خوب منم باس دارم ولي يه مولتي افكت بگير براي اينكار
مولتي من مدل زوم
Zoom G.2.1
Printable View
خوب منم باس دارم ولي يه مولتي افكت بگير براي اينكار
مولتي من مدل زوم
Zoom G.2.1
ویومن انداختم 2شنبه که کارت صدا رو دوشنبه بگیرم راستی راجع به بلک باکس امادیو بیشتر میتونی برام توضیح بدی ؟؟؟ یه دنیا ممنونم ازت
Vioman جان 5-6 روزی هست که منتظره جواب و راهنماییه شما هستم. امیدوارم سریعتر یه سری به اینجا بزنی و مارو خوشحال کنی و جواب این متنی که نقل قول کردم این بالا رو بدی و یه مطلب دیگه هم می خواستم اضافه کنم که خواستم باز ازت راهنمایی بخوام:نقل قول:
یکی از کسانی که 8 ساله استادیو داره این مارک کارت صوت رو بهم پیشنهاد کرد و تاکید زیادی هم روش داشت. خواستم نظر شما و یا بقیه دوستانی که اطلاعاتی دارند رو بدونم، کارت صوت: Presonus Fire Box
اینم اطلاعاتی در موردش: [html]http://www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=4[/html]
و گفتن این میکروفون بیشتر از Rode NT2-A به کارم میاد. ==> Rode NT1-A
خوشحال می شم نظر شما و بقیه دوستان رو بدونم.
بازم ممنون از توجهتون.
نقل قول:
سلام
ویومن امیدوارم زود بیای سوال ما رو جواب بدی
و میکسر رو خریدم ۱۰۰۲fx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میک b1 نداشت گفت چند روز دیگه واسش میاد
ممنون
سلام دوست خوبم من این میکسر و داشتم اگه تنظیمات رو رو حالت clean بزاری عالی کار میکنه من حدود 2 سال ازش استفاده میکردم باید بگم قطعه ای که جلوی کارت صدا رو میگیره (بین کارت صدا و pc ) اگه ضعیف باشه کیفیت رو میاره پایین ولی این میکسر زیاد کیفیت clean رو عوض نمی کرد من که ازش رازی بودم تازه کارت صدای من زیاد خوب نبود... انتخوابت خوب بوده ولی کارت صدای خیلی قوی وصل نکن بهش ...نقل قول:
مبارکه
راستی من با یکی از اصلی ترین وارد ککنده های بهرینگر ( فرهاد ماهان) تو جمهوری همه میشناسنش یه مدت تو استودیوش کار میکردم به واقعا نمی خوام تعریف کنم ازش چون باهاش دعوام شده ولی هم جنسارو این پخش میکنه هم این که از همه جا ارزون تر میده ولی باید حواست و جمع کنی خودش باشه برا خرید یه سر اول برید پیش سعید عرب اون خوب راهنمایی میکنه(البته به ویومن جان خودمون نمیرسه ) بعد برای خرید به نظرم برید اونجا بازم میگم خود فرهاد باشه چون بعضی وقتا برادر خانومش هست اون قیمت پرت میده... خلاصه ارزن میده دیگه :دی من بهش اعتماد دارم با این که باهاش دعوام شده ... خواستم برای خرید قطعه سر در گم نباشی ببخشید اگه فوضولی کردم :46:
قيمتشو ميگي؟نقل قول:
SALAMنقل قول:
MAMNON DOSTE MAN
LOTF KARDI VALI MAN TOO IRAN NISTAM:27: FELAN:20:
MISHE SHOMAREH PHONESH RO BEM BEDI ?
MAMNON:10:
:20:SALAMنقل قول:
MAN IN RO AZ NAMAYANDEGHI BEHRINGER TO DUBIA GHERAFTAM
95000 TOMAN
دوست عزیز سلامنقل قول:
من باید صمیمانه از شما و دیگر دوستان بابت تاخیری که داشتم معذرت خواهی کنم:43:
ناهماهنگی و بی برنامه گی و سفرهای پیش بینی نشده باعث شده که یک کمی کمرنگ بشم:19:
قول میدم تا اواسط هفته ی دیگه به پررنگی قبل بشم:46:
اول تبریک میگم بابت خرید مخلوط کن صوتی (فارسی پاس میداریم!:31:)
دوم سوالتون
کارت شما اگر مدل ثابت ZS2 باشه 2 ورودی مستقیم اینسترومنت یا لاین داره که هردوش TRS 1/4 هستش.
شما میتونی اتصال رو با یک کابل و سوکت استریو برقرار کنی و یا اینکه از 2 کابل و سوکت مونو استفاده کنی.
روش اول (روش استریو با یک کابل) جمع و جور تره و پورت کمتری مصرف میشه اما در روش دوم تسلط شما روی کانال های R & L و جلوگیری از نویز بیشتره.
کافیه یک کابل کواکسیال خوب به متراژ مورد نیاز تهیه کنید (هرچقدر متراژ کمتر باشه بهتره)
بعد بدید براتون هر دو طرفش رو جک 1/4 بزنن.(برای میکسر به کارت)
برای میکروفون هم یک سر کابل باید XLR باشه:46:
موفق باشید:11:
دوست عزیز سلامنقل قول:
برای همچین کاری سولوشن های مختلفی وجود داره
برای دیوایس های مرکزی این راهکارها به ذهن من میرسه...
1-استفاده از یک میکسر+کارت صوت مناسب برای رکورد+سیستم مورد نیاز برای پخش
2-استفاده از یک کارت صوت با I/O بالا
3-استفاده از یک پاورمیکسر با قابلیت رکورد یا خروجی رکورد
4-استفاده از سیستم های مخصوص کنفرانس( وایرلس) +کارت صوت و میکروفون مناسب برای سازها
5-استفاده از سیستم های مخصوص کنفرانس (وایر) + میکروفون مناسب برای سازها
+
Any Pro Mic
توجه داشته باشید که برای اینچنین سیستم هایی باید تحلیل انجام بدید تا از هزینه های اضافی جلوگیری بشه.
اول باید ورودی ها و خروجی های مورد نیازتون رو مشخص کنید.
به نظر من این سیستم در ورودی به تعداد اعضا به میکروفون نیاز داره (میکرفون های ساده) ، (در شرایط گسترده تر به چند میکروفون پرتابل وایرلس نیاز داره) + میکروفون های مناسب برای هر ساز
در خروجی شما به تعداد مورد نیاز پخش کننده مناسب نیاز دارید + یک خروجی برای رکورد و یک خروجی هدفون (حداقل تعداد خروجی)
موفق باشید
یا علی:11: