نیست اصلا نداره؟ ممکنه هات پلاگ باشه همه گزینه هارو گشتم تعجب میکنم!
Printable View
نیست اصلا نداره؟ ممکنه هات پلاگ باشه همه گزینه هارو گشتم تعجب میکنم!
نمیدونم والا .نقل قول:
شاید از این مادر بورد جدیدهاست که UEFI هستش باشه .
اسم مادر بورد چیه ؟
بله دوست عزیز یک همچین چیزی نوشته اون بالا ستاپ (uefi) حالا یعنی چی؟ مدل مین بوردم
gigabyte h87-hd3
دفترچه مادربوردت رو از سایت گیگا گرفتم ولی بازم توش چیزی از بایوسش ننوشته بود .
میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینی شاید کارت راه بیافته .
خیلی با معرفتی که اینقدر پیگیری واقعا تشکر از شما دوست عزیز
سلام
راستش من چیزی دستگیرم نشد از اون فیلم چون فیلتر بود و تیکه تیکه دیدم اما چیزی در این مورد به چشمم نخورد! یعنی واقعا حذف شده؟ چون الن دمای هارد و هیچ چیز را نشان نمیده! الان هاردم روی حالت ide نیست و یک گزینه هات پلاگ هست و...
هات پلاگ که به موضوع ربطی نداره .نقل قول:
اون گزینه یعنی :
Hot plug :این اصطلاح برای دستگاههایی به کار می رود که می توان آنها را در حال فعالیت سیستم و بدون خاموش کردن آن به مجموعه اضافه کرد یا از سیستم جدا کرد.
به شکلی که هیچ آسیبی به هیچ بخشی وارد نشودو سیستم از آن به بعد به صورت خودکار با وجود یا بدون وجود دستگاه گفته شده به کار خود ادامه دهد.
معمولا در server ها این قابلیت وجود دارد که بتوان در حین کار مثلا یک دیسک سخت به سیستم اضافه یا کم کرد. البته در رایانه های معمولی نیز دستگاههایی که به USB متصل می شوند نیز بدین گونه هستند.
دوستان یه سوال داشتم گفتم تاپیک جدید نزنم
راست میگن عمر مفیذ هار لپ تاپ 4 ساله و بعدش احتمال داره یه دفعه خراب شه؟
لپ تاپم hp pavilion dv 6883 هست
4 ساله دارم
چه طور میتونم تست کنم که نسبت به روز اول چقد فرسوده شده؟
و اینکه آیا خرابی داره یا نه؟
میشه این عکسا که مربوز به هارد منه رو تفسیر کنید؟
هاردم خوبه یا نه؟
مشکلی نداره؟
اروری چیزی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به 5400rpm بودن این مدل در تستها نکته غیر عادی دیده نمیشه .نقل قول:
مسئله ای که لازم هست حتماً توجه بشه این هست که این هارد دیسک حداقل یکبار به دمای 63 درجه رسیده (37-100) که خیلی بالاست . این مدل 2.5 اینچی و 5400rpm هست و در نتیجه گرمای زیادی تولید نمیکند . احتمالاً لپتاپ شما گرمای زیادی آزاد میکند که بر روی هارد تاثیر منفی گذاشته . توصیه میشه که از کولپد مناسب استفاده کنید .