The Incredibles 2!!!! قسمت اولش اولین کارتون سینمایی بود که دیدم... ازون موقع همش پیگیر بودم که 2ش بیاد:n12:نقل قول:
Printable View
The Incredibles 2!!!! قسمت اولش اولین کارتون سینمایی بود که دیدم... ازون موقع همش پیگیر بودم که 2ش بیاد:n12:نقل قول:
cars ۳ یعنی شوخی
نامردا دارن از محبوبیت قسمت ۱ سواستفاده میکنن
جای این همه ولخرجی یه داستان درست حسابی و تازه پیدا کنن
هوایما ها رو اصلن ندیدم چون خیلی به ماشین ها شباهت داشت
عجب اینجا ساز منفی در مقابل قسمت های جدید در جریان هست.... البته نمی تونم خورده بگیرم چون همه انتظار بهتر از قسمت 1 را دارند ( و من هم همینطور.:n02:)
سلام دوستان ...
راستش دنبال انیمیشن و کارتن خنده دار هستم
باب اسفنجی مثلا خوبه ... یا اوگی و سوسک ها !
میشه بهترین ها و خنده دار ترین رو معرفی کنید؟
راستش فیلم نباشه! بصورت فیلم کوتاه و سریالی باشه خیلی بهتره!
مثلا هتل ترانسوانیا رو دیدم فوق العاده بود
ولی الان دنبال کارتن هایی هستم که نهایتا 15 دقیقه باشه هر پارت ...
من منظور شما رو نگرفتم که فیلم میخواید یا سریال؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من انیمیشن های سریالی رو معرفی میکنم:
Family Guy (مرد خانواده 1999-)
داستان مجموعه حول خانوادهای خیالی به نام "خانواده گریفن" که در شهر خیالی "کوهاگ دررود آیلند" زندگی میکنند، میچرخد.
هر قسمت داستان جداگانه و طنزی داره.
زیرنویس فارسی تا فصل هفتم این مجموعه کـامل است.
نمرات خوبی داره(8.5) و جوایز زیادی رو گرفته( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
The Simpsons (سیمپسون ها 1989-)
ماجراهای این مجموعه، در شهری به نام "اسپرینگفیلد" اتفاق میافتد. بیشتر شهروندان اسپرینگفیلد زرد رنگ هستند و همگی آنها (به غیر از چند استثنا) تنها ۴ انگشت در هر دستشان دارند.
اینم مثل مجموعه بالا داستان حول اتفاقاتی که واسه خانواده "سیمپسون ها" میفتد، میگردد. و هر قسمت داستان جداگانه ای دارد.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طولانی ترین مجموعه جهان! با 25 فصل و 550 قسمت.
مجموعه خوبیه. و البته با امتیاز عالی(9). چند صد قسمت ازش رو دیدم. با اینکه فصل های اولیه کیفیت مناسبی ندارن ولی طنزشون به مراتب بهتر از فصل های اخیر است.
زیرنویس فارسی این مجموعه تا فصل 19-20 کامل است.
برای آشنایی بیشتر با این مجموعه پیشنهاد میدم فیلم The Simpsons 2007 رو دانلود کنید بعد تصمیم بگیرید.
Rick And Morty(ریک و مورتی 2013)
داستان سریال درباره پدربزرگ ماجراجویی به نام "Rick" است که بعد از مدت ها به کانون خانواده برگشته است. او که شخصیت نامتعادلی دارد وقت خود را صرف اختراعات عجیب و غریبی می کند و به تازگی هم توانسته وارد دنیاهای موازی مختلف با موجوداتی عجیب الخلقه شود و برای پیشبرد اهدافش در این مکان ها وآزمایش نتیجه اختراعات مختلفش از "Morty" که علاقه چندانی به ورود به این ماجراجویی ها ندارد کمک می گیرد که موجب دردسرهای فراوانی برای "Morty" نوه خود می شود.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فصل اول این مجموعه که 11 قسمت بود چند روز پیش به پایان رسید و برای فصل دوم نیز تمدید شده.
از جمله نکاتی که مخاطب رو به سمت خودش میکشه خط داستانی(دنیای موازی) و امتیاز بالایی(9.3) که این مجموعه بدست آورده میباشد!
متاسفانه زیرنویس فارسی این مجموعه فقط تا قسمت دوم آماده ــست.
South Park(پـارکـ جنوب 1997-)
داستان مجموعه حول چند دانشآموز در یک شهر دورافتاده ایالت کلورادو به نام ساوت پارک میگذرد. این مجموعه به خاطر نقیضههایش از وقایع روز معروف است. تری پارکر و مت استون تهیهکنندگان اصلی مجموعه هستند. تاکنون ۱۷ فصل از این مجموعه پخش شدهاست. موضوع اصلی این سریال موضوعات سیاسی و مذهبی و اجتماعی روز امریکا است. این سریال با وجود ظاهر کودکانه در واقع مخصوص بزرگسالان است و صحنههای حاوی خشونت و یا پ*ورنوگرافی زیادی درآن وجود دارد که به هیچ وجه مناسب کودکان نیست.
این مجموعه با توجه به اینکه به وقایغ روز آمریکا توجه دارد و از بعضی کلمات و اصطلاحاتی استفاده میکنند که فقط باید امریکا زندگی کنید تا متوجه آن ها شوید!
به این دلیل من توصیه نمیکنم که شما ببینید! چون ممکنه لذت چندانی از این مجموعه نبرید.
ولی مطمئنا برای کسانی که متوجه منظور سازندگان مجموعه بشوند واقعا لذت بخشه!
این مجموعه داری 17 فصل (247 قسمت) میباشد. امتیازاتی که کاربران سایت IMDB به این مجموعه دادن 8.9 میباشد.
یه سری مجموعه های دیگه مثل
Shaun The Sheep
The Looney Tunes Show
The Tom And Jerr Show 2014
کوتاه هستن که بهتون پیشنهاد میکنم.
موفق باشید!
دوستان انیمیشن Ernest & Celestine نسخه ی انگلیسیش موجوده؟آیا dvd ازش ریلیز شده یا در آینده میشه که برای دانلود هم بیاد؟
درودنقل قول:
من هرچقدر گشتم نسخه انگلیسی پیدا نکردم. اما نسخه ایتالیایی و فرانسوی تا دلت بخواد! ولی همشون Sub انگلیسی داشتن.
درمورد اینکه به انگلیسی دوبله ــش کنند خبری ندارم ولـی به احتمال زیاد دوبله خواهد شد. نشد میدیم به دوبله گلوری تا به فارسی دوبله کنند!!:n09:
و من الله توفیق
درود
قصد دارم انیمیشن هایی که قرار بر ساخت و اکران آنهاست رو (به ترتیب تاریخ) معرفی کنم.
*Postman Pad:The Movie*
DreamWorks Classics
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: توضیحات تکمیلی
*How To Train Your Dragon 2*
Dream Works Animation
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: توضیحات تکمیلی
*Minions*
Illumination Entertainment
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: توضیحات تکمیلی
همین خبرش بسه دیگه توضیحات اضافه نمیخواد!:n02: 3 جولای 2015...
محتوای مخفی: توضیخات تکمیلی
*Despicable Me 3*
Illumination Entertainment
قسمت جديد "ماشينها 3" در سال 2018 اکران میشود.
----------------------------
اما انیمیشن هایی که تاریخ انتشار و اطلاعات دقیقی در موردشون موجود نیست و فقط میدونیم که قراره قسمت های جدیدشون ساخته بشه...
Frozen 2
Shrek 5
بــا تشکــر از وقـت گرانبها تون که برای خواندن مطلب گذاشتید.
درود
از دوستان کسی هست این انیمیشن رو دیده باشه ؟
Night on the Galactic Railroad
روایت داستانش خیلی قدیمیه (بر اساس کتاب کلاسیک ژاپنی با همین عنوان که در سال 1927 نوشته شده)
خود انیمیشن هم محصول 1985 ژاپنه
نیم ساعت ابتدای انیمه هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده و خیلی کشدار و حوصله سربره! مثلاً کاراکتر رو باید در مسیرش مثل بازیهای اشاره و کلیلک دنبال کنید! (زوائد روایی آبکی)
اما با اومدن قطار و رفتن به ایستگاههای مختلف و دیدن شخصیتهای جدید کمی بهتر میشه.
در کل همه چیز کند پیش میره، هیجان خاصی وجود نداره و فقط کلی مفاهیم ماورایی و فلسفی در بعد سوررئال به صورت منقطع نمایش داده میشه. (ضعف در طراحی خلاقانه)
کتاب 9 چپتر داشته انیمه هم فکر کنم همین تقسیم بندی رو داشت. ارتباط گرفتن با اینها هم به عهده خود مخاطب گذاشته شده...
من که خوشم نیومد. میتونست بهتر و شسته رفتهتر از این باشه.