راست میگن ایشون.تو چند صفحه قبل بار ها توضیح داده شده.با روش های مختلف.نقل قول:
Printable View
راست میگن ایشون.تو چند صفحه قبل بار ها توضیح داده شده.با روش های مختلف.نقل قول:
البته اسمش که Gold نبود superb بود.ولی به نظر من volcano از همه بهتره چون هم قویه و هم گنجایش زیادی داره(12 تا تیر) تازه خود Juarez هم دو تا از همینا داره.نقل قول:
همه تفنگها بعد از Prime یک درجه دیگه هم ارتقا داده میشن که Gold هست
من پیشنهاد میدم اگر کلت میخواید Quick shooter بگیرید
نکته:اگر کسی به Act III نرسیده نخونه.
من هرچی پول دراورده بودم خرج تفنگ کرده بودم و حداقل تفنگم Prime بود تا این که تو یک مرحله ما رو دستگیر کردن و همه ی تفنگام رفت!دلم داشت می ترکید تا این که خوشبختانه بعدش همه رو داد خیالم راحت شد و یک نفس راحت کشیدم.
من در دوئل مشکل دارم.اونجایی که میگه دستت را با موس کنترل کن،هرچی موس را تکون میدم دستم حرکتی نمی کنه یا اینکه بعد از صدای ناقوس هرکاری می کنم نمی تونم هفت تیر بکشم و شلیک کنم.
شما باید mouse رو به حالت drag کردن مرتب به سمت چپ بکشید که دستش به اسلحه نزدیک تر میشهنقل قول:
و بهترین حالت هم زمانیه که انگشت هاش رو تکون میده
دست که نزدیک باشه .قتی زنگ به صدا در اومد با یک تکون کوچیک اسلحه رو میکشه و طرف هم باید جایی باشه که تصویر واضح باشه
ديگه داره اعصابم داغون ميشه ، نشد ما يه بازي بگيريم بدون دردسر چند ساعت بازيش كنيم . دارم براي بار دوم ميرم و اونجايي هستم كه بايد داخل كالسكه اسب سوارهايي كه از دو طرف ميان رو بزنيم ولي مشكلم اينجاست كه هيچ اسبي از دو طرف نمياد و بعد از چند ثانيه هم بدون اينكه تيري بهم بخوره ميميرم . اين فكر كنم باگ خود بازي باشه .
این که دیگه فکر کنم bug بازی باشهنقل قول:
چون برای من اصلا این طوری نشدن و اونجا رو تو همون دفعه اول رد کردم
شما هر دفعه میرسی اونجا اینطوری میشه ؟
دوستان چرا وقتی من وارد این بازی میشم تمام منو ها رو به صورت مستطیل شکل قرمز نشون میده که نیشه فهمید چی هستند و فقط با اینور و اون ور رفتن های شانسی از بازی (از قسمت منو) بیرون میام؟
کارت گرافیکم hd 3300 radeon هست و رم هم 2 گیگه با باس 1066 هست که یه مقدارش رو یعنی 250 مگش اختصاص به کارت گرافیک داره
شما فکر می کنید مشکلم از کجاست؟
این مشکل از گرافیک و درایور اون هستنقل قول:
شما یک Catalyst دیگه نصب کن ببین درست میشه
نقل قول:
الان مشغول دانلودش هستم
پس به نظر شما مشکل درایور کارت گرافیکه نه کم اوردنش دیگه ؟
بار اول كه بازي رو تموم كردم اين مشكل نبود ولي الان كه دارم دوباره ميرم اين مشكل به وجود اومده و 4 الي6 بار هم از همون جا لود كردم بازم اين مشكل بود يه بار هم رفتم منوي اصلي و دوباره لود كردم اين مشكل بود . الانم كلا از بازي اومدم بيرون و دوباره رفتم باز هم اون مشكل هست . تنها راهي كه برام مونده اينه كه از چند سيو قبليم برم ببينم چي ميشه ...نقل قول: