خدا شانس بده..اونوقت من فقط 10 تارو جواب ندادم...بازم شدم 30 درصد...من عالي دادم امتحانم رو ولي........نقل قول:
يكي از داوطلبان نيز معتقد بود كه در آزمون حتي يك سوال از زبان را جواب نداده اما در كارنامه وي 30 درصد زبان زده شده بود.
Printable View
خدا شانس بده..اونوقت من فقط 10 تارو جواب ندادم...بازم شدم 30 درصد...من عالي دادم امتحانم رو ولي........نقل قول:
يكي از داوطلبان نيز معتقد بود كه در آزمون حتي يك سوال از زبان را جواب نداده اما در كارنامه وي 30 درصد زبان زده شده بود.
:11:نقل قول:
دوست عزیز به نظر من که به دردت نمی خره:22:
می خوای بیا یه کاری کن بیا با صنعتی اصفهان عوض کن لااقل یه پولی کاسب بشی.:38::27::39:
من مکانیک سیالات سیرجان قبول شدم
کاشکی جامدات قبول میشدم چون هم خیلی جامدات رو دوست دارم هم از سیالات متنفرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم میترکم از غصه...
آزاد می شه دو رشته قبول شد؟!نقل قول:
امین جان مطمینی که مشتری برای آزادت پیدا شده؟اگه به نتیجه ای رسیدی من رو هم می شه باخبر کنی اگه بشه بفروشم.آخه دو جا آزاد هم قبول شدم.
اشکال نداره دوست عزیز ... شما میتونی همون سیالات بخونی بعد 2 ترم که معدل بالای 17 آوردی احتمالا" می تونی تغییر گرایش بدی ...نقل قول:
اختلاف سیالات با جامدات در کل بیش از 20 واحد نیست ... فوق فوقش برای کارشناسی ارشد گرایشت رو عوض کن و جامدات امتحان بده ...
بله علی جان.چون من هم تو پزشکی شرکت کردم هم غیرپزشکی.:31::27::21:نقل قول:
مگه میشه برای کارشناسی ارشد شاخه ای از جامدات رو انتخاب کرد؟نقل قول:
بعدش منظورت از احتمالا چیه یعنی امکان داره نشه یا نذارن...
توی این کارنامه که حدودا یه هفته دیگه رو سایت قرار می گیره میتونین هم بفهمین که تو اولویت های بعدی تون آیا پذیرفته می شدین یا نه هم اینکه می فهمین چرا تو انتخاب های بالاترتون قبول نشدین.یعنی اون رشته تا چه رتبه ای میگرفته و شما چندم شدین.یه چیزی مثل کارنامه آزاد.نقل قول:
بله !! شما در ارشد هرچی دلت میخواد میتونی امتحان بدی !! دوستمون هم درست میگه سیالات و جامدات تفاوتش چند تا درس بیشتر نیست !!
حالا می تونه یا نه؟ چون من رتبه 1 مکانیک جامدات قزوین رو آوردم.میخوام اگه بشه بفروشم.اصلا می شه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اون دوستی که عشق جامداته و سیالات سیرجان قبول شده نمی خواد؟
پزشکی تنکابن هم قبول شدم.رتبه 2 آوردم.کسی نبود پزشکی آزاد بخواد بخونه؟؟؟؟؟؟