در ضمن من یه دیکشنری فوق العاده پیدا کردم..که تلفظ هم داره..خیلی خوبه..نقل قول:
از این سایت میتونید دانلود کنید...رایگان هست..مدل گوشی رو انتخاب کن..و دانلودش کن..عالیه..
اینم لینک:
این دیکشنری رو به همه توصیه میکنم..
کد:http://www.lingvosoft.com/
Printable View
در ضمن من یه دیکشنری فوق العاده پیدا کردم..که تلفظ هم داره..خیلی خوبه..نقل قول:
از این سایت میتونید دانلود کنید...رایگان هست..مدل گوشی رو انتخاب کن..و دانلودش کن..عالیه..
اینم لینک:
این دیکشنری رو به همه توصیه میکنم..
کد:http://www.lingvosoft.com/
نقل قول:
سلام.
اگر فایل زیپ شده رو که گذاشتم دانلود کنید بعد از اینکه اکستراکتش کنید عربیک 1 و عربیک 2 و فیکسر داخلشه.:11:
والا باور كنيد من تاحالا 4 بار كل اين تاپيك رو خوندم ولي بعضي چيزها خيلي نامفهوم توضيح داده شده.
اگه دوستان لطف كنن و يك جمع بندي از مطالب بكنن از اين سردرگمي درميايم.
خيلي خيلي ممنون از زحماتتون
نقل قول:
مطمئني رايگانه؟؟
اين كه پوليه. ورژن ترايال ميده
درضمن من اين رو نصب كردم ولي ارور ميده. كلمه رو تايپ ميكنم ولي ترجمش نمياد. اصلا هنگ ميكنه
سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که یه core player 2009 رو گوشیم نصب کردم یه مدت کار داد ولی چند وقت بعد دیدم core player من دیگه بصورت لیست و پشت سر هم نمیتونه چیزی رو پخش کنه و مستلزم اینه که حتما روی مطلب مورد نظر برم تا اجرا کنه ضمنا register نمی خواد hard reset هم کردم add remove هم کردم فایده نداشته و همچنین core player 2008 رو هم نصب کردم که بازم مثل قبلی اجرا نشد اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
بازم سلام اقا من دلیلشو فهمیدم دلیلش اینه که من همون فارسی سازی رو که دوستمون(aryanland) معرفی کرد نصب کردم بعد از اون اینطور شد حلا راه واسه درستیش کسی بلد؟ ضمنا از طریق لینک زیر می تونید کیبورد فارسی دانلود کنید تعداد زبوناشم خیلی زیاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا: ------------ اول تو قسمت نرم افزار سپس انتخاب برند گوشی بعد مدل گوشی بعد قسمت ابزار فارسی ساز بعدشم که حل این کیبورد رو دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
نقل قول:
سلام.
من با همون فارسی ساز کور پلیر رو هم نصب کردم هیچ مشکلی هم نداره.:11: