سلام
منم مي خوام يه رشته بهم معرفي كنين!كدوم مهندسيه كه رياضي در حد عالي داشته باشه و زيست و فيزيك و طراحي خيلي خيلي كم داشته باشه يا اصلا نداشته باشه! بقيه درسا هم مهم نيستند.
Printable View
سلام
منم مي خوام يه رشته بهم معرفي كنين!كدوم مهندسيه كه رياضي در حد عالي داشته باشه و زيست و فيزيك و طراحي خيلي خيلي كم داشته باشه يا اصلا نداشته باشه! بقيه درسا هم مهم نيستند.
لطفا در مورد مهندسی نفت و گرایش های اون هم توضیح بدین.
و زمینه کاریش چطوره؟
شما باید بدونید که نانو چی هست و از چه زمینای میخواهید وارد شوید. شیمی- فیزیک- الکترونیک- مکانیک - مهندسی شیمی - مواد- پلیمر - پزشکی- داروسازی-و........نقل قول:
من خودم زمینه کاریم نانو ست.والبته بگم شروع واصلی ترین قسمت نانو در قسمت نانوشیمی میباشد که به سنتز این مواد و خواص این مواد میپردازد وبقیه در حد استفاده از این علم در زمینه کاری خود میپردازند. برای ورود به نانو شیمی رشته مستقل نانو شیمی در کارشناسی ارشد وجود دارد که برای وارد شدن باید رتبه بالا داشته باشین و البته دانشجویان رشته شیمی کاربردی میتوانند در این رشته وارد بشن.
البته بگم که در سایر رشته های دیگر هم در این زمینه کار میکنند البته با توجه به زمینه کاری. اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه خواستید پ.خ بدهید .
درمورد تاسيسات الكتريكي صنعتي ميخواستم بدونم متمركز چيه؟
دوستان سلام
در مورد رشته مهندسی سیستم اطلاعات میخواستم
اطلاعات کلی توی پست اول رو خوندم اما چند تا سوال دارم
چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن؟
وضعیت کار و درآمدش الان چطوره؟
در مورد زمینه های کاری رشته مکانیک انرژی میحواستم بدونم
اصلا به نظرتون پول خرج کردن پای یک همچین رشته ای رو صلاح میدونید
سلام به همگی ..
هر کی در مورد رشته های تکنولوژی کنترل-ماشین افزار-نقشه کشی صنعتی اطلاعاتی داره بگه که خیلی لازمشون دارم(همه رشته ها پودمانی هستند)
میشه یکی در باره شیمی کاربردی توضیح بزاره
باتشکر
سلام می شه در مورد بازار کار در رشته ی مهندسی برق_کنترل (خانوم) کمی صحبت کنین می خوام بدونم بازار کار داره یا نه؟
برای مهندسی صنایع در تهران چه رتبه ای نیاز است؟ ممنون میشم اگه بتونین راهنمایی ام کنین:10: