این سه تا سایتی ک نمره دادن همچین خیلی معتبر نیسن ....
من انتظار میانگین 9.3 و بالا رو دارم
Printable View
این سه تا سایتی ک نمره دادن همچین خیلی معتبر نیسن ....
من انتظار میانگین 9.3 و بالا رو دارم
نه آقا! نمیشه! GOTY نمیشه! ببینید کی گفتم! یک حسی بهم میگه نمیشه :دی این نمره هایه اولم حالگیری بودن! انتظار یک سوپر ابر شاهکار رو دارم من! در حده میانگین 96 - 97 ! اگه کم تر شه متاسفانه قبول میکنم که بلیزارد دیگه مثله قدیم نمی تونه سوپر ابر شاهکار بده بیرون :دی
نمی خواستم باز بحث اون یوزر های متا رو پیش بکشم ولی یه سری از نظرات واقعا خنده داره , واجب شد دو تا شونو اینجا بیارم :
خب شنیدیم بیانات گهربارشون را که حتی ژانر بازی را تشخیص ندادن ولی به بازی نمره ی صفر دادن , تقریبا میشه گفت به جز مشکل سرورها که قابل حل هست بیشتر از 90% از نظرات اصلا مرتبط با خود بازی نبوده!نقل قول:
“the worst first person shooter I’ve ever played cant even log in, and i even stood in line for at least two hours to pay for this dont waste your money BLIZZARD IS FINISHED”
“The D3 install too longer. also,the image is too bad, it waste my viewcard Nvidia GTX580SLI, no dx11. and the time of games is too short.I listen somebody end the game only 9 hours?”
البته این مطلب تازگی نداره.
...
شایان , اون قسمت بالایی یعنی "سوپر ابر شاهکار" باز قابل حصول هست ولی میانگین 97 توی تاریخ PC نداریم , ماکزیمم متا 96 , Gamerankings هم 95 ... حالا اگه توقع داری به 97 برسه خب یه بحث دیگست و اتفاقا اونم قابل حله ولی شخصا و حضورا : دینقل قول:
به هیچ وجه به این میانگین نمیرسه!من خودم میانگین 85 تا 90 رو براش پیش بینی میکنم.............نقل قول:
انتظار یک سوپر ابر شاهکار رو دارم من! در حده میانگین 96 - 97 ! اگه کم تر شه متاسفانه قبول میکنم که بلیزارد دیگه مثله قدیم نمی تونه سوپر ابر شاهکار بده بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چه گیری دادین به نمره این بازی!
یه چیزی کاملا معلومه این سوپر ابر شاهکار! که شما میخوای دیگه اونجوریام نیست زمان دیابلو2 چندتا شرکت بازی میزدن الان چندتا
ولی بازم به نظر من اگه بازیهای بلیزاردو بازی کرده باشین کاملااااااااااااا جذاب بوده تا اینجاش ولی اگه فقط بخاطر اسم بازی میاین سمتش گفتم قبلا زیادی توقعاتو بالا بردن
چیزی که متاسفانه یا خوشبختانه تو ایران خیلی بهش بها داده میشه همین نمره هاست و کاریش هم نمیشه کرد!
2 تا نمره جدید.
Gamereactor Sweden - 90
Cheat Code Central - 90
شایان جان اینجا ترول بخوای بکنی تررور میشیا :31:
بالاخره مرحله ی مخفی (Secret Level) دیابلو 3 هم کشف شد ... اگه دوستان به یاد داشته باشن سر Secret Cow Level در دیابلو قبلی چه داستان هایی که نداشتیم, تا اونجا که نهایتا بلیزارد یکی از کدهای تقلب Warcraft 3 را There is No Cow Level گذاشت ...
واسه اینکه اسپویل نشه جزئیات را نمی گم فقط واسه دوستانی که مایل باشن قضیه را دنبال کنن اسم این مرحله مخفی Whimsyshire هست و باز هم به Cow ربط داره و از اونجا که رسیدن بهش به این سادگی ها نیست جای هیچ نگرانی وجود نداره : دی
( وجود چنین مرحله ای را بلیزارد از مدتی پیش اعلام کرده بود.)
...
متا که قعلا روی 87% ـه ولی متاسفانه بعضی ها با متا زنده هستن , حالا اسم نمی برم : دی
cheatcc...: 4.5/5
هنوز تو متا ثبت نشده...ولی خب نمرست
با این تفاسیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش .....: نمره ای دیگر..
گزارش ویدئویی از انتشار بازی
ویدئویی از گیم پلی بازی که توسط سایت game trailers تهیه شده است