ببين ابجكتي كه گلوبال تعريف ميشه نبايد تو روماي بعدي تكرار بشه چون موقع تعريف ابجكت گلوبال يه عدد اوليه بهش ميدي
همين امر باعث ميشه كه تو روم بعدي دباره عددش ريست ميشه
Printable View
ببين ابجكتي كه گلوبال تعريف ميشه نبايد تو روماي بعدي تكرار بشه چون موقع تعريف ابجكت گلوبال يه عدد اوليه بهش ميدي
همين امر باعث ميشه كه تو روم بعدي دباره عددش ريست ميشه
تو باید اول کلیدی مثل space براش تعریف کرده (برای آبجکتی که تیر می اندازد)نقل قول:
در قسمت action , باید creat object رو بذاری که به شکل یک چراغه
بعدش یک صفحه باز می شه که تو اون اول در قسمت پایین relative رو تیک بزن و x و y رو تعیین کن(جایی از آبجکتی که می خوای تیر بیاندازه)
در بالای صفحه در پایین قسمتی که self انتخاب شده دو گزینه ی دیگر other و object وجود دارد که به آن ها کاری نداریم ، در قسمت پایین آن آبجکت تیر را انتخاب کن (یعنی قسمت بالا x)
تمام
سلام من یک سوال دارم که میخوام لطف کنیدو جواب مفصل و کاملی بهم بدید
فرض کنید دو آبجکت با نام های(object0) و (object1) داریم که اولی آبجکت زمین است و دیگری آدمی که روی آن راه میرود.
حالا به من بگید که در قسمت اونت collision بین آن ها چه اکشنی باید بذارم که در حرکت هیچ مشکلی پیش نیاید.
آیا باید برای object1 جاذبه بذارم.
هر کاری که لازمه لطفا بهم بگید.:20:
=============================
یک مساله ی کاملا جدا
آقا چه جوری میشه یک آواتار گذاشت(منظورم تو سایته). یعنی این که پسوندش چی باید باشه
سلام.نقل قول:
سلام من یک سوال دارم که میخوام لطف کنیدو جواب مفصل و کاملی بهم بدید
فرض کنید دو آبجکت با نام های(object0) و (object1) داریم که اولی آبجکت زمین است و دیگری آدمی که روی آن راه میرود.
حالا به من بگید که در قسمت اونت collision بین آن ها چه اکشنی باید بذارم که در حرکت هیچ مشکلی پیش نیاید.
آیا باید برای object1 جاذبه بذارم.
هر کاری که لازمه لطفا بهم بگید.
شما برو به این صفحه:
بعد مثالی به نام Tutorial: Platform Games (zip file, 1.6 MB) رو بگیر ببین چیکار کرده.کد:http://www.yoyogames.com/make/tutorials
البته اولین کار اینه که شی زمین و solid کنی.
هر جاش و اشکال داشتی بپرس....
یعنی چی که solid کنم؟
تيك soild رو تو قصمت ابجكا پراپرتي ( همونجايي كه ايونت ميدي ) از اونجا بزني (سمت چپشه )
نمی خوام تبلیغ الکی کنم اما بگم ضرر نداره که هیچ سود هم داره. برو تو تاپیک لیب و اسپرایت گیم میکر یه سری لیب اونجا واسه دان هست. برو دانلود کن بعد بریز توی فلدر لیب lib گیم میکرت. این جوری خیلی از چیزایی که احتیاج به کدنویسی داره اون جا اکشنش هست.
کیان برگشتی و می مونی؟؟؟:31:
باید بری تو نوار ابزار بالا توی تنظیمات کاربر بعد ویرایش آواتارنقل قول:
یک مساله ی کاملا جدا
آقا چه جوری میشه یک آواتار گذاشت(منظورم تو سایته). یعنی این که پسوندش چی باید باشه
یه سوال که فکر نمی کنم بشه بهش جواب داد!!!:13:
می خواستم بدونم تو یه بازی استراتژیک چجوری میشه با نگه داشتن کلیک چپ یه مستطیل ساخت که تمام آبجکت های توی اون مستطیل به یه آبجکت دیگه تبدیل بشن(مثل همه ی بازی های استراتژیک)؟:5: