سلام
یه فلش مموری هست که ویروسی شده و ارور write-protected رو میده چطور میتونم فرمتش کنم؟
از SD formatter هم استفاده کردم
Printable View
سلام
یه فلش مموری هست که ویروسی شده و ارور write-protected رو میده چطور میتونم فرمتش کنم؟
از SD formatter هم استفاده کردم
[QUOTE=TurkOglu1993;7586341]سلام
از SD formtter هم استفاده کرم/QUOTE]
:n13:
.....
دوستان یه بنده خدایی فلشی سوخته داشت :n02:دیدیم به دردش نمیخوره ما هم ازش گرفتیم :n02:
الان که رو سیستم خودم تست کردم ... سالمه ظاهرا !! ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
حتی محتویات داخلش هم که چند تا فیلمه معلومه (اما پخش که میکنی گیر میکنه و کلا سیستم هنگ میکنه !:n21:
+
فرمت هم نشد که نشد ! حتی با نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool
.
مدلشم معلوم نیست چیه ! هیچ نامو نشونی نداره :n21:
.
باید راهی باشه که قابل استفاده کرد اینو ... نه ؟! :n13:
فلش رو یک اسکن ویروس بکنید و با این نرم افزار هم فرمت کنیدنقل قول:
HP USB Disk Storage Format Tool
مدل فلش رو با نرم افزار hd tune بفهمید و برین تو سایتش ببینید نرم افزار ی برای فرمت فلش یا آپدیت فریم ویر گذاشته یا نه
من یک رم ریدر چینی خریدم و از وقتی که با این رم ریدر کار میکنم مشکلاتی رو برام پیش آورده مطمعن نیستم مشکل از رم ریدر باشه یا رم یا حتی ویروس!بعد اینکه کلی عکس گرفتم رم رو درآوردم و از تلویزیون عکسهارو نگاه کردمبعد خواستم بریزم تو کامپیوتر که دیدم عکسها دیده نمیشه!زدم فایلهای مخفی و خیلی مخفی قابل رویت بشه که باز عکسهارو پیدا نکردم!!اما جاش چندتا پوشه با اسمهای عجیب غریب دیدم که نه باز میشه و نه پاک میشه!آنتی ویروسمم آپدیتهحجم بعضی ها هم نزدید 5 گیگ میشدرمم 16 گیگ هستشجالب اینجاست که ایندفعه زدم به تلویزیون دیدم عکسها مشخصه اما پوشه هایی هم با همون اسمهای درهمو عجیب غریب ایجاد شده!این مشکل لعنتی رو چطور میتونم حل کنم و عکسهار تو کامپیوتر کپی کنم؟
با سلام
دوستان من روی سیستمم دو تا رم ddr2 1gb دارم
یه روز وقتی اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم بالا نمیاد/یعنی روشن می شد ولی بعد از چند ثانیه خاموش می شد و همینطور تکرار میشد
وقتی یکی از رم هارو در آوردم سیستم بالا اومد بدون مشکل،اما از اون موقع به بعد هر وقت دوباره جا میزنم سیستم دوباره بالا نمیا و همونطوری میشه!!
وقتی هم که رم دومو تکی میزارم بوق ممتد میزنه !به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
تک تک رمها رو روی تک تک اسلاتها تست کردین تا از سلامت رمها و اسلاتها مطمئن بشین؟ بایوس آپدیته؟نقل قول:
اگه اون رم دوم رو همه اسلات ها همینطوری است و روی یک سیستم دیگه هم مشکل داره مشکل از رم است و مشکل دارهنقل قول:
سلام دوستان من یک مموری میکرو 4 گیگ داشتم
میخاستم ار بایوس مین اسکرین شات بندازم فلش را نشناخت ولی مموری را با رم ریدر نصب کردم شناخت و اکسرین شات را گرفتم سیستم را ریست کردم و فورا رم ریدر را بیرون کشیدم
ولی با بالا امدن ویندوز سیستم پیغام داد باید مموری را فرمت کنید همین کار را کردم
خاستم دویاره مموری اهنگ وغیره بریزم 3.5 گیگ را 4 ساعت طول کشید ولی 85 درصد بیشتر نریخته بود من هم کپی را کنسل کردم
و درباره میخاستم فرمت کنم نشد که نشد
پیغام رایت پرودیکت و چیزهای الکی میاد
من حتی با رم ریدر وصل کردم به ست اپ باکس خونه و فرمت کردم و پیغام کامپلت داد
اما مموری 128 (چیزی کم یا زیادتر) شده بود حافظه 4گیگ فلش
هزارتا نرم افزار تست کردم نشد نشد
کمکم کنید الان نه فرمت میشه و نه میتونم نه از همون 128مگ استفاده کنم
اینم چند تا عکس
سلام
من دو تا فلش مموری HP دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم خیلی دیر شناسایی میشه و میره روی اعصاب تا بیاد!
با اینکه فلش مموری من USB2 هست گاهی از پورت USB3 استفاده می کنم که در این صورت زودتر میادش و البته سرعت اش هم بالاتر میره!!
نرم افزاری های Utility رو میشناسید که برای خود HP باشه و اینو درست و حسابی فرمت کنه تا زود بالا بیاد؟