بازی رو امروز گرفتم و بازی کردم. واقعا زیباست و جای هیچ بحث و ایرادی نداره. یه سبک متفاوت از بازی که لذت بازی کردن رو به شما میده. این بازی میتونه از شاهکار های یوبی سافت باشه.
Printable View
بازی رو امروز گرفتم و بازی کردم. واقعا زیباست و جای هیچ بحث و ایرادی نداره. یه سبک متفاوت از بازی که لذت بازی کردن رو به شما میده. این بازی میتونه از شاهکار های یوبی سافت باشه.
عجیبه چون Screenshot هایی که می زارید گرافیکش پایینه. منم سعی می کنم یه جوری از ورژن 360 عکس بگیرم چون از اینا بهتر بود.
من نسخه 360 بازی رو بازی کردم هیچ تفاوتی بین گرافیک و گیم پلی بازی توی این دو نسخه وجود نداره. شاید رزولیشین رو کم کرده باشن.نقل قول:
اگه گرافیکش اینه که خیلی توی ذوق میزنه .نقل قول:
آدم یاد بازی های سگا میوفته !
توی نگاه اولیه شاید. اما تا بازی نکنید متوجه جذابیت های بازی نمی شید. حتما اینو بازی کنید. یه پیشنهاد دوستانست ضرر نمی کنید.نقل قول:
من مانیتورم 19 اینچ wide هستش با رزولوشین 920 × 1440
اما تو بازی تنظیم رزولوشین ندیدم !!!
تو مانیتور من کناره های تصویر رو کامل بازی نمی گیره و خالی هستش فک کنم 768 ×1280 باشه تصویر بازی
هیچ راهی نیست عوض بشه رزولوشین ؟؟؟:13:
اصلا تنظیمات گرافیک نداره !
سلام
میخواستم بدونم این نورهای آبی که بعد از بین بردن تاریکی در هر مرحله پیدا میشند چیه .در روند بازی تاثیری داره یا نه. در هر مرحله 45 ازشون هست من هرکاری میکنم بیشتر از 40تا نمیتونم بگیرم همهی راههاروهم امتحان کردم آیا میشه همرو گرفت یانه. من الان بیشتر از 60 تا جمع کردم نزدیکای 80 تا حالا باید باهاشون چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنید
شما میتونید از luncher بازی استفاده کنید که قبل از وارد شدن به بازی تنظیمات گرافیک رو براتون میاره :31:نقل قول:
ولی این luncher که فقط سیستم رو چک میکنه !!نقل قول:
شما میتونید از luncher بازی استفاده کنید که قبل از وارد شدن به بازی تنظیمات گرافیک رو براتون میاره
تنظیمات گرافیکی برام نمیاره !