تجهیزات فن اوا فروخته شده و سرویسشون هم افتضاح شده چون حوصله نداشتم دنبال یه شرکت دیگه برم این ماه هم با شرکت جایگزین فن اوا ادامه دادم ولی فکر کنم ماه دیگه مجبورم دنبال شرکت جدید بیفتم به هر حال به هیچ کس توصیه اش نمیکنم
Printable View
تجهیزات فن اوا فروخته شده و سرویسشون هم افتضاح شده چون حوصله نداشتم دنبال یه شرکت دیگه برم این ماه هم با شرکت جایگزین فن اوا ادامه دادم ولی فکر کنم ماه دیگه مجبورم دنبال شرکت جدید بیفتم به هر حال به هیچ کس توصیه اش نمیکنم
ببخشید قیمت دستگاه های ADSL شیراز چه قدر است ؟ و میشه از ان ها در شهر های اطراف استفاده کرد بعد پول را برایشان پست کنیم ؟
چون که پارس انلاین سرویسهاش را گران میده:31::27:نقل قول:
البته سرعت دانلودش از حد قانونیش یکم بیشتره که نوسان داره و البته پارس انلاین توی محاسبه حجم مشکل داره و زیاد کم میکنه!
منظورت از قیمت دستگاه های ADSL شیراز را متوجه نشدم اگه منظورت مودم adsl هست که مودم از حدود 25 30 هست به بالا... که asus am602 مودم خوبی هست که قیمتش حدود 45-55 هست!نقل قول:
اگه خود سرویس را میگی بستگی به نوع سرویس داره و شرکت ارائه دهنده سرویس... که هر شهر خودش شرکت ارائه دهنده سرویس adsl داره و نه نمیشه.مگر اینکه اون شرکت شهر شما را ساپورت کنه!
سلام..برایه بنی هاشمی هنوز کسی ساپورت نمیکننه؟!بابا بخدا تابستون بی ADSL نمیشه!
این چه جوریه که در آمار صبانت بهتره اما کاربرا میگن شاتل بهتره؟؟؟؟
من میخوام بگیرم باید حرف کیه باور کنم؟!
خوب هر کی صبانت داره صبانت رو انتخاب میکنه
هر کی شاتل داره شاتل رو انتخاب میکنه
از اونجا که کاربران صبانت بیشتره واسه همین آمار اونم بیشتره
ولی من تجربه صبانت رو داشتم
افتضاح تری ISP هست که به عمرم دیدم
پشتیبانی صفر
قطعی زیاد داره
اکثرا 5 شنبه شبا کانکت نمیشه
یا ظهر ها
نظر من اینه یا شاتل بگیر یا داتک
من خودم الان داتک دارم ازش راضیم
نقل قول:دوستان کسی جواب این دو پست رو نمیده ؟نقل قول:
lol
امروز زنگ زدم به امین نت میگم ADSL واسه 753 داری؟!میگه داریم ولی پورت خالی نداریم!یعنی اینقدر قوره هستن که دلشون نمیاد پورت بیشتر کار بزارن!چند وقت پیش هم یکی از دوستام زنگ زده بود..گفته بود که ما میدیم ولی مسولیتش سرعت و قطع و وصلی هاش با خودتون باشه...واقعا که ___ تو این شرکت های دولتی
سلام دوستان .
خسته نباشید .
پیش شماره ما 732 هست .
می خوام از شاتل سرویس بگیرم .
دوستان اگر لطف کنند بگن که سرعتش خوب هست یا نه خیلی لطف کردن .
تا حالا از بومرنگ و امین نت سرویس می گرفتم ولی یه روز خوش هم ندیدم .
مودمم هم asus am602 هست .
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم .
سرعت خدمات eco و art با هم فرق داره یا فقط ترافیکشون فرق داره ؟
ممنون .
Farid_ss جان هر چی فاصله با سرویس دهنده دیرتر باشد سرعت اینترنت شما کمتر می شود
حداکثر فاصله یا سرویس دهنده تا 5640 متر هست شما که تا 3 کیلومتر فاصله داری مسلما سرعت شما پایین میاد