سلام دوستان
این هاردی که دیجی کالا برای فروش گذاشته خوبه بخریم ؟ قیمتش چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم.
Printable View
سلام دوستان
این هاردی که دیجی کالا برای فروش گذاشته خوبه بخریم ؟ قیمتش چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم.
سلام .نقل قول:
بهترين انتخاب هست . قيمت 325 هزارتومني هم تقريباً مناسبه (منظور از مناسب نه اينكه گران نباشه بلكه متناسب با وضعيت روز بازار هست) .
عطاجان سلام
آقا شركت اين هارد وسترن من رو كه مشكل داشت عوض كرد با هارد هيتاچي مدل Touro Mobile usb 3، اينجور كه من متوجه شدم هارد اينترنال اين مدل رو وسترن ارائه داده، نظر شما چيه؟ هارد خوبي هست؟ بخوام بفروشمش چه قيمتي خوبه واسش؟
Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD
سلام .نقل قول:
بعيد ميدونم از هاردهاي وسترن استفاده كرده باشه چون خودش يكي از توليد كنندگان هارد هست گرچه بخش هارد ديسك كمپاني هيتاچي به كمپاني وسترن واگذار شده . البته ميتونيد با استفاده از نرم افزارها دقيقاً نوع هارد اينترنال را مشخص كنيد . هارد خوبي هم هست . در مورد قيمت هم اگر يكترابايت هست ميتونيد به قيمت حدودي 320 هزارتومن بفروشيد (مشابه يكترابايتهاي ديگر در بازار به شرط اينكه مدت زمان گارانتي آن كامل باشه نه در ادامه گارانتي هارد قبلي) .
من يه هارد اكسترنال هيتاچي دارم كه در ويندوز نشون نميده ولي در لينوكس نشون ميده.
در ضمن وقتي به تلويزيون وصلش ميكنم محتوياتش رو نشونم ميده.
راهي وجود داره كه بتونم در ويندوز اون رو مشاهده كنم؟
ابزاري براي اين مورد وجود داره يا نه؟
شاد باشيد:40:
سلام .نقل قول:
بايد مشخص بشه كه هارد به چه صورتي فرمت و پارتيشن بندي شده است . مثلاً اگر فرمت پارتيشن Ext2 يا Ext3 هست ميتوان درايور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و نصب كرد تا اين نوع پارتيشنهاي لينوكسي در ويندوز قابل دسترسي باشد .
فرمتش كه به صورت پيش فرض با ويندوز انجام شده.نقل قول:
يعني قبلاً با ويندوز كار ميكرد. الان ديگه كار نميكنه و فقط در لينوكس نشون ميده.
فرمتش فكر كنم NTFS هست.
وقتي هارد را به سيستم متصل كرديد يه عكس از برنامه disk management بگيريد و اينجا بذاريد .نقل قول:
اين مراحل رو هم رفتم.نقل قول:
چيزي نشون نميده و به صورت اين ميمونه كه هاردي رو متصل نكردهايد.
وقتي در لينوكس يا در TV اطلاعات ديده ميشه ولي در win در دسترس نيست مسئله عموماً مربوط به پارتيشن هست مثلاً نداشتن letter يا unallocated يا raw شدن پارتيشنها و مسائلي از اين قبيل .نقل قول:
ولي وقتي هارد حتي در ديسك منجمنت ديده نميشه مشكل سخت افزاري بنظر مياد . به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد ، آيا موتور هارد كار ميكنه يا خير (لرزش خفيف دارد يا خير ؟)