مثلا حالا چند میگیری ؟! :11:نقل قول:
B L A S T E R چه قدر لج بازی می کنی ؟! این همه ادم میگن که جبر سخت بود اما شما میگید اسون بود ؟!! ( کلک سوالارو داشتی ؟! )
Printable View
مثلا حالا چند میگیری ؟! :11:نقل قول:
B L A S T E R چه قدر لج بازی می کنی ؟! این همه ادم میگن که جبر سخت بود اما شما میگید اسون بود ؟!! ( کلک سوالارو داشتی ؟! )
همه اینایی که میگن اسون بود بعد کارنامه گرفتنشون مشخص میشه چقدر اسون بود
هم کلاسی من به زور همه درساش 10 میگیره و اکثرا هم نمیگیره همون ده و اومده میگه چقدر اسون بود
آره اولش حداقل رو ندیدم بعد که سوالو حل کردم یهویی دیدم دوباره از اول نوشتم...نقل قول:
(سوال 14 رو درست نوشتید؟ ... از 50 نفر پرسیدم فقط 2نفر به کلمه ی حداقل توجه کرده بودند!)
چه حالی داد
0 زوجه؟؟؟
سوال 2 ب؟
من اونو ثابت کردم...
مثال نقض که نداره...
اون سوال 5 رو میشه یکی توضیح بده
بچه ها این سوال 2 الف گفته بعد اگر X بزرگتر از یک باشه من این جواب دیدم زده بود درست ولی من مثال نقض زدم غلط در اومد
به X عدد 1/001 بدید ببینید جوابش چند در میاد
18 به بالا:31:نقل قول:
جز سوال 14 اون حداقل کدومش سخت بود؟!
الان رفتم کلیدو نگاه کردم دیدم سوال اخر تو جمع و منها اشتباه کردم:27::27:
دوستان از دیگاه یک نفری در نظر بگیریم که متوسط خونده سوال اسان نیست سختم نیست سوال امروز یه سوال نرمال بود که واسه حال گیری سوال 14 رو داشت بقیه همه اسون بود من یه اشتباه کوچیک کردم سوال 9 وگرنه 20 میشدم.
سواله 87 نگاه کنید پس اون چیه یا 84 که ته اسون بود.
تابلوئه که از یک بزرگتره...نقل قول:
بچه ها این سوال 2 الف گفته بعد اگر X بزرگتر از یک باشه من این جواب دیدم زده بود درست ولی من مثال نقض زدم غلط در اومد
به X عدد 1/001 بدید ببینید جوابش چند در میاد
آقا این کلید که میگین کجاست؟؟
http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8803nazari/8800302310108.docنقل قول:
سلام بچه ها خوبین؟
من همه رو درست نوشتم ولی جواب سوال 7 رو عین کلید ننوشتم. اینجوری نوشتم. به نظر شما بم میدنش؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اینجوری نوشتم!!نقل قول: