نه اخه بعضي بازي ها هستن كه تو سبك همين بازي هستن اما فقط با موس ميشه بازي كرد.ممنون.نقل قول:
Printable View
نه اخه بعضي بازي ها هستن كه تو سبك همين بازي هستن اما فقط با موس ميشه بازي كرد.ممنون.نقل قول:
همونطور که دوست عزیزمون گفت از دکمه space برای pause کردن بازی استفاده میشه و بعد میشه به افراد دستور داد.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بله. zevran همونه. شما کشتیدش حتما ولی اگه میبخشیدیدش به شما ملحق میشد البته طرف 1 مقدار هم جنس باز تشریف داشتن :دی
اینو نمیدونستمنقل قول:
zervan رو هم نمیدونستم
wynne رو هم کشتم(عجله داشتم دیالوگها رو نخوندم همینجوری زدم رفت یهو دیدم wynne بهم حمله کرد :دی)
باید یه بار دیگه از اول بازی کنم زیادی خرابکاری کردم:31:
wynne رو نمیکشتی خیلی کمک میکرد و برای بهبود Health تو مبارزات خیلی خوب بود اینطوری مجبوری احتمالاً اگر جادوگر دیگه داری یجوری Customize کنیش که نیروهای بهبود Health و Mana رو داشته باشه چون فکر نکنم خیلی مبارزات رو بشه بدون همچین جادوهایی رفت.نقل قول:
یک باز ی به سبک rpg که بسیار خوشساخت ساتش واصلا خسته کننده نیستش و تووصیه میکنم که بخرید و لذت ببرید.
اشتباه شدنقل قول:
دیالوگها رو درست و حسابی نخوندم فقط تندتند رد کردم که دیدم بهم حمله کرد :31:
من بازی رو با elf از نوع mage شروع کردم الانم Specialization ِSprit Healer رو واسش باز کردم فکر نکنم دیگه مشکلی پیش بیاد
به هر حال بازی خیلی سخته بعضی جاها آدم کلافه میشه
من از این سبک بازی(نقش آفرینی) خیلی دوست دارم.یه توصیه: همه ی دیالوگ ها و تمام codex ها رو بخوانید اگه حوصله ی خواندن ندارید به نظر من بازی رو کنار بذارین. این بازی به خاطر داستانه عالیش 9.5 شده.
دوستان برایه Dual Wielding Warrior و Two Handed Warrior چه نوع آپگرید هایی بگیرم؟ ( چه بخشی از آپگرید ها )
این مورگان چه نازک نارنجی است هر وقت میخواهی :36: فوری :40: میشکنه چقدر شاعرانه است
چند صفحه قبل Optimus جان گفته بود برای بدست اوردن Spec Blood Mage باید با یک دیمن توی رد کلیف شرط ببندیم
کسی میتونه کامل توضیح بده
نکه اون شیطان را میگید که رفته بود توی جسم کانر؟
فعلا Spec Arcane Warrior را دارم
Shapeshifter هم که بدرد نمیخوره (البته مواظب باشید مریگان نفهمه.اخه بهش بر میخوره :دی)
Spirit healer هم بد نیست ولی خوب من بیشتر روی حمله تاکید میکنم تازه جادو هایی که تو قسمت Creation هستند تا حدودی نیازها رارفع میکنند مثل Heal ولی خولب به پای اسپریت هیلر نمیرسن