دوستان هنوز نتونستید بسته های Gprs رو تهیه کنید ؟ برای منکه هنوز ارور میده
Printable View
دوستان هنوز نتونستید بسته های Gprs رو تهیه کنید ؟ برای منکه هنوز ارور میده
نقل قول:
هنوز هم این مشکل وجود داره و طی تماسی که گرفتم به من گفتند تا اول دی ماه هیچ سرویس نامحدود 10 هزار تومنی داده نمیشه :41: بعد از اون هم در صورت بر طرف شدن موانع !!!!!!
ووی ووی!!!
واسه من 1 روز مونده ! تازه از شر دیال آپ و کارت اینترنت و پول تلفن راحت شده بودم!
وای اگه اینترنت به بدنم نرسه از دست میرم من! خدا کنه زود تر فعالش کنن!
طبق خبر های تایید نشده قراره که کلا بسته های نامحدود جمع آوری بشه
و بسته های حجمی جدید توی جشنواره زمستان اضافه بشه
اینا هم کشتن خودشون رو.تا یه فصل جدید میاد یه جشنواره برگزار میکنن.اینطوری بخواد پیش بره نظر دوستان چیه که یه همراه اول تهیه کنم ؟نقل قول:
ای وای باز هم ما ملت 80 میلیونی سر کار بودیم
اصلا" واژه خدمات توی ایران معنی خودش رو از دست داده
آقایون اومدن برای جذب مشتری یکم خود شیرینی کردند بعدش هم که دیدند مصرف کننده زیادتر شد حجم دانلود رو محدود کردند آخه یکی نیست بگه adsl توی آمریکا "استکبار جهانی" 10 تومن 1 مگ نامحدودش هست چی می شد شما 10 تومن اینترنت ذغالی 200 کیلو رو می دادین
بدبختانه این همراه اول هم توی اکثر جاها gprs میده نه edge حالا ولی چاره چیه تا اطلاع ثانوی من با همراه اول و adsl قبلی خودم کار می کنم
حرف دل خیلی از ماهارو زدی.بدبختی اینجاست که ایرانسل کل سرویسهاش رو غیر قابل دسترس کردهنقل قول:
دوستان این بسته های محدود چجوریه؟چقدر میتونیم باهاش نت بریم؟بدبختانه برا من هم تا 4 روز دیگه تمومه.به نظرتون همراه اول چطوره؟ ممنون میشم کسی جواب بده.;)
همراه اول که آشغاله ...من امروز 24 ساعته خریدم مث سگ پشیمونم مثلا با ایرانسل (بالاترین) رو تو 10 ثانیه لود میکنه ولی با همراه اول 1 دقیقه طول کشید.البته منطقه هم مهمه.من جنوب غرب تهرانم
بدبخت شدیم رفت.فکر کنم از بس بیجنبه بازی درآوردیم جمعش کردن.الان من 2 روزه قطع شده و با دیال آپ وصل شدم خماره خمارم.این ایرانسل سرعتش یه چیزه دیگه بود:(
محدود هم اگه بزارن مثلا میزارن ماهی 15 مگابایت 2هزار تومن.حالا اونا که نمیفهمن تو 1ماه گذشته مجموع دیتای دریافتی و ارسالی من 5گیگ بود.فک میکنن اون 15 مگ کارمو راه میندازه:دی