من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟نقل قول:
Printable View
من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز یارو از بالا راکت میندازه شما باید یک جا قرار بگیری که روتون به طرف اون باشه بعدش که راکت پرت کرد قبل از اینکه به شما برخورد کنه دکمه Z رو بگیر تا به وسیله چنگالاش اونو به طرف خودش بر گردونه تا طرف بره رو هوا همین :10:
آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
از قشنگترین مبارزه هاش ، هردوبار جنگ با برادرش بود که خیلی کیف داد ، جنگ با اون کارت بازه ( چوب دستی داشت ) بود که هر ضربه ای بهش می زدم دلم خنک میشد اینگار واقعا داشت خودمو میزد و منم انتقام میگرفتم ، یکی هم مبارزه قسمت اول با اون یارو غول آخرش بود ، نیم وجبی انگشت کوچیکه لاگین هم نبود اما چقدر وحشی بود جونش هم به روز میشد .
تو کل بازی فقط اون ربات گنده خیلی ضایع بود ، این چی بود گذاشته بودن تو بازی به این باحالی ،اینقدر عصاب خردکن بود که نزدیک بود دسته رو تو سر خودم خرد کنم .
تاييد ميشه بازي خيلي جالبي بود! ولي همچين سختم نبود. فكر كنم كلا واسه من كه آماتورم 12 ساعت طول كشيد!نقل قول:
سخت نیست ، ولی جدأ طولانیه !! فکر کنم که بیش از 12 ساعت هم طول بکشه. ولی بازی جالبه!!نقل قول:
نقل قول:
آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود:10:
Wanted خیای بدرد نخور بود.کنترلش نصل آدم رو درمیاورد.اما کنترل ایکس من هم راحت هم لذت بخش بود.نقل قول:
گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود ! :41:نقل قول:
وانتد رو میتونستند خیلی بهتر از این بسازند ، آره اونم خوب بود اما مثل ایکس من عالی نبود .نقل قول:
به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین بازی هائی که تا حالا گرفتم ایکس من از همه بهتر بوده ، مثلا دیروز رفتم یه بازی گرفتم اسمش نمیدونم چی بود یه چیزی تو مایه های کال آف جوارس بود ، تمام فروشنده ها میگفتند عالی ترین بازیه اما وقتی گرفتم دیدم مثل cod5 هست و اصلا ارزش بازی نداره .نقل قول:
گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ایکس من به جز اینکه گرافیک خوبی داشت گیم پلی عالی ای هم داشت و در کل همه چیزش توپ توپ بود .
تا حالا فقط یه بازی دیدم که گرافیکش از این بهتر باشه اونم جی تی ای 4 بود که مال تقریبا 9 ماه پیش بود .
دوستان من به يه مشكل بر خوردم كه خيلي وقت ها پيش يكي ديگه از دوستان بهش بر خورده بود!!
يه جايي هست كه بايد بري بالاي يه برج!! از طناب ميرم بالا ولي از يه جايي ديگه بالاتر نميره!!
چي كار بايد كرد؟
مرحله : tower Inferno