ممنون دوست خوبم. من یکی از قرص ها را الان سه ماه استفاده میکنم اما زیاد تاثیری نداشته. شاید باید دو تاش را با هم مصرف کرد. رژیم غذاییم هم تا حدود زیادی رعایت میکنم. فقط امیدم به خداست.نقل قول:
ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
ممنون دوست خوبم. من یکی از قرص ها را الان سه ماه استفاده میکنم اما زیاد تاثیری نداشته. شاید باید دو تاش را با هم مصرف کرد. رژیم غذاییم هم تا حدود زیادی رعایت میکنم. فقط امیدم به خداست.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله استرس باعث بروز این مشکل هست اما فقط استرس نیست. مثلا من بعضی اوقات اصلا استرسی ندارم ولی وقتی غذایی که واسه روده هام خوب نیست میخورم سروصدای روده هام شروع میشه. اما شما درست میگین ایتری نقش مهمی در این بیماری داره و من خودم شخصا فکر میکنم عامل اصلی بروز این بیماری استرس، افیردگی، عصبی بودنه. امیدوارم سریعتر راهی برای درمان این بیماری پیدا بشه.
سلام دوستان،فقط اومدم بگم که مشکل ای بی اس هیچ ربطی به گوارش نداره و فقط مربوط به اعصاب میشه،بچهها برید پیش یه روانپزشک خوب و مشکلتون رو بهش بگید،مطمئن باشید که یا قرص های آرامبخش خوب میشید،من الان یک هفته است که دارم یه سری دارو میخورم مربوط به اعصاب، یعنی آبی که رو آتیش ریختن،منی که میمردم و زنده میشدم یه مهمونی برم،یه جای ساکت بشینم ،غذا بخورم الان با اعتماد به نفس کامل همه جا میرم و هیچ مشکلی هم ندارم،و هیچ صدایی از شکمم نمیاد،بچهها ما فقط مشکلمون از اعصابمون هست،همین که داریم افسرده میشیم و دلمون نمیخواد جایی بریم همه مربوط اعصابمون هست،این اشتباهه که ای بی اس مشکل گوارشی هست،حتما حتما پیش یه روانپزشک خوب برید،من که نتیجه ی صد در صد گرفتم.
انشالا که همه ی درداتون خوب بشه ولی کمی بی خیالیو راحتی اعصاب به خودتون بدین دنیاررو سخت بگیری سخت میگذره
یا حق
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
من سال پیش به دلایل زیادی استرس زیادی داشتم، الان هم هر وقت سر چیزی استرس میگیرم، بیشتر از همه چیز دستگاه گوارشم خراب میشه. از تیر کشیدن معده، دل درد و صدای شکم و ... صدای شکم که به خودی خودش هستش ولی محسوس نیست، استرسی که میشم بلند میشه، مثل آمپلی فایر تقویت میشه :n02:
سلام دوست مننقل قول:
خدا هزار مرتبه شکر. من وقتی میبینم یکی از بچه ها خوب شده هم خیلی خوشحال میشم همینکه روحیه میگیرم.
دوست من یعنی الان شما خوب خوب هستین. سرو صدای روده ها صفر شده؟؟
آیا رژیم غذایی هم رعایت میکنید یا نه همه چیز مصرف میکنید؟؟
بازم لطفا پست بزارین وحالتون را به ما بگین که آیا کاملا خوب شدین انشاا... و روز به روز بهتر میشین به امید خدا.
سلام خانم یا آقای آشا
میشه بگین چه داروهایی رو مصرف میکنین؟چند وقته مصرف میکنین؟وتا کی دکترتون گفته که ادامه بدین؟
من تاحالا پیش متخصصین گوارش مختلف رفتم ولی تا حالا پیش روانپزشک نرفتم....بازم ممنون
راستی دوستان این هفته پنجمه که دارم قرص لاکتول رو مصرف میکنم وحدود 3هفته مونده تا طبق برنامه تموم شه حتما نتیجشو براتون میزارم
تا حالش که مایه امیدواریه
دوستان در حق هم دیگه دعا کنید
بله خداروشکر با مصرف این قرص ها سروصدای شکمم از بین رفته،و فقط صداهایی هست که خودم میشنوم،رژیم غذایی رعایت نمیکنم،همه چی میخورم ولی خودم سعی میکنم کلا غذاهای نفاخ نخورم.
دکتر سه نوع قرص آرامبخش بهم داده که تا یک ماه و نیم باید بخورم و بعد از تموم شدن قرص ها نتیجه رو به دکترم بگم که ببینه آیا لازم هست بازم برا قرص تجویز کنه یا نه،که من خداروشکر الان بعد از یک هفته نتیجه ی تاثیر قرص ها رو دارم میبینم،
دوست عزیز به نظر من شما هم برید پیش روانپزشک و تمام حالت های روحیتون رو بهش توضیح بدید،چون هر کدوم از ما از لحاظ روحی متفاوت هستیم به خاطر همین قطعا قرص هایی که من مصرف میکنم با قرص هایی که برای شما تجویز میکنن متفاوت هست،فقط وجهه اشتراکی که همه ی ما داریم اینه که بیماریه ای اس مربوط به اعصاب هست نه گوارش،این حرف دکتریه که من پیشش رفته بودم.بچهها پیشنهاد میکنم که زودتر این کارو بکنید،باور کنید من که بیخیال و راحت شدم ضمن اینکه سروصدای شکمم هم قطع شده.
منم بعضي وقتا فك مي كنم شايد همش از اعصابه ولي واقعا اينطوري نيست. مثلا مشكل من صبح يا شب بيشتر ميشه حتي گاهي حركتاي رودم توي خوابم احساس ميشه در حالي كه اون مواقع اعصابم بايد راحت باشه ديگه. يعني نه استرسي دارم اعصاب روده اي هم احتمالا به همينا مربوطه.نقل قول:
ولي تا حالا قرص اعصاب مصرف نكردم ميگم نكنه مشكلات جديد اضافه كنه يا بدنمون مقاوم شه و تاثيرشو از دست بده.
دوستايي كه قبلا قرص اعصاب مصرف مي كردن اگه هرچقدر نتيجه اي گرفتن بگن. ممنون
سلام آشا من این موضوعو توی یه گروپ دیگه مطرح کردم یکی بچه ها سوال داره میگه میتونی اسم قرصاتو بگی(همون سه قرص معروف مهار کنندست؟)