با سلام نتايج ايتاليا با دو تيم اوكراين و برزيل رو لطفا بذاريد
با تشكر
Printable View
با سلام نتايج ايتاليا با دو تيم اوكراين و برزيل رو لطفا بذاريد
با تشكر
ایتالیا تیمی نیست که نشه شکستش داد من اندک امیدی به این بازی دارم.نقل قول:
ایتالیا 4-0 اوکراین
ایتالیا0-3 برزیل
نقل قول:
سلام
ايتاليا 4- 0 اوكراين
ايتاليا 0 - 3 برزيل
دوستان ايران توي مشكل ترين گروه بود و از اين گروه با اقتدار صعود كرد .
ضمنا قبل از بازي با اوكراين بچه ها يه بازي سخت رو با برزيل داشتند .
البته نبايد بگيم كه اوكراين هم بازي نداشته .
باز هم بايد بگيم اگه ايران بتونه صعود كنه خيلي عالي ميشه كه دو تا از بازيكنان مهم ما استراحت كردند .
حالا بايد بجه ها يه خودي نشون بدن
به اميد موفقيت ايران
خيلي حيف شد حالا اگه با ايتاليا مساوي كنيم هم نميريم مرحله بعد حتما بايد ببريم ايتاليا رو . به نظر من برد ديشب با مساوي هم فرقي نداشت
با تشکر از بچه ها
پس با این وضعیت تفاضل گل ایتالیا بهتره و حتما باید این تیم رو برد
انشاءالله که میبریم
درسته كه حيف شد همون 5-3 نشد ولي مساوي با برد زمين تا آسمون فرق داره. خدايي اگه فردا با ايتاليا مساوي هم كنن و حذف بشن با افتخار و غرور حذف شدن.نقل قول:
بچه ها واقعا با غيرت بازي كردن. دم همشون گرم.
ولي خودمونيم طاهري عجب بازيكنيه. :40: :40:
البته من هنوز به بازي با ايتاليا اميد دارم.ما حقمونه بريم تو 4 تا تيم.
به اميد برد ايران
پس از شكست 5 بر 4
ليزنچوك: در جريان بازي برتر از تيم ايران بوديم
خبرگزاري فارس: جنادي ليزنچوك گفت: در جريان مسابقه با تيم ملي ايران، ما برتر از حريف بوديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس،* سرمربي تيم اوكراين در حالي كه شاگردانش با قبول شكست پنج بر چهار مقابل ايران، بخت صعود به مرحله بعدي را از دست دادند و روز سه شنبه ديداري فرمايشي را برابر برزيل برگزار خواهند كرد، گفت: علاوه بر نتيجه اي كه به دست آمد، مي دانيم كه جايگاه خوبي را به دست آورده و عملكردمان رضايت بخش بود. اوكراين بازي قابل قبولي ارائه داد و در مجموع، برتر از ايران بوديم.
وي اضافه كرد: دوست دارم از مردم برزيل تشكر كنم كه برابر ايران حامي ما بودند و ما را تشويق كردند. اعتراضي به شرايط ميزباني نداريم و نسبت به اتفاقاتي كه در برزيل براي ما رخ داد، معترض نيستيم.
انتهاي پيام/
/جام جهاني فوتسال- برزيل/
ايران شگفت آورترين تيم مسابقات شد
خبرگزاري فارس: طبق آمار سايت فيفا، فوتسال ايران به عنوان شگفت آورترين تيم جام جهاني 2008 انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين آمارگيري همچنان ادامه دارد كه ايران با اختلاف چشمگيري رده نخست را به خود اختصاص داده است.
آرژانتين با 16 درصد رده دوم را از آن خود دارد و روسيه با 12 درصد در جايگاه سوم قرار دارد.
پاراگوئه 10 درصد آرا را از آن خود ساخته و اوكراين نيز 6 امتياز دارد.
بيشتر آماردهندگان با استناد به عملكرد خوب ايران برابر تيم هاي برزيل و اسپانيا، به ايران به عنوان شگفتي راي داده اند.
ايران مرحله مقدماتي جام جهاني را با سه پيروزي برابر ليبي، اروگوئه و چك و همچنين تساوي برابر اسپانيا پشت سر گذاشت.
اين تيم در مرحله گروهي يك هشتم نهايي مسابقات نيز تاكنون كار خود را با يك پيروزي و يك شكست، اميدوارانه در گروه خود ادامه مي دهد و يكي از بخت هاي صعود به مرحله بعد محسوب مي شود.
انتهاي پيام/
بعد از پيروزي برابر تيم اوكراين
شمس: يك برتري نسبت به تيم ايتاليا داريم
خبرگزاري فارس: حسين شمس گفت: سالن برزيليا را به خوبي مي شناسيم و اين برتري ما نسبت به حريفمان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ايران در دومين مسابقه خود در مرحله يك هشتم نهايي جام جهاني 2008، برابر اوكراين پنج بر چهار به پيروزي رسيد.
حسين شمس به سايت فيفا گفت: مسابقه سنگيني بود. شرايط خاص خودش را داشت. اوكرايني ها نيز مانند ما به پيروزي نياز داشتند و خوشبختانه ايران پيروزمندانه ميدان را ترك كرد.
وي تاكيد كرد: برابر ايتاليا يك امتياز داريم كه قبلا در برزيليا بازي كرده ايم و به خوبي با جو اين سالن آشنا هستيم؛ در حالي كه ايتاليا چنين شرايطي را ندارد. با وجود تمام اين مسائله ما فقط به پيروزي و صعود فكر مي كنيم و اميدواريم در فينال با برزيل رودررو شويم.
انتهاي پيام/
ايول شمس. خيلي با اعتماد به نفس حرف ميزنه.