متس 10 و 20 خیلی فرقی با هم ندارن
بنظر من متس 10 بگیرین باقی مانده پولتون رو هم تجهیزات اضافی مثل یه زین خوب بخرین
Printable View
بنظر من متس 10 بگیرین باقی مانده پولتون رو هم تجهیزات اضافی مثل یه زین خوب بخرین
راستشو بخوایین جو گیر شدم خودمو کلی مقروض کردم یه متس 20وی خریدم.ولی هنوز تحویلش نگرفتم.تا چند روز دیگه تحویلش میگیرم.نقل قول:
تهران بهم گفت 603 تومن.شیراز خریدم 578 تومن.اگه متس 10 بر میداشتم بهم 30 تومن زیر قیمت تهران میداد چون خرید قدیمش بود.به هر حال من کلی جو گرفتم متس 20 گرفتم.البته ترمزش از نوع وی هست.به نظر شما پسش بدم متس 10 بگیرم؟
اگه خواستم تحویلش بگیرم چه چیزایی رو چک کنم؟چطور چک کنم ببینم قطعات و تنه اصلیه و عوض نشده ؟اگه اسمبل نکرده بگیرم مشکلی نداره؟چون باید بیارمش تهران.
اگه نکته ای در مورد خرید دوچرخه هست که باید مد نظرم باشه لطفا بهم بگید.
ممنون
قطعات با سایت چک کنید همونی توی سایت زده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سایز مناسب هم به این نکات دقت کنید
اندازه ي قد و اندازه پا هاي خود (از داخل ران تا کف پا ) اندازه بگيريد
بعد می تونید بر اساس این جدول که لینکش گذاشتم سایز مناسبتون انتخاب کنید
این سایز ها که توی این جدول هست سایز بدنه ی دوچرخه هست که به اینچ اومده
یعنی اندازه میله وسط دوچرخه از مرکز محور توپی وسط تا جایی که پایه زین وارد لوله میشه
سلام
ممنون از راهنمایی های همه دوستان
من تمام صفحات رو خوندم و به همه سوالاتم جواب داده شد
به سایر دوستان هم که سوال های تکراری مطرح می کنند همین توصیه رو دارم
بازم ممنون
من میخواستم یه ترکبند برای دوچرخه ام بگیرم. توی بازار دو نوع ترکبند موجوده:
1-بدون پایه 2- پایه دار
که مدل بدون پایه، ارزونتر و ساده تره و فقط به میله زین متصل میشه و به همین جهت نصب و باز کردنش راحتتره!
مدل پایه دار چون به بدنه دوچرخه هم متصل میشه میتونه وزن بیشتری رو تحمل کنه.
حداکثر وزنی که میخوام روی ترکبند بزارم درحدود 8-10 کیلو هست.چون بیشتر از این هدایت دوچرخه رو مشکل میکنه!
به نطرتون مدل بدون پایه میتونه چنین وزنی رو توی جاده خاکی یا دست انداز تحمل کنه؟
ترک بدون پایه بعید می دونم بتونه 10 کیلو بار تحمل کنه
با این وزن اونم توی مسیر خاکی نوسان ترک بدون پایه خیلی زیاد میشه و کنترل دوچرخه مشکل
سلام دوستان من یه دو چرخه با 300 تا اخرش 350 می خواهم چه گیر میاد راستی بیشتر استفاده در جاده های ناهمواره و زیاد به کوه می رم مارک برام مهم نیست فقط راحت باشه و دوام زیادی داشته باشه محکم باشه
سلامنقل قول:
اتفاقا برای این جاهایی که میری مارک مهم هست مدل fuji Adventurer بهترین چیزی که میتونی بگیری باید حدود همین قیمتی که میخوای باشه فقط نری تو کوه باهاش بپری!
سلام این که گفتی کجا گیر می یاد
دوست عزیز این مدلی که گفتی خیلی گرونتره از این که گفتی ارزونترین مدلش داخل سایتش 349 دلار بود که با دلار امروز می شه 349ضرب1800 تومان مساوی با 628 :18:نقل قول: