خواهش دوست عزیز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
Printable View
خواهش دوست عزیز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
ضرب المثل چيني يه ميگه حرفاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا روباور نکن حرفاي پسرا رو اصلا گوش نکن
سه تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دير به قطار مي رسن،دنبالش مي دون. دوتاشون سوار مي شن، سومي نمي رسه، شروع مي کنه به خنديدن.ميگن چرا مي خندي؟ ميگه: آخه اونا واسه بدرقم اومده بودن
تركه با ماشين قراضش ميزنه به يه ماكسيماي نو .با هزار زور وزحمت از راننده رضايت ميگيره. تو 4راه بعدي دوباره ميزنه به همون ماكسيما .سرشو از ماشين بيرون مياره ميگه :برو برو منم
پر خرج ترین خودکشی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه گالن بنزین
سر تو بزار رو شونه هام خوابت بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا خالی میدم بخوری زمین حالت بگیره
به علت باخت ايران به کره و در جهت اعتراض به این عمل کره از اين پس نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گل محمدی تغيير خواهد يافت
تركه نذر ميكنه آخر اسم بچه هاشو بذاره الله اولي رو ميذاره فتح الله دومي ميذاره يد الله سومي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه مي ذاره سيندرالله
اكيپ ميرن كوهنوردي شب يكي داد ميزنه جرج، جرج. اكيپ بيدار ميشن ميگن ما كه جرج نداريم؟ ميخوابن. صبح بيدار ميشن مي بينن ترك رو گرگ خورده
براي شادي روح بانو هن 10 بار بگو لعنت بر بانو چوهي،اين اس ام اس رو براي 10 نفر بفرست، حتما امشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مياد به خوابت
روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند: آدمها به جهنم و حيوانات به بهشت بروند. تركه راه افتاد طرف بهشت، گفتند: تو كه آدمى، گفت: تا دنيا بود ما خر بوديم قيامت كه شد آدم شديم؟
تركه ميگه: من ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميدم. ميگن: از كِـي؟ ميگه: از هر كِـي. از همين كِـي
می دونی فرق دیازپام با چشات چیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
دیازپام آرومم میکنه اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داغونم میکنه
توي زندگي انتخاب 2 چيز خيلي سخته؟ يکي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يکي هم هندوونه
زيبايي صورتت را به وسايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبريک مي گويم
پاتو از زندگیم بکش بیرون
.
.
.
.
جورابت خیلی بو می ده
صدات رو برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن ،با نگاهت برام میس بزن،با قلبت بهم زنگ بزن،قلبم رو ویبرست تا من برات یه بوس بلوتوث کنم تا تو بزاری رو بک گراند لپت
به غضنفر می گن نظرت راجع به 4 معقوله شعور .عقل.فکر و درک چیه؟ می گه ما به اینا می گیم چهار محال بختیاری
هر چند از دیده ی من گمشده ای
غمخوار کمک رسان مردم شده ای
در قصر دلم جواهر عشق منی
ای خوشگل من شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده ای
سلام.خوبی؟.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م حالش بده..شارژ نداره..نوره صفحه اش کم شده .. حالش خیلی خرابه .. سرفه میکنه .. کمکش کن آخه Inbox اش هواتو کرده
در نااميدي بسي اميد است تلويزيون ما سياه و سفيد است - توانا بودهر که با ما بود در ايران امروز دوللا بود – چو عضوي به درد آورد روزگار زخنده دگر عضوها شوند بي قرار – خدا گر ببندد زه حکمت دري زه رحمت زند قفل محکمتري
ني ني که ازخواب پا ميشه جيش داره………..زنبور که روگل ميشينه نيش داره……………حاجي که از مکه مياد ريش داره……..شطرنج که بازي ميکني کيش داره …………اين ريسيور رو پشت بوم ديش داره…..چوپون که تو بيابونه ميش داره……..اين تلفن که مي چتي اخره ماه فيش داره………………پس يه کم فکره بابات باش کمتر بچت
يکي از بزرگان حکايت کند / اگر يک نفر نيمه شب چت کند / و با فرد بيگانه صحبت کند / و کم کم به چت کردن عادت کند / و يک ساعتش را سه ساعت کند / و هر شب به فردي محبت کند /به افراد قبلي خيانت کند /و با بي خيالي جنايت کند / نه حدّ و حدودي رعايت کند / و اچ آي وي ِ خويش مثبت کند /و اين قصه را پر حرارت کند /براي رفيقش روايت کند /چنانکه رفيقش حسادت کند / و او هم رود نيمه شب چت کند ---------- يعني واقعا نشستي تا آخرشو خوندي؟
میخواستم واست سبزه عید بفرستم گفتم شاید طاقت نیاری ، بخوریش.
رفیق غضنفر بابا ش مرده بوده هی بی تابی میکرده .دوستاش بهش میگن برو دلداریش بده.میره پیشش میگه: ناپلون رو که میشناسی؟ اینهمه جنگ و فتوحات کرد اخر مرد.انیشتنم که میشناسی؟اینهمه کشف و اختراع کرد اخرش مرد.بابای تو که هیچ گهی نبود تو اینقدر براش بی تابی میکنی. :34:
-------------------------------
گوشه ای از نامه عاشقانه غضنفر به زنش : بدون توي دنيا يه قلب هست كه فقط براي تو ميتپه اونم قلب خودت . :36:
وقتي زنت خونه نيست چه كار ميكني؟ استراحت. وقتي هست چي؟ استقامت . :14:
غضنفر عينكش را دور دستش می چرخونه بعد میزنه چشش، سرش گیج میره میخوره زمین! :15:
يه چوب كبريته سرش رو مي خوارونه آتيش مي گيره . :45:
قاضی: شکایت شما از این اقا اینه که به شما گفته: احمق ، بیشعور ، نفهم...
شاکی: بله.عین حقیقته.
قاضی:پس اگه عین حقیقته چرا شکایت کردی؟ :23:
به غضنفر ميگن چرا ميري سربازي؟ ميگه والا فقط به خاطر مرخصي هاش! :26:
غضنفر داشت آب جوش ميريخته توي باغچه! بهش ميگن: چرا آب جوش ميريزی تو باغچه؟؟ ميگه: آخه چاي كاشتم. :29:
مرکز زیبایی، جوانی و بینایی بخشید یوزارسیف. 100 درصد تضمینی.
قصر آخناتون، انتهای سالن
جمعهها نیز باز است
----------------------------------
دیگر نگران نباشید. چین و چروک صورت خود را به ما بسپارید.
مرکز زیبایی یوزارسیف
---------------------------------
انجام عمل زیبایی در کمترین زمان و بهترین کیفیت. به همراه پذیرایی
مرکز زیبایی یوزارسیف
---------------------------------
دستیابی جوانان کنعانی به فناوری بینایی بخشی را به همه هموطنان تبریک عرض میکنم.
--------------------------------
زلیخا: یوزارسیف برو گم شو. حالا تو باید بیای منت کشی!!!!
"حالا ماه شدم"
اولین جمله زلیخا پس از جوانی مجدد!
پس از جوانی زلیخا در زیر عبای یوزارسیف، قیمت عبا در قم 10 برابر گردید!
دولت اعلام کرد برای جلوگیری از تورم، عبا را از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس وارد خواهد کرد.
پس از سهمیهبندی بنزین نوبت به سهمیهبندی عبا شد.
------------------------------
از این پس عبا تنها با "کارت هوشمند عبا عرضه" خواهد شد.
طرح تعویض زن های فرسوده با عبای یوزارسیف به زودی در سراسر کشور اجرا خواهد شد
دوست دختر بازي مثل بازي با آتيش ميمونه . از قديم هم گفتن كه آ تيش جيزه .
یارو میره مغازه شیرینی بخره فروشنده میگه نداریم
هه هه هه:27:
یارو میره مگس بخوره میبینه تلخه
ها ها ها:27:
مرده دستش رو میکنه تو پریز برق برق میگیرتش
هی هی هی:27: