Osen جان, فرمت WAV هم امتحان کردم, فرقی نداشت, از پلیرهای جاوایی هم که گرفتم هیچکدومشون روی ویوتی نصب نمیشند, البته دوتاشون نصب شد ولی کار نمیکرد...
کسی پلیر یا اکولایزر جاوا برای وبوتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
Osen جان, فرمت WAV هم امتحان کردم, فرقی نداشت, از پلیرهای جاوایی هم که گرفتم هیچکدومشون روی ویوتی نصب نمیشند, البته دوتاشون نصب شد ولی کار نمیکرد...
کسی پلیر یا اکولایزر جاوا برای وبوتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این به بعد نرم افزارهای جاوایی را که روی گوشی ویوتی خودم, نصب کردمو خوب کار میکنه, را براتون آپلود میکنم تا همه استفاده کنند....
البته خیلی جالبه, اکثر نرم افزارهایی که برای گوشی های 240*320 پیکسل یا اندازه های دیگر هست را به راحتی میتوان نصب کردو خود گوشی ریسایز میکنه!!!
این نرم افزارها را میتوانید در این صفحه ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872
سلام دوستان
می خواستم بپرسم برنامه ای برای ویوتی هست که بشود یک لیست سیاه تهیه کرد تا بعضی شماره ها نتوانند تماس بگیرند و اس ام اس بزنند؟ یعنی اینها را بلوکه کنه؟ اگر میشناسید به من هم معرفی کنید که به شدت لازم دارم.
مرسی
نقل قول:
ممنون almgti جان از جواب کاملت.نقل قول:
داشتی از نظر صدا به کلی نا امیدم میکردی:13:که خوشبختانه با تعریفت از اسپیکرش نظرم برگشت و امیدوار شدم :46:.
حالا کیفیت پخش mp3 و wav تو اسپیکر گوشی هم تفاوت نداره ؟
راستی فریمورت چنده عزیز ؟
ممنون داداش :10:
نقل قول:
فريمورمو هنوز آپ نكردم ( v10f)؛ از نظر فرمت ها به نظر من هيچ تفاوتي در هدفونو اسپيكر نداره
اسپيكرش عاليه ولي هدفونش واقعا مزخرفه!!!
ميخوام از هدفونهاي KC910 استفاده كنم، شايد مشكل از رابط اوليه ي گوشي باشه....
و اما یک خبر بد, بالخره یک پلیر نصب کردم ولی کیفیت صدا باز فرقی نکرد..........
من متوجه نمیشم مشکل از چیه.......
یک سوال:
این نرم افزارهای پلیر, خودشون قابلیت پردازش فایلهای موسیقی را دارند یا اینکه از پردازشگر خود گوشی استفاده میکنند؟
مثلا اگر یک گوشی اصلا برنامه پلیر نداشته باشه (پلیر برایش تعبیه نشده باشه), با نصب این برنامه های پلیر جاوا, میشه فایلهای موسیقی را با اون گوشی پخش کرد؟
تكذيبيه:
باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان:41:
یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟
با سلام.من وقتي از ترفند بالابردن كيفيت عكس در حد 2Mb استفاده ميكنم دو تا نكته برام مبهمه.
1/كيفيت عكس بالاتره ولي تاريكتره و در جاييكه نور كمه عكس تاره.ايا ميشه از فلاش استفاده كرد؟
2/ چرا وقتي ميخواي عكس بگيري تصوير رو يه خورده زوم كرده و متمايل به سمت چپ عكس ميگيره؟
سلام
كسي ميدونه هدفون ويوتي رو از كجا ميشه خريد؟