفه نوری خیلی ضایع گریه میکرد.
برادر پونه قبلا کجا برنامه اجرا می کرد؟ نمیشناسمش.
دقت کردی نرگس جون خودش هم خودشو نرگس جون صدا می کرد؟