کسی می دونمه توی مهندسی مواد علم و صنعت بهتره یا تربیت مدرس؟(گرایش شناسایی)
Printable View
کسی می دونمه توی مهندسی مواد علم و صنعت بهتره یا تربیت مدرس؟(گرایش شناسایی)
منم نتونستم دفترچه شماره دو (انتخاب رشته)رو گیر بیارمنقل قول:
سلام
من امسال شرکت نکردم ونمی دونم از کجا دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد رو دانلود کنم .
رفتم sanjesh.org که انگار فقط قبول شده ها فقط میتونن دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد رو بگیرن.
لطفا اگه کسی قبول شده لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد 89 فنی و مهندسی رو می خواستم.
ممنونم
کسی لینکی ازش داره؟
3پاس
با سلام
(با پوزش اين سوال را مجدد اينجا مطرح ميكنم.اميدوارم جواب بگيرم مديريت لطف كرده هر كدام از سوالات كه جاش نادرسته را حذف كنند. ممنون :11:)
من قصد شركت در آزمون ارشد را دارم (رشته پايه من مديريت بازرگانيه) و ميخوام كه حتما در يك دوره آزمون هم ثبت نام كنم اما نميدونم بين جزواتي كه موسسات مختلف ارائه ميدن كدومو انتخاب كنم .. ماهان –سنجش تكميلي و.....
به نظر شما جزوات و آزمونهاي كدوم موسسه بهتره ؟
سوال دومم اينه كه لازمه كلاس برم ؟ مثلا فقط براي چند تا درس كه مهمتره ؟( ترجيح ميدم كه خودم مطالعه كنم و احيانا يك يا شايد دو درسو كلاس برم. )
اگر كسي با درسهايي كه بايد براي MBA خونده بشه آشنايي داره لطف كنه و كمي توضيح بده كه كدوم درسها مشكلتره و يكمي درباره محتواي دروس توضيح بده .
نقل قول:
آپ کردم برا دوستان
البته
كارشناسي ارشد ناپيوسته گروه فني و مهندسي 89 دفترچه دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نيست ما را راهنمايي كنه ؟ محتاجيم به راهنمايينقل قول:
من یه سوال ساده دارم. کسی که کارشناسی زبان گرفته میتونه کارشناسی ارشد برق بگیره؟
با سلام و احترامنقل قول:
دوست عزیزم به نظر من موسسه آموزش عالی ماهان بهترین انتخابه . با بررسی سوابق این موسسه (بررسی تعداد قبولی ها و رتبه های یک رقمی) اینو به راحتی متوجه میشی .
مثلا امسال 6 نفر از 10 نفر اول MBA ایران از خدمات این موسسه استفاده کرده بودن . این روند تقریبا 6 ساله که ادامه داره . سال پیش 17 نفر از 20 نفر اول کنکور ارشد تواین رشته ماهانی بودن .
البته اون سالها که ما درس میخوندیم اینجور موسسات تو این مقطع وجود نداشت ولی اخیرا من جزواتشونو دیدم و به نحوی هم از خدماتشون استفاده کردم . :46:
در خصوص استفاده از کلاس من خودم زیاد موافق نیستم ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینکه کاملا بستگی به پایه و توان علمی خودت داره . ببین 3 تا درسی که باید امتحان بدی ایناست :
ریاضی : که در حد ریاضیات رشته های فنی مهندسیه و رقبای شما بچه های مهندسی شریف و امیرکبیرن (نترسی ها مثله خودتن :46:)
زبان : که سمپل تافله و اگه در حد تافل بلدی که هیچ ولی در غیر اینصورت باید یه جوری خودتو برسونی .
GMat : که به نظر من از همه راحت تره و با اطلاعات متوسط به بالای ریاضی میتونی تستاشو بزنی .
حالا به اطلاعات خودت رجوع کن و ببین چه کاره ای .
اگه بازم سوالی بود خوشحال میشم که کمک کنم .
بااحترام :40:
ممنون از جوابت.راستش ديگه داشتم نااميد ميشدم.
يه سوال داشتم : MBA همون بازرگانيه يا فرق داره ؟
نميدونم ! همين كه آدم بدونه رقباش اينا هستن كافيه تا جا بزنه.:41:.درسته رشتم تو دبيرستان رياضي بوده ولي رياضيه كه در دانشگاه خوندم رياضيات عمومي بوده.ميدونم كه ميتونم رياضي را حتي خودم بخونم ولي با وجود چنين رقبايي شايد موفقيت زيادي نداشته باشم.نظر شما چيه ؟نقل قول:
ریاضی : که در حد ریاضیات رشته های فنی مهندسیه و رقبای شما بچه های مهندسی شریف و امیرکبیرن (نترسی ها مثله خودتن :46:)
دوستي بهم گفت : اگر تافل یا آیلتس نداري حتما بیخیال شو چون به اندازه کافی در ریاضی نقطه ضعف داری .منم كه هيچ كدوم را ندارم.:45:نقل قول:
زبان : که سمپل تافله و اگه در حد تافل بلدی که هیچ ولی در غیر اینصورت باید یه جوری خودتو برسونی .
ميدونيد از وقتي كه كارشناسي را يه جاي داغون(يكي از واحدهاي پيام نور) تو رشته اي كه علاقهاي بهش نداشتم قبول شدم همون موقع پيش خودم گفتم كه بايد ارشد را يه جاي درست و حسابي بخونم .اونم MBA. شايد بايد خيلي زودتر ميجنبيدم و مشكلاتم را رفع ميكردم كه حالا وضعم اين نباشه.دلم ميخواست كه امسال حتما جاي خوبي قبول بشم. ولي با اين شرايط فكر نكنم شانسي داشته باشم.:41: نظر شما چيه ؟ بهتره بي خيال بشم و جا بزنم يا تلاشمو بكنم ؟ شما كسي را ميشناسي كه شرايطش مثل من بوده باشه و تونسته باشه تو ارشد MBA نتيجه بگيره ؟
راستش از لحاظ مالي هم زياد وضع خوبي ندارم و اگر خرجي هم ميكنم دوست دارم به نتيجه برسه .
منتظر راهنماييت هستم.
می خواستم درمورد یک موردی تحقیقاتی کنم . سه سوال داشتم و خوشحال می شم فارغ التحصیلان ارشد یا صاحبنظران راهنمایی کنند.
1- کسی که از کارشناسی ارشد کامپیوتر فارغ التحصیل می شه چه نوع کارهایی برایش پیدا می شه . من می خواهم بدانم فارغ التحصیل
کارشناسی ارشد کامپیوتر با چه تیپ مشاغلی سرو کار دارد؟
2- درصد واحتمال رسیدن به این مشاغل برای یک فارغ التحصیل کارشناسی ارشد چقدر است؟
3- محل فارغ التحصیلی ایا می تواند پارامتری باشد که دو سوال بالا را تحت تاثیر قراربده .مثلا دانشگاه های عالی کشورمان؟
بله میتونید.نقل قول:
فقط در صورت قبولی چند واحدی (بین 6 تا 12 واحد) پیش نیاز میخورید