من خیلی حساب کردم دیدم این مطلب شاید حداکثر 0.002 درصد مربوط به تاپیک شاتل باشه.نقل قول:
Printable View
من خیلی حساب کردم دیدم این مطلب شاید حداکثر 0.002 درصد مربوط به تاپیک شاتل باشه.نقل قول:
من با کارت دانشجویی و گواهی اشتغال به تحصیل هم نشد 512 بگیرم.نقل قول:
میگه یک هفته هست تهران بد جور گیر میده . بهم گفت توی قرار داد 128 مینویسیم برات 128 هم فعال میکنم بعد از 2 روز که وصل شد و رفتی روی حالت مصرف بیا تقاضا بده و تفاوت قیمت 128 با 512 را بده تا 128 را بکنیم 512.
هنوز که فعلا وصل نشده.
عزیزم اول اینکه یک ابلاغیه که اعلام میشه تو ایران تازه بعد از اون میشینن و تجزیه و تحلیل میکنن.
دوما تا یکماه صبر باید بکنی .
سوما : آقایان بالامرتبه اعلام نمودن که بیانات وزیر به اشتباه مفهوم مردم شده .!
یعنی فعلا همون 56 برای همه بهتر ه . (128 فقط سرویس خانگی نه بیشتر.)
سلام شاتل تا حالا 3 بار ds شده
البته فکر کنم شهر ما اینطور باشه
چون بارون میاد و یه رعد هم شدیدا صداش اومد که کاملا مشخص بود به زمین خورد
ویرایش شد ساعت 2:30 :
سرعت شاتل به 25 رسید تا 29 رسید
بهتره شاتل اکو نگیرید بازیتون میده
سلام .
من دیگه واقعا از این داتک خسته شدم , تصمیم دارم اگه بشه سرویسم رو عوض کنم به جایه این 512 داتک اگه بشه یه 256 از شاتل بگیرم میخواستم سوال کنم چطوریاست کلا , ارزش داره با 20 گیگ محدودیت دانلود تورنتش چطوریه محدودیت اینا در چه حدیه ؟
اگه میگیری ارت بگیر خوب ببین 20 gb خودش خیلی زیادهنقل قول:
جمعه ها و پنجشنبه ها کلا رایگان هست
شب 1 تا 7 رایگان
کلا اگه تو روز شب اهل دانلود هستی و پی سی زیاد باز میمونه میتونی روزی 1 gb دانلود کنی
پشتیبانی خوبی داره ...
سرعت دانلود تورنت چطوریه در کل طول روز ثابته یا مثلا مثل داتک تا ساعت 7-8 شب در حد جوکه بعدش یکمی بهتر میشه بعد مثلا سرویس 256 تا چه سرعتی فکر میکنی تورنت دانلود میکنه . بعد اسیاتکم 256 رو همین قیمت میده ولی نامحدود ولی من فکر میکنم سرویس دهی شاتل بهتر باشه ؟نقل قول:
تا اونجایی که میدونم شاتل کارش ثابت موندن هست :31: یعنی شب ها و روز ها هم همیشه ثابت هست همیشهنقل قول:
تورنت رو نمیدونم
دوستان نظرشون رو در مورد ارت شاتل بگن
من دوستم دیروز وصل کرد 128 رونقل قول:
همون روز زنگ زد که تعییر سرویس بدن... گفت فردا درست میکنن
پولش رو قبلا به اندازه 512 داده بود
عموما مشگلی از بابت تورنت و غیره نیست مگه بعضی وقتها ولی من آرت دارم 256 سرعت همیشه ثابت بوده تو این 1 سال و خورده ایی البته عید 13 روز جایزه دادن عین 13 روز 512 شده بود خیلی باحال بود.نقل قول:
اکو رو نمیدونم وضعیتش چطوره ولی 1تا 7 مجانیه سرعت هم نه 1بایت کم میشه نه زیاد:31: