ممنون دوست من.حل شد.الان رسیدم به مرحله ای که تو اتاق زیر شیرونی باید اون پازل که sheferd glin هست رو بسازم.همون جایی که پدر به جاشوا یه گردنبند میده....پازلش خیلی سخته!!!!:18:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست من.حل شد.الان رسیدم به مرحله ای که تو اتاق زیر شیرونی باید اون پازل که sheferd glin هست رو بسازم.همون جایی که پدر به جاشوا یه گردنبند میده....پازلش خیلی سخته!!!!:18:نقل قول:
بله پازلش سخته . اگر نتونستی دوباره مرحله رو از ابتدای سیو برو چون نمیشه پازل رو به حالت قبلش درآورد و به صورت زیر عمل کن دو سوت با این راهنمایی حل میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وجود 65 درصد بازی رو رفتی ولی قسمت هیجان انگیزش تازه از داخل زندان شروع میشه و حواست باشه از اونجا به بعد هست که پایان بازی تعیین میشه...
سلام.بازم منم....
میگما این جریان ساعت چیه؟؟؟مدالها رو چه کار کنم؟؟
الان اونجام که مادره رو بردن و همه چی تغییر کرده و دره هست که زنجیر پیچ هست.
ماسکها رو گذاشتم و چاقوها رو هم گذاشتم.مونده مدالها و ساعت.میشه یه کمک کنی بازم؟؟خیلی پرروام نه؟؟؟
سلام.بازم منم....
میگما این جریان ساعت چیه؟؟؟مدالها رو چه کار کنم؟؟
الان اونجام که مادره رو بردن و همه چی تغییر کرده و دره هست که زنجیر پیچ هست.
ماسکها رو گذاشتم و چاقوها رو هم گذاشتم.مونده مدالها و ساعت.میشه یه کمک کنی بازم؟؟خیلی پرروام نه؟؟؟
برای مدالها باید اهرم طبقه ی همکف رو روی وضعیتی قرار بدی تا در اتاقی که به زیر شیروانی راه داره باز بشه تو اتاقی که به زیر شیروانی راه داره باید کمد رو کنار بزنی و مدال رو برداری سپس به سمت زیر شیروانی بری (از پلها میری بالا ) یک مدال هم در همانجا باید بگردی و پیدا کنی در همان زیر شیروانی مسیری هست که به اتاقی که قبلا گردنبند رو پدر به جاش داده بود راه داره اونجا مدال سوم هست و یک یونیفرم که مدالها رو باید روی اون نصب کنی ...نقل قول:
بعد هم باید بری سراغ معمای چاقو ها ...
مدالها رو حل کردم.فقط مونده تنظیم ساعت...
ساعت رو چه کار کنم؟؟؟؟؟روی چند باید تنظیم شه؟؟؟؟میشه دقیق بگی؟؟؟؟؟یا اگه میتونی یه عکس ازش بذاری؟؟؟
واي اين بازي چرا Region PAL نمياد من مردم ...
روی 2:06 باید تنظیم بشه و سپس عروسک رو روی پنجره ی روشن در اتاق جاشوا قرار بدی ...نقل قول:
من ساعت رو تنظیم میکنم ولی اتفاقی نمی افته.میشه یه زحمت بکشی این ساعت رو رد کنی واسم و همونجا سیو کنی؟؟؟؟اگه این مرحله رو هم نداری بهم بگو سیو کجاست تا آپلود کنم.اخه هر چی گشتم پیدا نکردم.
ّابا تو که از این سخت تر هاش رو رد کرده . سره این قسمت ساده گیر کردی ! خیلی سادس ساعت رو روی 2:06 تنظیم کن عقزبه کوچیکه روی 2 و بزرگه روی 6 بعدش پنجره های اتاق جاش باز میشن و میره عروسک رو تو پنجره ی وسطی میذاری .... خیلی راحته...نقل قول: