میشه در مورد ساختن cd محتوی برنامه نصبی از برنامه های نصب شده روی هارد مثل فتوشاپ یا انتی ویروس یا ... با نرم افزار nero توضیح دهید . که با cd بشه این نرم افزار ها را روی کامپیوتر دیگر نصب کرد
Printable View
میشه در مورد ساختن cd محتوی برنامه نصبی از برنامه های نصب شده روی هارد مثل فتوشاپ یا انتی ویروس یا ... با نرم افزار nero توضیح دهید . که با cd بشه این نرم افزار ها را روی کامپیوتر دیگر نصب کرد
سلام من از nero 8 استفاده می کنم-می خواستم از nero vision 5 استفاده کنم برای ساخت دیویدی که در هنگام رایت پروژه این خطا رو داد
you can chooce to enhance your current nero applications now by purchasing the DVD-video multi channel plug in or by upgrading to the latest version of nero 8
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
سلام,من با نرو 6 یه سی دی رایت کردم و گزینه allow files to be added later(multisession disc) رو زدم و حالا که میخوام با نرو 7.5 فایلهای اضافه تری روی اون سی دی رایت کنم ارور میده و میگه سی دی پر است و insert empty disc.مشکل چیه؟
احتیاج به کمک فوری دارم !!!! اگر می شه .نقل قول:
سلام
می خواستم یک ایمج با پسوند .bin درست کنم
و همچنین یک درایو مجازی با نرو بسازم
چطوری؟
ممنون
کسی نمیدونه؟نقل قول:
درایو مجازی با نرو Nero Image Drive باید بسازی تو پوشش بری پیداش میکنی.نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
شاید cd شما به اندازه کافی فضا برای رایت فایل های جدیدتون ندارهنقل قول:
وقتی می خوام از خاصیت multisession disc نرو استفاده کنم باید آدرس فایلهای قبلی که روی سی دی رایت کردم روی هاردم عوض نشده باشه؟چون مشکلی رو که بالا گفتم اینجوری به وجود اومد.